Arama sonuçları: *

1. atar1993

Rx6650Xt ekran kartım var kaç TL'ye satmalıyım?

Fizik yapılandırması ve legacy directX için halen sorunlu. Donanımsal gereksinimleri yetersiz olduğundan zaten çözülemeyecek sorunlar. Eski Fog, Fizik kütüphaneleri olan oyunları ya açmıyor yada aşırı düşük FPS verdiriyor. Mesela Blade of darkness oyununda gezerken normalde 700-800 FPS alınan...
  2. atar1993

ANKARADA İŞİNİN EHLİ BİR BİLGİSAYARCI ACİL

O zaman optimizasyon için gerekli yönlendirmeyi öncelikle ChatGPT'den yapın. Çok akıllıca yönlendirme yapıyor. En yetersiz yapay zeka olmasına rağmen size yardımcı olacaktır. Youtube'da sisteminizin dengi olan sistemlerin testlerine bakın. Onlara göre kıyaslama yapıp kıyaslama durumunu...
  3. atar1993

ANKARADA İŞİNİN EHLİ BİR BİLGİSAYARCI ACİL

İçeriği okurken "Keyfe keder birine para vermek istiyorum" diye okudum. Bunları yaptırmak için bir bilgisayarcıya ihtiyacınız yok. ChatGPT yatay zekası bile size bu konuda yardımcı olabilir.
  4. atar1993

Wifi ile 1000 mbps hız vermiyor

Verdikleri kalitesiz routerdan oluyor (Yada kullandığınız cihazın wifi sürümü ve desteğinden kaynaklı). Ben TTden 1 Gbit kullanıyorum. Wifide 733 Mbit veren lafta Wifi-6 router verdiler. Kenara atıp kendi router'ımı kullanmaya başladım. Kablolu ve kablosuzda aynı hızı alıyorum. Gecikme...
  5. atar1993

İsim ve Soy isim gizli bir şekilde ibana para gönderilebiliyor mu?

Baştan ayağı problemli bi mevzu. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu böyle birşeye zaten izin vermiyor. Dolandırıcılık gibi şeylerin önüne geçmek adına iki tarafında rıza durumu ve kimliklerinin açık olma koşulu mevcut. Eğerki bir taraf kimliği gizli bir şekilde işlem yapıyorsa diğer...
  6. atar1993

Yazılım Kodlama Yapan Yapay Zeka

örnek olarak diyelim d3d9x.dll import edecek ve bunun üzerinde iş yapacak yapay zeka şuan için yok. Hiçbir şekilde programlama bilgisi olmadan bunu yapmanız mümkün değil. Öncelik olarak minecrafttaki hile mantığını yapay zekanın anlaması gerek. Oyunun oynanma esnasında oyunu analiz eden bir...
  7. atar1993

Max 40 mm yükseklik AM5 CPU soğutucu önerisi

Attığınız bağlantıdaki ölçüler sadece soğutucu bloğu ölçüsü. Fanla beraber toplam 53 mm yapıyor. Zaten modelin x53 olması bu sebepten. X36 modeli lazım bana. Fakat X36 modelide Türkiyede satılmıyor.
  8. atar1993

İntel ultra 7 - 265K sizce iyi midir

Şuan en iyi oyun işlemcisi dün itibari ile Ryzen 7 9850X3D işlemci. Anakart olarak basic B850 model anakartlar bile yeterli gelir. Çok yüksek fiyatlı anakartlar almanıza gerek yok. B620M anakartla bile Ryzen 7 9800X3D kullanan insanlar var. OC yapılmadığı sürece her anakart bu işlemcileri...
  9. atar1993

İntel ultra 7 - 265K sizce iyi midir

O sorun anakart üreticisinin hatası. İşlemci kaynaklı hata değil. İşlemciyi PBO ile millet köklüyor şuan. 105-120W işlemcileri 150-170W bile kullanabiliyoruz. AMD'de sorun yok. Aksine oyun için intel almak çok büyük hata yaparsınız. İntel işlemciler render-yazılım gibi işler için ideal. Oyun...
  10. atar1993

