Arama sonuçları: *

1. atar1993

AMD Ryzen 7-260, Core 7 240h, AMD Ryzen Aı 7 350 Gibi İşlemciler Nereden Çıktı?

Lenovo Thinkbook verdiler iş için sonrasında Dell Pro Max 16 serisine geçiş yaptık . Her türlü intel tarafında HX serisi işlemcilerin durumu vahim malesef. Bi ara müşterilerimden birine HP Victus 16 aldırmıştım. 14700HX işlemci vardı onda. Dediğiniz gibi 14. nesildeki HX işlemciler daha büyük...
  2. atar1993

Ultra serisinin tek reklamı daha düşük güç tüketimi iddiası. Yeni nesil bir seri olması dışında hiçbir farkı yok. Hatta iş bilgisayarlarımızda kullanıyoruz şuan. Gram memnun değilim. Fan gürültüsünden kafamı alamıyorum çalışırken.
  3. atar1993

AMD tarafında bulunan işlemciler önünde bulunan AI tagı ile anlaşılabileceği üzere yapay zeka işlerinde destek vermesi temel amaç edinilerek geliştirilmiş. Basit düzey düşük parametreli işlemlerde iyi iş görüyor. Fakat normal performans işlemcilerine göre daha düşük performans olabiliyor...
  4. atar1993

Steam Keylerle Alakalı Soru

Evet destekten cevap geldi. 1 tane oyun verdiler. Oda dandik bir oyun. Lust from Beyond: M Edition diye 10 kuruş etmeyecek bir oyun. Bu arada ilk baktığımda listede bu oyunu görmemiştim bile. Adamlar araya serpiştirerek dolandırıyor. Artık net cevap belli. Bu adamlardan ekmek kırıntısı bile alınmaz.
  5. atar1993

Ben pek umursamıyorum. Keyfi harcama sayılır benim için zaten 2000 oyunu geçti steam hesabı. Buradaki arkadaşlar ne olup bitiyor bilgilensin istedim. Diğer forumlarda felan bu adamlarla ilgili hiçbir konuya net cevap gelmemiş. En azından görelim ne durumdalar.
  6. atar1993

SS alıp atabilirseniz çok memnun olurum.
  7. atar1993

Ekran görüntüsü olarak yada text olarak kopyalayabilir misin? Fotoğrafla biraz acayip duruyor. Birde sağ tarafında perakende yazıyor. O kısımla istiyor. Bu arada yanlış yerdesiniz sanırım. Bu şekilde olması lazım.
  8. atar1993

Aktivasyon geçmişinden bu aktifleştirme zamanlarını atabilir misiniz? destek istedi. bi gönderelim bakalım ne dicekler.
  9. atar1993

2 tanesi aynı oyun o zaman. WP üzerinden yazdım. bakalım ne olacak. Benim steam hesabında zaten bu oyunlar var da en azından buradaki arkadaşlar bir mağduriyet yaşamasın diye canlı deneyim olarak paylaştım. Bakalım destek ne diyecek.
  10. atar1993

merchant of the skies ve Sir Whoopass™: Immortal Death oyunları çıktı sadece keylerden. Yazdım bakalım ne yapacak. 1786470372 Çalıntı ya da sorunlu key olsa bile steam hesabını etkilemiyor. Oyun hesaptan kaldırılıyor o kadar. Daha önceden benzer bir durum yaşamıştım.
  11. atar1993

Sizin için ben gittim 5 tane key aldım. Muhtemelen alengirli bir iş var. ilk key dışında hepsine benim kütüphanemde var dedi. Diğer keyleride sizlerle paylaşıyorum. Lütfen aktifleştiren arkadaşlar keylerden hangi oyun çıkıyor paylaşsın. 4MM76-F82DK-X9YYW 8MPXQ-6Z55B-4ZEDI N9BFT-DCB8Q-4XN5E...
  12. atar1993

🔥İndirim İtopya Her Gün 1 Ürün, 1 Özel Fiyat

Birebir değil zaten. Sadece aynı yapı üstüne değiştirilmiş farklı bir serisi. Materyal olarak neredeyse birebir. Geri kalan 3-5 değişiklik de fiyatta uçurum fark oluşturmuyor.
  13. atar1993

Kart bilgileri girdim ödeme başlattım yine düşmedi. Tamamen satın almadan düşmüyor gibi görünüyor.
  14. atar1993

Denedim inmiyor. Harbi bişeyler çeviriyor bunlar.
  15. atar1993

Son 6 adetten son 9 adete şimdide son 12 adete çıktı. var mı arttıran? ben 15i geçmesini bekliyorum artık. :cool:
  16. atar1993

Az önce son 6 adet yazıyordu. Sipariş verenler ve botlar siparişleri iptal etmeye başladı sanırım.
  17. atar1993

Beyaz rengi olanı 17.828 TL. Bence halen almaya değmez...
  18. atar1993

Almaya değer bir fiyatta gibi değil sanki. 13-15K arasında aynı seriye rakip güzel anakartlar var.
  19. atar1993

Logitech G PRO X 2 LIGHTSPEED kulaklık veriyor. Bu kadar para verdikten sonra kulaklarımın nefes alacağı herhangi bir steelseries kulaklık alırım daha iyi. Sen git 50 mm sürücü çaplı kulaklık yap ama 88 dB hassasiyet olsun. Alan arkadaşada hayırlı olsun. Daha iyisini arayan varsa buna yanaşsın...
  20. atar1993

Yardım 110.000tl Laptop Önerisi

Malzeme kalitesi için bi tık iyisini olsun diyorsan Neo serisi iyi seçenek. En iyisi için normal predator serisine gitmek gerek. Hiç sorun çıkartmasın diye bir beklentiye giriyorsanız yanlış bir yoldasınız demektir. Sorun çıkartmayan laptop olmaz. En iyisini bile alsanız belirli bir noktada...
Geri