Arama sonuçları: *

• Users: yoda
  • Order by date
  1. yoda

Monster Tulpar T7 Type-C portu aygıtları görmüyor

Monster Tulpar T7 V20.8.1 modeline sahibim. Type-C portuna aygıt bağladığımda sadece şarj ediyor; herhangi bir telefon, harici disk veya harici SSD bağlantısını görmüyor. Sürücülerim güncel. Windows’u önceki sürümde çalışmadığını düşünerek Windows Update ile güncelledim, fakat hala aygıtlarımı...
  2. yoda

🔥İndirim Xbox Series X için Xbox Play USB Şarj Kiti - 1.288 TL

SERIES S kola uygun mu?
  3. yoda

Spotify arka planda müzik indirmiyor

Telefonun Ayarlar > Spotify > Arka Planda Yenileme Açık, Hücresel Veri Açık. (Böyle değilse deneyebilir misin? Sorun buradan olabilir.)
  4. yoda

🔥İndirim Under Armour Erkek UA Charged Assert 10 Koşu Ayakkabısı 1255TL / 1475TL / 1268TL

Amazon yorumlarında da 0.5 büyük alın tavsiyesi üzerine büyük aldım. Güzel indirim. Paylaşım için teşekkürler.
  5. yoda

Series s 4K oyun hakkında?

Oyunun Xbox sayfasında yazana göre evet oynatıyor.
  6. yoda

90 Derece Direksiyonda Oyun Önerisi

Merhaba, 90 derece dönen bir direksiyona sahibim. Asetto Corsa gibi oyunlardan verim alır mıyım?
  7. yoda

HDD Bölme Sorunu

Format atmadan önce 1TB kapasiteli HDD'mi yedek almak için bölmek istiyorum. Gereksiz dosyaları temizledikten sonra 603GB boş yer var. Bunun 200GB'lık kısmını bölmem gerekiyor. Ama bana izin verilen bölme alanı 17GB olarak gösteriyor. Başka bir program ile yapılabilir mi? Ekran görütünüsü şu...
  8. yoda

Harici Disk Hatası

Eski dizüstü bilgisayarımda bulunan harici diski kutu alarak bilgisayara bağladım ama hatalarla karşılaşıyorum. İçerisindeki bilgiler önemli ve diske erişemiyorum. chkdsk komutunu kullandım ve 2 gün sürdü ama hala açılmıyor. SeaTools kullandım ve hata verdi. Şuan diske tıkladığımda bu 2 hatayı...
  9. yoda

2.el bilgisayar yada sıfır bilgisayar

Ben AMD'den çok çekmiş bir insanım. Dizüstü bilgisayarımda AMD vardı ve nefret etmiştim. Kasa alırken çok araştırdım. AMD eskisi gibi ısınan veya bozulan parçalar değil artık. AMD'den nefret etmeme rağmen kendime gidip AMD tabanlı sistem topladım. Alalı 1 yıldan fazla olacak ve sana şunu...
  10. yoda

ekran kartı driver

Doğru görünüyor. Linki atan arkadaş yardımcı olur.
  11. yoda

ekran kartı driver

Boşluğu sil.
  12. yoda

2.el bilgisayar yada sıfır bilgisayar

Kullanılmış bir sistem almak yerine sıfır toplamak daha sağlıklı olur. Parçalar iyi ama o fiyat bandında kendine sıfırını geliştirerek alabilirsin.
  13. yoda

ÖNERİNİZ NEDİR 8+8 mi 16x1 mi

2x8 daha mantıklı. Çift kanal her zaman daha iyi.
  14. yoda

Windows 8.1 windows 10 yapılabilir mi?

Tabiiki de Win10. En yeni sürüm ve güvenlik konusunda daha iyi.
  15. yoda

Windows 8.1 windows 10 yapılabilir mi?

Win10 direk kur. O şekilde yükleme yaparsan beraberinde birçok hata yüklersin. Sitesinde WİN10 dosyaları mevcut. Bir USB Diske yazıp yükleme yapabilirsin.
  16. yoda

Casper Laptop Isınma Sorunu

Eğer öyleyse evet, servise götürmen gerekiyor. Çünkü boştayken bu kadar ısınması normal değil. Peki laptoplarda fan ayarlaması için programlar var. Casper'da da olduğunu düşünüyorum. Ordan fan hızını arttırmayı denedin mi?
  17. yoda

Minecraft nasıl daha rahat oynayabilirim? :D

RAM kaç GB ve kaç Hertz
  18. yoda

Casper Laptop Isınma Sorunu

Burda direk parçalar yerine programlara da bakmak lazım. Arka planda çalışan program fazla ise işlemciye yük biniyor ve buda ısınmasına sebep oluyor olabilir. Arka planda gereksiz uygulama varsa onları kapatıp öyle dene.
  19. yoda

Minecraft nasıl daha rahat oynayabilirim? :D

Chunk ayarlarını düşür. Graphic ayarlarını FAST yap. Bulutları ve VSYNC kapat.
  20. yoda

Son güncelleme ile mavi ekran hatası

Bu güncelleme internet hatalarını ve birçok bug'u beraberinde getiriyor. Düzeltme güncelleştirmesi yayınlanmadan son sürüme geçme.
Geri