Arama sonuçları: *

• Users: KaiS
  • Order by date
  1. KaiS

monitor onerisi 1ms 145-165

Güvenilir tabi, Amazon'a prime üyeliğide açarsanız.(Aylık 8TL) Amazonun kendi sattığı ürünler Prime kargo sayesinde eline daha hızlı ulaşıyor. Genelde böyle sitelerde siteden daha çok ürünü satan kişiye bakman daha iyi olacaktır. Ayrıca Prime üyeliği olanlara özel indirimlerde yapılmakta...
  2. KaiS

Ekran kartı fiyatlarını beraber düzeltebiliriz.

Ayı yazacaktım boğa yazmışım. Yanlış yazdığımı söyleyip uyarabilirsin. 1623971017 Bak :) Sallamak için yer arama yani dalgınlığıma gelmiş bende biliyorum Boğa'nın sürekli yükseliş yaşanan dönem olduğunu kaç yıldır kriptoyu takip ediyorum. Uzun süredir yatırımım var yani dalgınlığımıza gelmiş...
  3. KaiS

Anlamamak için ısrar ediyorsun.
  4. KaiS

Hangi kartmış o ? Kim alıyormuş? Neden hala stoktalar? Neden yurtdışında MSRP satışa olan bütün kartların stoğu bitmiş? Az dünyayı görün sonra yazın. Satış fiyatının öyle olması satıldığı anlamına gelmiyor.
  5. KaiS

Sizce Sistem iş Görür Mü ?

Üzgünüm emulatorler hakkında bir bilgim yok. Fakat başka oynayacağınız oyunlarda R7 240'a göre daha fazla performans alacaksınızdır.
  6. KaiS

rtx 3050ti ne zaman gelir sizce ?

tabii ki öyle olacak ama şuan tek bir isimle 10'ar 10'ar almasından daha iyi olacağınıda biliyoruz.
  7. KaiS

12000tl bandında hazır sistem önerisi

Şuan mevcutta bir monitörün var mı?
  8. KaiS

12000tl bandında hazır sistem önerisi

Hayır çıkartmayacaktır.
  9. KaiS

Sizce Sistem iş Görür Mü ?

Ekran kartı ve işlemcini kaldır Ryzen 3 4300GE al en azından bu süreçte R7 240'dan daha yüksek performans alabileceğin bir sistemin olur elinde. Benim kendi kararımca kripto paralar düşene kadar sistem toplamaman olacaktır. Bu fiyatlarda bilgisayar parçası almak para israfı olduğunu...
  10. KaiS

2000 TL'ye ne toplayabilirim

Başkalarının ne diyeceğini bilmiyorum ama bu devirde bilgisayar almakla uğraşma. Parana yazık olur. Kripto paralar düşüşe geçtiğinde en azından 2. el piyasası ferahlayacak rahatça bir şekilde 2. el üzerinden bilgisayar toplayabilirsin. O zaman almaya çalıştığında şuan hazırladığın sistemden daha...
  11. KaiS

rtx 3050ti ne zaman gelir sizce ?

İmzamdaki konu destek görürse ve hayata geçirilirse bu fiyatlarıda görmeyeceğiz.
  12. KaiS

Arsayı şuan pahalıdan alan yok. İkinci olarak bu fiyattan alan kriptoda kar etmez. Tam tersine parasını çıkaracağım derken zarar eder. Ayı sezonu geldiğinde adam kartı hemen satacağım diye zaten zarar edecek. Üstteki yazımı oku anlarsın ne demek istediğimi
  13. KaiS

yağmacı vandal alıcam 25vp eksik! (verdiler)

Riot games böyle azıcık miktarla bir şey alamazsan sana hep yardımcı olur. Kaç kere League Of Legends'da Sana özel mağazada param yetmediğinde istediydim.
  14. KaiS

Bu fiyattan alıp mining yapmak bilinçsiz bir hareket olur. Alan falan yok bu fiyattan kaç aydır aynı kartlar aynı fiyattan stokta duruyorlar. 10K fiyata aldığın RTX3060 ile mining yapmaya çalışsan parasını çıkarana kadar piyasa ayı* sezonuna çoktan girmiş olacak ve parasını daha çıkaramadan...
  15. KaiS

Bende zaten mining yapılmasını yanlış bulmuyorum. Konumda yazdım zaten Nvidia'nın mining için özel ürettiği kartları ve eski RX500 serisi kartları mining için toplu satışa açsınlar. Fakat zaten kıtlık döneminde bütün stokları yemelerinide doğru bulmuyorum. Fiyatların bu seviyelerde gezmesinin...
  16. KaiS

Konuyu okumadığın çok belli oluyor. Ben zaten toplu satışlar durdurulup fiyatların düzelmesi için açtım konuyu lütfen okumadan mining bitmeden düzelmez diye yazmayın. Miningi zaten bu yöntemi uygularsak bitirebiliriz.
  17. KaiS

Amazon.co.uk xbox series s için gümrük vergisi alıyor mu?

Kusura bakma yanlış yazmışım Gönderim ücreti olacaktı. Gümrük vergisi zaten 3700 TL'nin içinde bulunmakta 1623888890 https://www.amazon.com.tr/Xbox-Series-S-Console-512GB/dp/B087VM5XC6/ref=sr_1_2?__mk_tr_TR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&dchild=1&keywords=xbox+series+s&qid=1623888884&sr=8-2...
  18. KaiS

Amazon.co.uk xbox series s için gümrük vergisi alıyor mu?

Amazon.com.tr üzerinden Xbox Series S'i Amazon Germany marketi üzerinden 3700TL + 110TL gönderim ücreti ile beraber alabilirsiniz. Satın alım bölümüne gelince zaten size ne kadar kargo ücreti ve gümrük vergisi ekleneceğide yazıyor.
  19. KaiS

monitor onerisi 1ms 145-165

https://www.amazon.com.tr/Optix-G241-Monit%C3%B6r-23-8-inches/dp/B083P6GTWD/ref=asc_df_B083P6GTWD/?tag=trshpngglede-21&linkCode=df0&hvadid=510776681667&hvpos=&hvnetw=g&hvrand=11165717310176004756&hvpone=&hvptwo=&hvqmt=&hvdev=c&hvdvcmdl=&hvlocint=&hvlocphy=9056835&hvtargid=pla-909091520857&psc=1...
  20. KaiS

Bende biliyorum mining bitmeden fiyatların düşmeyeceğini fakat zaten yazdığımdakinin amacı miningi önlemeye çalışmak. Eğer uygulanırsa ciddi anlamda bir gelişme yaşayabiliriz. Zaten kripto para borsası ayı sezonuna giriş yapınca ekran kartı almak kolaylaşacaktır. Zamanında 2. el piyasası 2018...
Geri