Arama sonuçları: *

1. K

Yardım PUBG'ye Giremiyorum, Sorunumu Nasıl Çözerim?

Bu dosya hiçbir resmi site yok. Saçma sapan sitelerden de indirmek istemiyorum, güvenmiyorum açıkçası. 1622132177 Yok mu bilen birisi? Naptıysam düzelmedi.
  2. K

Yardım PUBG'ye Giremiyorum, Sorunumu Nasıl Çözerim?

Selam arkadaşlar. Bugün bilgisayarımı sıfırladım. Tüm sürücülerimi yükledikten sonra PUBG yükledim ve şöyle bir hata alıyorum: Herhangi bir uygulama yüklemeden bunu çözemez miyim? Oyunun dosyalarını doğruladım ama düzelmedi.
  3. K

SSD Sağlığım Sizce Normal mi?

2020 Haziran ayında sistemle birlikte aldım.
  4. K

SSD Sağlığım Sizce Normal mi?

Selam, Geçtiğimiz sene haziran ayında bir sistem topladım. Sistemde XPG Adata SX6000 Pro SSD bulunuyor. Kutusunun üzerinde 2100MB/s okuma hızı, 1200MB/s yazma hızı yazıyor. Bugün SSD sağlığı testi yaptım, sonuçlar sizce normal mi?
  5. K

Çözüldü✓ Sistemi yeni bir kasaya taşımak mümkün mü?

Cevap veren herkese teşekkür ederim.
  6. K

Çözüldü✓ Sistemi yeni bir kasaya taşımak mümkün mü?

Selam, 6 ay önce bir sistem topladım ve o dönem kasayı pek araştırmamıştım. Şimdi kasa modelimi çok dandik buluyorum görüntü açısından beni rahatsız ediyor. Yeni bir kasa alıp bilgisayarcıda eski sistemimi yeni bir kasaya kurmam mümkün mü?
  7. K

GeForce Experiance Renk Filtresini (Alt + F3) Kullanamıyorum

Denedim ama olmadı yine de teşekkürler. <3
  8. K

144 Hz Monitör Önerisi

https://www.trendyol.com/asus/vp249qgr-23-8-full-hd-ips-cercevesiz-1ms-144hz-adaptive-sync-freesync-p-36755545?tyutm_source=google&tyutm_medium=cpc&tyutm_campaign=x:electronics_y:electronics_z:bilgisayar-tablet-aksesuarlari_t:dsa_product_productsup_gl_s_&gclid=Cj0KCQiAvP6ABhCjARIsAH37rbSC5xdwTr91...
  9. K

Evet destekleyen oyunlar bölümünde PUBG de var bunu bildiğim için konu açtım ama direkt atlıyorsunuz anlamıyor musun diye...
  10. K

Zekice yorumlarınız için teşekkürler ama arkadaşlarım bu özelliği bu oyunda kullanıyor. Sadece ben bu sorunu yaşıyorum.
  11. K

Herkes kullanıyor. Oyun destekliyor bunu.
  12. K

Valorant Geforce Experience oyun filtresi çalışmıyor

Aynı sorunu ben de yaşıyorum kaç ay oldu çözüm bulamadım. Sorunu çözebildin mi?
  13. K

Selam, PUBG de GeForce Experiance renk filtresini kullanamıyorum. Alt + F3 bastığımda böyle bir uyarı veriyor https://prnt.sc/ymr9p2 Nasıl çözerim yardımcı olur musunuz?
Top Bottom