Arama sonuçları: *

1. Bartu.bf

PC kapalıyken oyun indirmek

Oyunlar çok uzun sürede iniyor çünkü ortalama 100 GB hepsi. PC kapalıyken indirmenin bir yolu var mı?
  2. Bartu.bf

Uplay epic servisi şu an geçersiz diyor

AC Valhalla indirdim dün denediğmde uplay epic games başlatılamıyor hatası verdi. Bugün denedim aynı hatayı aldım yardımcı olur musunuz?
  3. Bartu.bf

xbox koluyla oynanacak oyunlar

sifuyu deneyin
  4. Bartu.bf

Laptop konusunda yardımınız lazım, lütfen

sizce virüsle ilgili bir sorun mu 1645297747 şu an son sürüm sürücüler yüklü, windows update arkaplanda çalışabirir mi?
  5. Bartu.bf

Laptop konusunda yardımınız lazım, lütfen

Merhaba yazın hp pavilion bir laptop aldım herhangi bir sıkıntısı yoktu. Ama son günlerde valorantta fazlasıyla fps drop yiyorum ve laptop arka planda sadece spotify vesaire uygulamalar açıkken bile fazlasıyla ısınıyor. Bu sorunlar bir uygulama indirmeye çalıştıktan sonra başladı. Ama virüs...
  6. Bartu.bf

Instagram'da sporestep ya da sportik.tc gibi yerlerden alışveriş yapan var mı?

Normalden daha ucuz ürün satıyorlar güvenilir olup olmadığını merak ettim. Alışveriş yapan var mı?
  7. Bartu.bf

Valorant val 29 hata kodu yardım lazım

Valoranta girmeye çalışıyorum val 29 hatası veriyor youtubedeki videoları denedim ama olmadı yardım edebilecek var mı???
  8. Bartu.bf

Astro A10 sesi aynı yerden veriyor

Astro a10 aldım stereo olduğu yazıyordu ancak sağdan soldan farkli şekilde ses vermiyor. Çözümü var mi?
  9. Bartu.bf

Logitech astro a10 alınır mı

Astro a10 almayı düşünüyorum alınır mı ya da alternatifi var mı
  10. Bartu.bf

Yeni başlayan için akustik gitar önerisi

Şu an klasik gitar çalıyorum. Temel akorları biliyorum yani orta düzeyde çalıyorum. Bütçem 1.400 tl civarı. Yardımcı olabilecek arkadaş var mı?
  11. Bartu.bf

Epic Games oyun açma hatası

yönetici olarak çalıştır seçeneği çıkmkıyor 1621708881 pc yi yeniden başlatmayı da denedim
  12. Bartu.bf

Epic Games oyun açma hatası

Epic games den nba 2k 21i yükledim ama 0xc000007b hatası veriyor ne yapmalıyım? Lütfen yardımcı olun.
  13. Bartu.bf

25 günde 100 lira 1500 lira yapılır mı?

Yaklaşık 1 ay sonra bilgisayar almak istiyorum para biriktiriyorum. 100 TL 1500 TL yapılır mı yapılırsa nasıl yapılır?
  14. Bartu.bf

ASUS G531GU-AL337 | I5 9300H, 16GB, 512GB M2 SSD, GTX1660Tİ 6GB alınır mı

2 yıl güzel bi şekilde oyun oynatır mı
  15. Bartu.bf

ASUS G531GU-AL337 | I5 9300H, 16GB, 512GB M2 SSD, GTX1660Tİ 6GB alınır mı

Bu laptop kaç yıl idare eder? İşlemcisi sorun çıkarır mı?
  16. Bartu.bf

Dizüstü bilgisayar önerisi

bence ya acer ya da lenovoyu almalısın özellikleri diğerlerinden daha iyi
  17. Bartu.bf

bu sistem iyi mi, oyun oynarken sıkıntı yaşar mıyım?

Samsung lc27f391fhm 27inch Curved Monitör
  18. Bartu.bf

bu sistem iyi mi, oyun oynarken sıkıntı yaşar mıyım?

hocam 8500 tl içinde monitör de var benim bütçem 8500tl
Top Bottom