Arama sonuçları: *

1. isihaestus

Öneri 1300-1400$ aralığında MSİ laptop önerisi lazım.

Kanka bu 5K dolar, napiyorsun :D
  2. isihaestus

Hangisi mesela? 1616442803 @EnverPasha
  3. isihaestus

Amerikadan getirteceğimden amazon, newegg, bestbuy tarzı siteler daha iyi olur. Ekran kartı 2070 olsa daha iyi olur, performansa daha çok önemli benim için.
  4. isihaestus

MSI GS66 Stealth 10SE-442 15.6" 240Hz i7-10875H RTX2060 16GB 512GB NVMe SSD

MSI GL75 Leopard ile şu model arasında kaldım. Hangisi seçmeliyim?
  5. isihaestus

MSI GL75 Leopard 10SFK-029 alınır mı?

Mayıs ayında arkadaşım Amerikadan ülkeme gelicek. Geldiğinde bir sistem toplatacağım, ek olarak laptop da istiyorum. Sebep üniversitede son yılım ve daha sonra İtalyaya master-a gideceğim. Ekran kartı çok iyi olan, beni bikaç ay ve ya yıl sonra yormayacak bir laptop arıyorum. MSI bu model...
  6. isihaestus

Öneri Max 1300$ laptop önerisi.

hangisi mesela?
  7. isihaestus

Öneri Max 1300$ laptop önerisi.

Mayıs ayında arkadaşım Amerikadan ülkeme gelicek. Geldiğinde bir sistem toplatacağım, ek olarak laptop da istiyorum. Sebep üniversitede son yılım ve daha sonra İtalyaya master-a gideceğim. Ekran kartı çok iyi olan, beni bikaç ay ve ya yıl sonra yormayacak bir laptop arıyorum. Çoğunlukla shooter...
  8. isihaestus

Drill beat yaptım olmuş mu ? (İLK KEZ)

Clickler falan iyi, kulağa yatımlı, amma aynılık fazla devam ettiğinden sıkmaya başlaya bilir. Undergound ve ya freestyle beat yapmaya yönelsen iyi olur, belki kullanmam mümkün ola bilir :)
  9. isihaestus

Bu kodları nereye gireceğim?

Resimleri kaldırmazsan üzüleceksin
  10. isihaestus

Öneri 5600x, RTX3070 için kullana bileceğim anakartı tavsiyyesi lazım

MSI MAG B550 Tomahawk ve ASRock B550 PG Velocita arasında kaldım son olarak. 1615236829 Büyük ihtimalle ASRock alacağım
  11. isihaestus

Azərbaycanda yaşıyorum, Amerikadan alacağım diye belirtdim. Yani Amerikaya postalanacak. ORdan ülkeme getireceğim
  12. isihaestus

Hangisinin daha iyi olduğunu anlayamadığım için öyle bakıyorum, yardımcı olurmusun? Wifi olmadığından sadece LAN kabloyla kullanabiliyorum değil mi?
  13. isihaestus

5 dakika önce bu anakarta bakıyordum, parasına değer mi? Bir süre sonra neden şu markayı almadım diye düşünmek istemiyorum
  14. isihaestus

Bir çok kişi forumdan x570, z490 modellerinden önerirdi. Aorusun pahalı 270 dolar
  15. isihaestus

Arkadaşlar, fiyatı en fazla 240 dolar olacak en iyi performanslı anakart önerisi lazım. Amazon, bestbuy, newegg gibi sitelerden link koyarsanız sevinirim, Amerikadan alacağım. Toplayacağım sistem özellikleri: Thermaltake Toughpower Grand RGB 750W Thermaltake TOUGHRAM RGB DDR4 3600MHz 16GB MSI...
  16. isihaestus

1600$ Bütçeyle toplanacak en iyi performans bilgisayarı.

11 nesil çok pahalı olmazmı yoksa 11. nesil bekleyip diğerlerinin fiyatının düşmesinimi bekleyeyim. Zaten arkadaşım Mayısta Azərbaycana gelicek, o yüzden daha zamanım var. En iyi bir liste hazılramak istiyorum, amma her kes bir şey söylüyor. Amdclilerle intelcilermi desem tam yeridir.
  17. isihaestus

Geforce Now 6 aylığı nereden ucuza alabilirim?

https://www.gamesatis.com/diger-hesap-satislari/geforce-now-founders-edition-671705
  18. isihaestus

mavi swith mı kırmızı mı

Blue çok sesli, ilk başlarda sevsen bile gece zamanı tüm ailenin kafasını tırmalar. Oetemu switch seçmeyi daha çok tercih et
  19. isihaestus

Ekran kartı tavsiyesi

Bütçe?
Top Bottom