Arama sonuçları: *

1. R

Amerika'dan Türkiye'ye beats kulaklık gönderme

Amerika'da tanıdığım biri var rica edip beats solo göndermesini istiyorum ama gümrük vergisi frlan bilmediğim için nasıl işliyor bu işler ve tahmini ne kadar vergi öderim bilgisi olan yardımcı olabilir mi
  2. R

Assassins Creed 2 brotherhood cd ile PC kuramıyorum oyun açılmıyor

Elimde assassins Creed brotherhood oyunun CD ile var ancak kuruyorum ubisoft launcher hatası alıyorum launcher indirdiğim de hesap girmemi istiyor giriyorum key istiyor yazıyorum ama hatalı diyor ne yapmam lazım nasıl oynayabilirjm
  3. R

Disk veya diskler üzerinde bu işlemi tamamlamaya yetecek boş alan yok

Çözümü hard diski kullanmayarak buldum
  4. R

Disk veya diskler üzerinde bu işlemi tamamlamaya yetecek boş alan yok

Hicbi şekilde silemiyorum 97 GB alan kaldı öyle ve birleşmiyor sonrasında disk veya diskler üzerinde bu işlemi tamamlamaya yetecek boş alan yok diyor.
  5. R

İthalatçı garantili g29 alınır mı?

2.el g29 almayı düşünüyorum 6-7 lira arasında iken ithalatçı garantili diye sıfır bandrollü satılan bu ilanı buldum nedir bu ithalatçı garantili ürünler artısı eksisi nedir cidden sıfır ürün mü alınır mı?
  6. R

Sistemim yavaş ne yapabilirim?

Bütçe suanlik yok ileri doğru bende düşünüyorum 2.el bisiler almayı
  7. R

Önerdiğin işlemci varmı
  8. R

Overclock yapmayı düşündüm ama anakart uygun mu bilmiyorum
  9. R

Fiyat konusunda sıkıntım var baktığımda 70-80 lira fark var ondan HP alabilirim bilgi için teşekkürler 1678632800 Neden GTX960 veya aynı eşdeğerde bı kartta hala darboğaz sorunu yaşar miyim 1678632845 Banada ucuz geldi en çok satılan kart yorumlarını tam incelemedim
  10. R

https://www.trendyol.com/hp/240gb-s650-560-450mb-345m8aa-p-265867438?boutiqueId=619598&merchantId=968 HP indirime girmiş bunun hakkında ne düşünüyorsunuz 1678606441 HP veya Kingston hakkında ne düşünüyorsunuz 1678606484 Çok teşekkürler herhangi kronik sıkıntısı yoktur umarım
  11. R

Bilgi için teşekkür ederim
  12. R

VGA girişli ekran kartları eski sıfır olsa bile aşırı yüksek fiyat bütçe 1-1.5 k arası olabilir ondan öncede SSD olarak ne tavsiye edersin James donkry düşünüyorum anakartim destekliyor mu
  13. R

Yakın bı süreçte almsya calisicam 1678566215 Ekran kartı yükseltmeyi düşünüyorum VGA girişli ne önerebilirsin
  14. R

Ayar yaptım YouTube bakarak felan herşeyi yaptım ama maalesef açılışta uzun sürüyor sonrası normal
  15. R

Pc eski farkındayım HDD kullanıyorum yavaşlığın kaynağıda bundan diye düşünüyorum Xeon 5440 asus anakart p5g41t-m lx3 1333mhz 6gb ram Samsung 500gb HDD R7 250 ekran kartı var Maddi dururum çok yok neleri değiştirsem daha iyi olabilir
  16. R

SSD bios gözüküyor ama PC açılmıyor acil yardım

Arkadaşlar SSD takılı sisteme HDD taktım ve işim bitince çıkardım ve SSD tekrar taktım sonra SSD bios okuyor ama açılmıyor
  17. R

gta 5 err_gfx_d3d_init sorunu lütfen yardım

Bugün deneyeceğim
  18. R

gta 5 err_gfx_d3d_init sorunu lütfen yardım

Arkadaşlar selam GTA 5 indirdim mod yüklemeye karar verdim ve lakin openıv sıkıntı çektim ve bazı modlar kurdum oyuna girmek istediğimde bu sorun ile karşılaşıyorum lütfen yardım edin
  19. R

Xeon 5440 overclock yapma

Asus p5g41t-m lx3 anakart var oc yapabilir mi?
  20. R

CPUTIN SICAKLIĞI NEDİR ?

Arkadaşlar selam PC de CPUID HWMonitor uygulamasını açıyorum işlemci sıcaklığı okurken %100 de 47 görüyor ama anakart da 91 görüyor biri aciklayabilir mi ?
Geri