Arama sonuçları: *

1. H

Şaka mı bu, sistemi alıp bölüp satıyorlar?

Yapamaz demedim sadece takipçiler için yapılan sistemleri böyle kullanılmasının verdiği rahatsızlığı belirttim.
  2. H

Şaka mı bu, sistemi alıp bölüp satıyorlar?

:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d her parçasını satacağına eminim.:):)
  3. H

GTX 1660 SUPER GAMING X'in fiyatı normalde boyle mi yoksa stok yok diye mi boyle?

Usta fatura mı atıyım itopya bayram indirimlerinde 1800 tl idi aldım yani :D 1612705046 çok arttı gerçekten fiyatlar. Şu an o fiyatta var mıdır emin misin stokta yok eskiden kalma rakamlardır. 8000 gördüm min 2060 için
  4. H

Gigabyte gtx 1660 super ağır yük altında maximum kaç derece gorur

Kullanıyorum 3. ayda fan sesleri sürtünmeler gelmeye başladı. max 79 derece oluyor kart 80i görmedim. Ucuz ama hiç sağlam izlenimi vermiyor bir gün yapraklar kopacak diye korkuyorum kısacası pişmanım. Zaten 1660 super serisinin en ucuz kartı oradan belli yamuk olduğu.
  5. H

7 saat kazım yaptım cüzdanımda değişen bir şey olmadı.

Yaklaşık 7 saattir phoenixminer üzerinden kazım yapmaktayım ama cüzdanımda hiçbir değişiklik olmadı. Wallet kodumu de değiştirdim yani başka nerede hata yapmış olabilirim veyahut geç mi geliyor?
  6. H

GTX 1660 SUPER GAMING X'in fiyatı normalde boyle mi yoksa stok yok diye mi boyle?

şu anda stok olmadığından 4.500- 6000 arası satıyorlar. Ağustos ayında 1800tl idi bu kart. Kesinlikle şimdi alma stok bekle
Top Bottom