DDR5 LAPTOP İÇİN RAM 16GB

Epeyde sıraladığımda bu şekilde bir liste çıkıyor. Listeyi inceleyebilirsiniz : https://www.epey.com/bellek-ram/e/YTozOntpOjUxOTM7YToxOntpOjA7czo3OiIyMDQ0MDE0Ijt9aTo1MjA1O2E6MTp7aTowO3M6NjoiNDMxMDY4Ijt9aTo1MTk0O2E6Mjp7aTowO3M6MjoiMTYiO2k6MTtzOjM6IjEyOCI7fX1fczo5OiJmaXlhdDpBU0MiOw==/
  11. atar1993

DDR5 LAPTOP İÇİN RAM 16GB

Sıfır fiyatları 7000 TL'nin üstünde başlıyor. 2.el için bakabilirsiniz fakat güvenilir mi olur orası Allah kerim. Sahibindende konumunuza yakın olan kişilere bakın. 2000 TL'ye bile satan var (Pek güven vermiyor ama)...
  12. atar1993

Bu 77 cm fazla yüksek. Bu 2 seçeneğede bakmıştım. Malesef kurulum sonrası yine RAM ve I/O tarafına üflüyor. Izgara yönü yukarı aşağı bakacak şekilde ayarlanamıyor. Aslıda wraith soğutucular gibi direk sağa sola rastgele havayı dağıtan bir tasarım bana daha iyi gelir ama böyle bir örnek...
  13. atar1993

Valorantta maça girince rank gözükmüyor

Sezon tamamlamanız gerekiyor. Tamamlamadan önce üçgen içindeki win tablosunun tamamını doldurmanız gerekiyor. Dolduramazsanız çıkmaz.
  14. atar1993

https://www.amazon.com.tr/dp/B0DVZ43PYH?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title (A07 diye geçen 3.9L'lik model) Kasa olarak bu model. Daha önceden 45mm'lik kalınlıkta bir soğutucu almıştım. Kasa özelliklerinde belirtilmediğinden uyacağını düşünmüştüm ama malesef olmadı. Elimdeki TEMU'dan aldığım 45...
  15. atar1993

Merhaba. Mini sistem topladım fakat işlemci soğutucu ihtiyacım var. Shuriken 3 soğutucu almıştım fakat tasarım hatası nedeniyle RAM ve VRM-I/O bloğunun olduğu yere üflediği için havayı dışarı atamıyor. 40mm max yüksekliğe sahip bir soğutucu aramaktayım.
  16. atar1993

Neden düşük fps alıyorum?

Aslında legion olan için ayrıca bi gaming center gibi bişey olması lazım aslında. Bu kadar basit yapmamaları lazım. Neden böyle olduğunu malesef bilmiyorum. Fakat giriş seviye legionların boş özelliklere sahip olduğunu daha önceden görmüştüm. MUX bile olmayabiliyor bazen. Bu sebeple net bir şey...
  17. atar1993

Gördüğüm kadarıyla lenovodan bi cacık olmuyor yine. Adamlar bi düzgün iş yapmamışlar. Size attığım gibi gaming için spesifik menülerin olduğu bir vantage uygulaması olması gerekiyordu ( ) . Sanırım bunu giriş seviye bir oyun laptopu olarak değerlendirip kalitesiz iş yapmışlar. Attığınız oyun...
  18. atar1993

Arayüzü bulmaya çalıştım internette ama farklı farklı arayüzler çıkıyor. Arayüzlerin ekran görüntülerini atar mısınız? Ona göre menüler arasında yönlendirelim sizi. Bu arada Furmark testini yaptınız mı? Orada durum ne şuan?
  19. atar1993

Furmark testinin herhangi birini yapsanız olur. Güç değerini takip etmek önemli zaten. Biosta switchable graphics normalde iki ekran kartınıda aktif tutar. discrete ise ekran kartlarını birbirinden ayrı tutup onu yönetmeyi sağlar. Birçok laptopta dahili ekran kartını kapatarak gerçekleştirir...
  20. atar1993

Attığınız ekran görüntüsünden anlaşılan sonuç şu. Ekrana görüntüyü Harici ekran kartınızdan alıyorsunuz fakat dahili ekran kartınız halen çalışmaya devam ediyor. Eğerki biosta kapatma yoksa Lenovo'nun kendine ait uygulamasında kapatma olması gerekiyor. Oradan kapatmayı deneyin. Eğerki...
Geri