Arama sonuçları: *

1. D

Google Drive Eksik Fotoğraf Sorunu

Arkadaşlar herkese merhaba daha önce google drive'a telefonumda ki fotoğrafları yedeklemiştim. 2000 civarı fotoğraf vardı. Şimdi bilgisayara indirmek istediğimde dosyaları sıkıştırılmış olarak indiriyor ve yaklaşık 400-500 adet fotoğraf gösteriyor yani büyük bir kısmını indirmiyor. Tüm...
  2. D

MİCROSOFT OFFİCE 2010 PROGRAMLARI NEREDEN BULABİLİRİM DESTEK LÜTFEN !!!!

tam indir sağlamindir gibi sitelerden indirmek güvenli midir ya da sizin önereceğiniz yerler mevcut mu ?
  3. D

MİCROSOFT OFFİCE 2010 PROGRAMLARI NEREDEN BULABİLİRİM DESTEK LÜTFEN !!!!

Arkadaşlar merhaba bilgisayarıma format atmıştım office 2010 kullanıyordum ve yedeklemek aklıma gelmedi. Temiz office 2010 programlarına nereden nasıl ulaşabilirim veya elinde olan varsa paylaşa bilirse çok sevinirim.
  4. D

FORMAT SONRASI DRİVERLARI BULAMIYORUM YARDIM EDER MİSİNİZ LÜTFEN !!!!

Sanırım sorunum çözüldü ancak formattan önce jmicron jmb38x flash media controller 2009 sürümlü driver kuruluymuş ben formattan sonra jmicron flash media controller 2012 sürümlü driver kurmuşum bunun performansa herhangi bir olumsuz etkisi olur mu acaba ?
  5. D

Model eski olduğu için casperın sitesinden bulamadım attığınız yerden bir driver indirdim. Temel sistem aygıt sürücümde sarı tik vardı ve devre dışıydı burdan driverı indirip kurunca düzeldi fakat umarım doğru driverı indirip kurmuşumdur indirdiğimde lenovo yazıyordu.
  6. D

WİNDOWS 7 TEMİZ KURULUM İSO DOSYASINA İHTİYACIM VAR VE FORMAT ATMA YARDIM LÜTFEN !!!!!

Temel sistem aygıt sürücüsü sarı tikle işaretli sanırım devre dışı ve güncellenmiyor da bilgisayar çok yavaş kamera ve diğer bir kaç driverda da aynı problem mevcut
  7. D

WİNDOWS 7 TEMİZ KURULUM İSO DOSYASINA İHTİYACIM VAR VE FORMAT ATMA YARDIM LÜTFEN !!!!!

Çok araştırdım fakat model biraz eski olduğu için sonuca ulaşamadım teşekkürler.
  8. D

Merhaba format işlemini hallettim fakat bu sefer driverlar konusunda sorun yaşıyorum driverları bulamıyorum yardımcı olma imkânınız var mı ?
  9. D

Arkadaşlar merhaba ilk defa bilgisayarıma format attım fakat aygıt yöneticisi üzerinden sürümleri güncelleştire basıp otomatik arattırdığımda sürümler güncel diyor ancak güncel değil hatta bazılarında sarı ünlem işareti var devre dışı sanırım etkinleşmiyor. Bilgisayarımın altında model olarak...
  10. D

Arkadaşlar herkese merhaba buraya yeni katılım sağladım. Elimde casper marka laptopum mevcut daha önce teknik bir sorundan dolayı bilgisayarcıya gitmişti ve format atılmıştı kuran kişi kmspico aracılığı ile kurulum sağlamış ve bilgisayar biraz yavaş çalışıyor. Araştırmalar sonucunda bu programın...
Top Bottom