Arama sonuçları: *

1. T

Yardım Millenicom internet firması iyi mi önerir misiniz? ?

1648132649 Eywallah aga sağolasın 1648132767 Bende yeni geçmeyi planlıyordum acaba sıkıntı yaşanıyormu diye merak etmiş eywallah aga
  2. T

Şuanlık aklımda millenicom var ve evet biraz bazı şeyler şansla ilgli. Ama nasıl hizmet veriyorlar kullanan arkadaşlar varmı memnun mu ?
  3. T

Ben türk Telekom internetini kullanıyordum ödediğim fiyata daha iyi internet hızları var o yüzden millenicom internetini geçmeyi planlıyorum ama nasıl bir firma bilgim yok kullanan arkadaşlar varsa memnunlarmı kullandıkları zaman diliminde ne gibi sorunlar yaşandı ve sizce millenicom 'a geçeyim...
  4. T

Yardım Laptobum şarjda olmasına rağmen bataryası bitiyor

Bataryayı çıkartamıyorum gömülü batarya
  5. T

Yardım Laptobum şarjda olmasına rağmen bataryası bitiyor

Laptobum şarjda takılıyken oyuna giriyorum ve şarjdayken şarjı azalıyor %100 Ken belli bir süre sonra %10 kadar düşüyor. Acaba adaptör yetmiyormu ondan mı böyle yoksa başka bir sebebi mi var.Oyuncu laptopbu da değil lenovo nın notebooğu. Çevremde bazı kişiler böyle olmasının normal olmadığını...
  6. T

Yardım Laptopa farklı iki ssd takılırsa sorun olur mu?

Laptopa iki farklı ssd taksak sıkıntı çıkarmı ? Birde ssd alırken birşeye dikkat etmemiz gerekir mi bilgisayara laptopa uyup uyması bakımından?
  7. T

Yardım Bilgisayarımın ramini değiştircem ramin sadece anakartın desteklemesi yetermi ?

Arkadaşlar merhaba size bir sorum olacak masaüstü bilgisayarımın ram mini değiştiricem fakat eski yani şuanki takılı olan ram 667mhz bende 800mhz lık bir ram takıcam anakartım 800mhz destekliyor ama diğer parçalarla uyumluluk sorunu olur mu? Yoksa sadece anakartın desteklemesi yetermi ? Anakart...
Top Bottom