Arama sonuçları: *

1. atar1993

Valorant düşük kp alıyorum.

Oyuın sonu verilen KP'ler eloya göre değil MMR durumunuza göre verilir. Karşınızdaki kişiler sizden düşük eloda olsa bile MMR olarak daha iyiyse daha fazla puan alabilirsiniz. KP hesabı MMR, Maç skoru, K/D/A gibi niteliklere göre belirlenir. 2 maçta aynı skoru alsanız bile aynı puanı almanız...
  2. atar1993

Yardım Arabada devir neden yüksek?

Polo 6R kullanıyorum. Avec serviste öğrendiğim bilgiye göre soğuk havalarda belirli bir sıcaklığa ulaşması için bendeki araç için 1000 devir üstü başlangıç olabileceğini 900 devir altına indikten sonra hareket edebileceğimi söylediler. İlk yağlama yapmadan kesinlikle harekete geçmeyin...
  3. atar1993

Öneri İnternet IIS önerisi

xDSL sorgusunda da çıkmadı. Tekrar başvuru yaptım. Yine aradılar. Adres bilgisi verdim. Hizmet alanımızın dışında ya da altyapı yok diyor.
  4. atar1993

Malesef kablonet İstanbul-Ankara-İzmir-Bursa-Antalya dışına hizmet vermiyor. Başvuru yaptığım il Ordu. Başvuru için aradıklarında bulunduğunuz il için şuan hizmet veremiyoruz dediler.
  5. atar1993

Merhaba değerli Donanım Arşivi sakinleri. Başvuru yaptığım adreste şuan millenicom internet kullanıyorum fakat aboneliğim bitmek üzere. Bana yeni sunduğu fiyatlar aşırı yüksek olduğu için farklı bir ISS arıyorum. Millenicom 650-700 TL bir ücret teklif etti. Kullandığım altyapıda 7-8 mbit civarı...
  6. atar1993

Yardım RAM FİYATLARI DAHADA ARTARMI !?

Bu akşam için incehesap indirimlerini bi bekleyin isterseniz. İyi bir fiyata düşen RAM olursa onu alırsnız. Eğerki düşen olmazsa forumda RAM önerisi isteyin. Size uygun fiyatlı iyi bir RAM önerisi yaparlar.
  7. atar1993

Yardım RAM FİYATLARI DAHADA ARTARMI !?

Samsung bile kendi ürünlerinin bir kısmında kullanmayacağını açıkladı. Eğerki bireysel kullanıcılar için adımlar atılmazsa üretimin yetersizliğinden dolayı fiyatları her daim artacaktır. DDR4'e yönelmeye başladılar insanlar şimdiden. Ryzen 7 5800X3D işlemci bile bu süreçte değer kazanmaya...
  8. atar1993

Çözüldü✓ Ekran kartım vermesi gerektiği fpsden çok daha az fps veriyor

Konudaki cevaplara kadar herşeye baktım. 1Rx8 16GB ram kullanımı nedeniyle Ram bellekten dolayı performansta sorunu var. Ayrıca 2K kullandığı için Ram bellek dolduğunda sürekli swap yediği için olması gereken FPS değerlerine de ulaşamamış. Sorun belli. Düzgün bir anakarta geçip 2 kanal ram ile...
  9. atar1993

Filament atıkları geri dönüşümü

Merhaba değerli Donanım Arşivi sakinleri. 3D yazıcıdan atık olarak çıkan bazı tip filamentler belediyeler tarafından geri dönüştürülebilir plastik olarak kabul görmediği için bir firmaya vereyim diye bakıyorum fakat üretici firmalar bile geri dönüşüm için kabul etmiyor. Bu filament atıklarının...
  10. atar1993

Your device ran into a problem and needs to restart Hatası

Olay görüntüleyicisinde windows günlükleri var soldaki klasörde. O günlüklerin içinde her şey detayıyla yazıyor. Bilgisayarınızın hata verdiği saniyeye kadar olan bilgiyi aklınızda yada kenarda tutun. Sonrasında bu olay görüntüleyicisinin içinde bu saniyede olan olaylara bakın. %100 bulacaksınız...
  11. atar1993

