Arama sonuçları: *

1. Kagemni

Bilgisayarımda görüntü gidiyor sürekli şekilde

Ben bir sistemi dağıtıp tekrar kontrol edeyim duruma göre psu değiştiririm. Hocam çok teşekkür ederim size de zahmet ettik biraz hakkınızı helal edin...
  2. Kagemni

Evet imzadaki gibi. Sadece bir kasa değiştim çok oldu ona da. Powersupply olarak cougar xct 600 var ilk aldığımdan berri. Hazır sistemle beraber geldi ortalama 3. yılı.
  3. Kagemni

Sadece kernel var hocam.
  4. Kagemni

hocam böyle önemli yazan bir şey var ortalama bu saatlerde tekrar kapanmıştı.
  5. Kagemni

Evet var hocam. Hata sekmesini açayım mı? 1769344526 Dün gece kapandığında da aynı hata kodunu vermiş hocam
  6. Kagemni

Sorun ortalama 2 hafta oldu.
  7. Kagemni

Hayır kullanmıyorum dönüştürücü dp kablosu ile bağlı 1769343860 Açılmıyor yenidwn başlatsam bile. Tepki vermiyorda
  8. Kagemni

Bilgisayarı açmayı deniyeceğim hemen açılırsa bakayım. Birde oyun açık iken mi bakayım yoksa rölantide mi?
  9. Kagemni

Evet ediyor az önce oyun oynarken kesildi ama arkadaşım ile sohbete devam edebildim
  10. Kagemni

Evet ortalama yarım saat boyunca Furmark2 Vulkan testinde 78 dereceyi geçmedi
  11. Kagemni

Herkese merhaba hayırlı pazarlar... Bilgisayarımda oyun oynarken birden bire görüntü gidiyor ve bunu sadece oyun oynarken yapıyor. Bunun için bilgisayarımı formatladım ve oyun indirmek için geceden beri sadece steam açık şekilde çalışıyor, ama CS2 Valorant vs oyunları oynarken görüntü aniden...
  12. Kagemni

Çözüldü✓ Elimdeki M.2 SSD Anakartıma uyar mı

anladım teşekkürler
  13. Kagemni

Çözüldü✓ Elimdeki M.2 SSD Anakartıma uyar mı

Hayırlı forumlar öncelikle. Benim m2 ssdm bozuldu maalesef elimde de bir tane m2 ssd va ama anakartdaki m2 slotuna uygun girişe sahip değilmiş gibime geliyor. Uyarmı acaba... Teşekkürler iyi forumlar.
  14. Kagemni

Yardım CS 2 de düşük FPS sorunu...

1280 960 1768769557 en düşükde de 170 i geçmiyor
  15. Kagemni

Yardım CS 2 de düşük FPS sorunu...

Arkadaşlar öncelikle hayırlı akşamlar, hayırlı forumlar. Sistem özelliklerim R5 5600 ve RX6650XT ekran kartı olmak üzere bu ikilide CS 2 de FPS 140 130 civarında oluyor. Arada FPS drop giriyor ve beni delirtiyor her türlü fikre açığım. Oyun ayarlarım ekteki gibidir. İşlem olarak Format attım...
  16. Kagemni

AMD uyumlu DDR 5 ram önerisi

AMD tabanlı expo düşük cl değerli ram lazım. Fiyatı önemli değil kaliteli olsun teşekkürler iyi forumlar.
  17. Kagemni

Bu sisteme yakışır bir ram söylermisiniz?

İşlemci ✅️AMD Ryzen 9 9950x Güç kaynağı ✅️Asus Rog 1000w Platinum Ssd ✅️Samsung 990 pro 2tb Anakart ✅️Asus Rog X870E-E Ram ❌️? Ekran kartı ✅️ Asus Rog Astral 5080 Oc Böyle trident seriside olur ama en iyi performans alacağımız bir ram lazım. Şimdiden teşekkürler
  18. Kagemni

Çözüldü✓ IPhone pil değişimi hakkında

Hocam tavsiyem hep orjinaldir. Kullandığınız eşya orjinalinde iyidir. Servis garantisi bitmiş cihazlara bile batarya değişim desteği sağlıyor diye biliyorum sadece yapmanız gereken yedek almak olucak. Serviste sıfırlıyorlar diye hatırlıyorum siz yedeğinizi alın ve götürün orjinali ile değişsin...
  19. Kagemni

telefonun garantisi var mı hocam
  20. Kagemni

telefonun bataryası seni bür gün götürüyorsa problem yoktur hocam eğer ki bir günü götürmüyor saat öğlen 4 gibi bitiyorsa değiştirin. Batarya orjinal batarya bile olsa içinde orjinal apple parçası ile değişmiştir yazar yani ilerde satmak isteseniz bile değerini batarya değişmiş olarak...
Geri