Arama sonuçları: *

1. M

Chia coin için 20 tb hdd yeterlimi ?

Arkadaşlar merhabe benim elimde 20 tb hdd var .sizce bu boyutlarla kazıma girmek uzun vadede bana iyi bir getiri sağlarmı .Yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekürler.
  2. M

4 Power bir Anakart birleştirme olurmu !!!!

Knk bende direkt foto da atığım şekilde birleştirici var
  3. M

Peki sizce 3 power birleştirici ile anakart a 4 power a start vermede bir sorun olurmu.
  4. M

Elimde 9 adet rx 570 itx 8gb - 3 adet inno 3d gtx 1660 süper var. Power lar ise 700w coller master 80 pls sertifikalı (4 adet)
  5. M

Merhaba arkadaşlar elimde 4 adet 3 ekran kartlı olmak üzere rig var. Ben bu rigleri 12 pci slotlu anakart a birleştiricem. Ama psu ya para harcamak istemiyorum çünkü değerinin çok üstüne çıktılar. Elimde 3 adet psu çoğaltıcı var sizce bu 3 adet psu çoğaltıcı ile 4 psu bir anakart 'a...
  6. M

570 İTX 8gb çok az mhz. Veriyor.

Arkadaşlar elimde sapphire RX570 İTX 8gb var. 11 adet. Ekran kartı sadece 7. 53mhz. Veriyor bu durum düzeltilirmi. Ben en az 25 mhz. Bekliyordum.
  7. M

İnternet Cafemde Ethereum kasmak karlı olurmu ?

Arkadaşlar ben bu hive OS işini denedim ama acayip zor geldi kullanması. Overclock yapmakta sıkıntı oldu. Sizce Windows tan çalıştırsam ring sistemini kar ım çok etkilenirmi? 1612739332 Kanka bu durumla ilgili ne düşünüyorsun?
  8. M

Undervolt yapmayı bilen arkadaşlar YARDIM !!!

Arkadaşlar kısacası mining yapmak için undervolt yapmak istiyorum. İnternet üzerinden bu konu hakkında tatmin edici bir bilgilendirme videosu veya makalesi bulamadım. Bu konudan anlayan arkadaşlar varsa yardımınız çok işime yarıyacak. Şimdiden teşekürler.
  9. M

Kardeşim bütün bilgisayarlarda ayrı ayrı açınca tam performans alabilirmiyim peki ? Yani bir anakarta 3 işçi çalıştırarak daha fazla kasma gücümü elde ederim , yada senin dediğin gibi ayrı ayrı pc lerdenmi yapıyım . Fikrin nedir acaba ?
  10. M

Valla kar oranı daha yüksek olursa yapmamak için hiçbir sebep yok :D 1612567337 Birde sizce ram 8+8 mi yapmalıyım ; Yoksa sadece 8 işimi görürmü ?
  11. M

Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar. Biraz daha konuyu araştırdım ve riser kablo ile bir anakarta birden fazla ekran kartını mining yapabilme yolunu buldum. Artık ucuz yollu bir şeyler ayarlamaya çalışıcaz bakalım 😊
  12. M

Merhaba arkadaşlar ben 2 aydır pandemi dolayısıyla kapalı olan internet cafe mizde Ethereum kasmak istiyorum. Elimde 11 adet rx 570 8gb, 4 adet 1660s 6gb , 7 adet 750 ti 4gb var. Sizce kar elde edebilirmiyim ?
Top Bottom