YARDIM UPS GARANTİYE GİDEN GAMEPAD İMİ KAYBETTİ 14 KASIMDAN BERİ BEKLİYORUM

Geçmiş olsun. Bende benzer bir sorun yaşadım. Dağıtım merkezinde bildiğiniz 65 inç TV kaybetmişlerdi. Dağıtım merkezine gidip depoları kendim gezerek bulmuştum. Haftalarca peşinde koştuğum TV suların içinde yüzüyordu. UPS baya sorunlu bu konularda. Bulamazsanız tenezzülde etmiyorlar bildiğim...
  12. atar1993

Your device ran into a problem and needs to restart Hatası

Olay görüntüleyicisinde bak bu duruma. Muhtemelen genel intel graphics hatasıdır. Bana gelen intel ekran kartı güncellemesi sonrası başladı bu sorun. yaklaşık 2-3 haftadır devam ediyor. Dahili ekran kartının güncellenmesiyle sorun ortaya çıkmışsa benim durumumla muhtemelen aynıdır. Eğerki...
  13. atar1993

Çözüldü✓ PCDE İNTERNET HIZI LİMİTİNİ KALDIRMA

Sisteminizde bir sorun görünmüyor. Geriye kablo ve modem kalıyor. Modem arkasındaki model bilgisini paylaşabilir misiniz?
  14. atar1993

Turk telekoma 1 gbit için geçiş yaparkende bu sorunu ben yaşamıştım. Bunla ilgili deneyimimi paylaşmıştım. https://www.technopat.net/sosyal/konu/ttnet-1-gbp-s-deneyimim.2085921/ Dışardan WAN bağlantısı olarak 1000 Mbit bağlantı yapan ama dağıtım için LAN bağlantılarını 100 Mbit yapan firmalar...
  15. atar1993

Telefonda 200 almanız bu desteği sağlamaz. Malum son dönemde siyah vestel modemler turk telekomun verdiği 533 mpbs wifi ile bağlantı sağlarken soketleri 1 Gbit yapmadıklarından 100 Mbite kadar destek veriyor. Wifi ile yüksek hız alıp kablolu bağlantıda düşük hız alma şikayeti aşırı fazla bu...
  16. atar1993

Kullandığınız PCdeki ethernet kontrolcünüz nedir? Kullandığınız modem nedir? Modem soketleriniz 1 Gbit destekliyor mu? PCnizin Ethernet bağlantısı 1 Gbit destekliyor mu? Kullandığınız kablonun uzunluğu ve standart olarak hangi standarttan bir kablo?
  17. atar1993

Steam "Bu ürün şu anda bulunduğunuz bölgede erişime kapalıdır" sorunu

Diğer forumlara baktımda. Avrupanın büyük çoğunluğunda engellenmiş. Halen araştırıyorum. bi yöntem bulabilirsem halledeceğim bakalım. 1760992481 Steam community içinde link paylaşmışlar. Bu linkten satın alınca geldi kütüphaneye oyun. Çok garip. Mağaza sayfasına satın aldıktan sonra bile...
  18. atar1993

Steam "Bu ürün şu anda bulunduğunuz bölgede erişime kapalıdır" sorunu

Merhaba Değerli donanım arşivi sakinleri. Eskiden oynadığım bir oyun steamde aramada çıkmadığından oyun steam platformuna gelmiyor diye düşünüyordum. Google'da arama yapıp baktığımda steam bağlantısı olduğunu gördüm fakat oyunu satın alamıyorum. Steam üzerinden bu oyunu almak mümkün mü? ya da...
  19. atar1993

❌İndirim Bitti! ASRock X870 PRO 4117 tl

1 tane vardı sanırım 2. el olanda oda bitmiş olabilir. Şuan fiyat değişmiş görünüyor.
Geri