Arama sonuçları: *

1. BLCK_HCKR

🔥İndirim LEGO speed champions Mercedes-AMG G 63 ve Mercedes-AMG SL 63🔥1819 TL🔥

Bu mu yoksa 1400TL'ye Bugatti Bolide mi? https://amzn.eu/d/cMdBKXk
  2. BLCK_HCKR

The Purest Solutions ürünlerinde %45 indirim

Arbutin ve c vitamini aldım teşekkürler.
  3. BLCK_HCKR

🔥İndirim Güneş/Bisiklet gözlüğü sadece 1$ (Kargo ücretsiz)

Hocam bu arama verilerine nereden bakıyorsunuz?
  4. BLCK_HCKR

Yardım AliExpress Kargo PTT

Daha gümrüğe yeni girmiş haftaya hafta içine sarkabilir.
  5. BLCK_HCKR

❌İndirim Bitti! EPOMAKER HEDİYELER DAĞITIYOR!!!!

Keycapslere bu kadar vergi çıktı.
  6. BLCK_HCKR

Yurt Dışı İphone Alışverişi

Her yıl 8 ay kullanabiliyorsun.
  7. BLCK_HCKR

5 dolar yandı o zaman geri iade edeyim bari...
  8. BLCK_HCKR

Şimdi fark ettim kullandığım klavye G512 Türkçe dizilim ve büyük enter tuşuna sahip, bu keycapleri klavyem ile kullanamam değil mi?
  9. BLCK_HCKR

Sonradan farkettim ben de. 1718997927 https://parcelsapp.com/en/carriers/china-post buradan sorgulatınca next tracking numbers diye çıkıyor olması lazım bir kontrol et.
  10. BLCK_HCKR

PTT ile gönderi sorguladığımda böyle çıkıyor. Gümrüğe sunulduysa bu kısımda ücretlerin gözükmesi gerekmiyor mu? Güncellenmemiş olabilir mi acaba. Düzeltme: Daha çin'de sanırım kusura bakmayın.
  11. BLCK_HCKR

Keycap için sizce ne kadar vergi ödemek lazım yani sonuçta bir para ödeyeceğiz ederinden fazla vermeyelim.
  12. BLCK_HCKR

Keycap için vergi çok çıktığı için ürünü teslim almazsak, verdiğimiz 5 dolar kargo parası yanıyor sanırım değil mi?
  13. BLCK_HCKR

🔥İndirim Puma Roma Spor Ayakkabı 1048₺🔥😮

https://www.amazon.com.tr/dp/B088RDLTTZ bunu almak daha mantıklı kendim aldım kuponla vs 950 TL'ye geldi.
  14. BLCK_HCKR

₺138 - KZ EDX Pro (Yeni Hesap Kuponuyla)**

Arkadaşlar benim kargo sabah dağıtıma çıkmış gözüküyordu şuan ise teslim edildi olarak gözüküyor PTT sitesinden gönderi sorguladığımda. Eve ne gelen var ne giden, ne yapabilirim?
  15. BLCK_HCKR

Benim halen daha "Uzun mesafeli nakliyat merkezine vardı" aşamasında duruyor, bazı arkadaşların bu aşama bana göre daha geç güncellenmesine rağmen gümrüğe varmış. Benim kargoda bir sorun olabilir mi arkadaşlar?
  16. BLCK_HCKR

Bende sipariş verdim konu sahibine teşekkür ederim, kulaklık standart kulak içi kulaklıklara nazaran daha farklı bir biçimde takılıyormuş bende sonradan farkettim bilginize.
  17. BLCK_HCKR

Arkadaşlar benim telefonumda 3.5mm jak girişi yok bu kulaklık için typec dönüştürücü alsam seste bir kayıp yaşar mıyım acaba bilen var mı?
  18. BLCK_HCKR

🔥İndirim Turkcell yeni abonelere özel faturalı paketler 10GB 129₺/15 GB 142₺/20GB 152₺

Vodafone'dan Turkcell'e geçiş yaptım hızlar inanılmaz, bana kalırsa en iyi mobil operatör Turkcell.
  19. BLCK_HCKR

❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

Beyler hala çalışıyor mu kampanya?
  20. BLCK_HCKR

❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

Benim dün sipariş verdiğim SSD eve geldi, açık hala çalışıyor mu arkadaşlar?
Top Bottom