Arama sonuçları: *

• Users: Tnix
  • Order by date
  1. T

Ryzen 5 3500+5500XT 8GB Sistem Nasıldır?

ethereum düşmeden bu iş olmayacak gibi stok olsa dolarda düşse fiyatları düşürmüyorlar.
  2. T

Hocam bir de şöyle bir bilgi vereyim gamegaraj daha dün fiyat artışına gitti konu bil açtım durum hakkında takip ettiğim aquarius 5a vardı. O sisteme Palitin 1660s modelini seçince -1200 tl düşüyordu ve sistem 5300 civarına geliyordu ssd eksik olarak fakat dün ile beraber -400 tl vermekte artık...
  3. T

https://moleculepc.com/urun/hazir-sistemler/amd-hazir-sistemler/argon-lt/ aynı sitede 1660s li bir sistemde var daha ucuz ama eksileri nelerdir senin sisteme göre bilemiyorum ekran kartı tek fanlı sıkıntı yaratır mı ciddi derecede emin değilim
  4. T

İncehesaptaki hazır sistem.

galiba senin tavsiyen üzerine sistemi takibe almıştım fakat son fiyat güncellemesi ile -1200 veren palit1660s şuan -400tl vermekte konuda açtım ama pek ilgi görmedi şimdilik, aquarius 5a hakkında bu arada verdiğim bilgiler
  5. T

İncehesaptaki hazır sistem.

Gamemaraj fiyatlar güncellendi. Dahası uçtu gitti bence
  6. T

Gamegaraj Fiyat Güncellemesi

Daha önce bu forumda tavsiye üzerine takibe aldığım bu sistemde daha önce palit 1660s ekleyince iyi kötü 5300 civarına geliyordu bu fiyat yükseltme ile artık en azından benim için uzak ihtimal durumuna geldi.Daha kötüsü gelecek içinde pek ümit bırakmadı. Günceleme öncesi bu kart seçildiğinde...
Geri