Arama sonuçları: *

1. egeeyksl

20-23K laptop önerisi

fazla oyun oynayan birisi değilim render ağırlıklı kullanıcam ne alabilirim?
  2. egeeyksl

Yardım Kasa Temperli Cam Nereden Bulabilirim?

Belki de elinden düşürmüştür kasayı yatırırken diye yalan söylemiş olabilir
  3. egeeyksl

parçalarını gördüm gerçekten başarmış kırmayı..
  4. egeeyksl

Valla ya durduk yere başıma iş çıkardı :/ 1678127816 Cam ne kadara mâl olursa onun parasını alıcam.
  5. egeeyksl

Camı yaptırabilirsem parasını ondan alırım zaten tanıdık sorun çıkarcağını sanmam.
  6. egeeyksl

Rampage Falcon X kasaya sahibim. Tüm sistemimi satmayı düşünüyordum. Bugün tanıdık bir bilgisayarcıya kasamı temizletmek için vermiştim. Kasanın 2 tarafı da temperli cam ve kasanın arkasındaki temperli camı bilgisayarcı kasayı yatırırken kırıldığını söyledi. Cam buz parça olmuş ne olucak diye...
  7. egeeyksl

Hangi monitörü almalıyım?

düz ekran IPS panel mi tercih etmeliyim yoksa Curved VA panel mi? Bir de bu fiyatlarda önerebileceğiniz daha iyi bir monitör var mıdır...
  8. egeeyksl

Çözüldü✓ Kasam açılıyor fakat fanları ve ışıkları çalışmıyor?

sorunu çözdüm. Dediğim gibi temassızlık sonucu oluşmuş. Kabloyu en ufak oynatmam ile düzeldi.
  9. egeeyksl

büyük bir kablo var fakat çok zor sökülüyordu ben de kart kırılmasın diye sökmedim
  10. egeeyksl

Dün gece kasamda hiç bir sorun yokken bu sabah bilgisayarı çalıştırdığımda kasanın fanları ve ışıkları çalışmıyordu fakat bilgisayar ve diğer bileşenler sorunsuz çalışmakta. Sebebi nedir ve temassızlık varsa nerede olabilir pek bilgim yok malesef.
  11. egeeyksl

Msi Rtx 2060 Ventus XS Vs GP

RTX 2060 Ventus XS ekran kartına sahibim fakat GP modelinin de olduğunu öğrendim. İkisinin de 6 gb versiyonlarının arasındaki fark nedir acaba? https://www.pttavm.com/msi-rtx-2060-ventus-xs-6g-oc-6gb-hdmi-dp-192bit-p-81783815...
  12. egeeyksl

IOS Jailbreak Garanti Kapsamı

Daha önceden garantisi bitmiş 7 Plus cihazıma Checkra1n ile Jailbreak yapmıştım. Telefonumu tamamen sıfırladıktan sonra Cydia ve bir kaç tweak uygulaması cihazımda kalmıştı. Şuanki cihazıma jailbreak uygulamak istiyorum fakat Garanti kapsamının dışına çıkar mı, Jailbreak’i cihazımdan tamamen...
  13. egeeyksl

Çözüldü✓ bilgisayarım Kaç TL Eder ?

rami 8 yaparsan 3500 e satılır
  14. egeeyksl

RTX 2060 + Ryzen 5 2600 vs 3600

3600 ile arasındaki fark ne kadar büyük? bu işlemciyi fazla araştırmamıştım
  15. egeeyksl

RTX 2060 + Ryzen 5 2600 vs 3600

Rtx 2060 a sahibim ve işlemcim ryzen 5 2600 sizce 3600 a geçmeli miyim çünkü istediğim performansı alamıyor gibi hissediyorum. Bu da benchmark testim:
  16. egeeyksl

Windows 7 64 bit Professional Son sürüm atabilecek varmı?

teşekkür ederim rufus zaten var zahmet etmişsin :)
  17. egeeyksl

Windows 7 64 bit En son sürüm lazım acill

Allah kurtarsın kardeşim, allah kurtarsın :D
  18. egeeyksl

Windows 7 64 bit Professional Son sürüm atabilecek varmı?

başlıkta bütün derdim yazıyor :)
  19. egeeyksl

MSI RTX 2060 VENTUS XS OC EDITION 6GB 192BIT li sistem

siz memnun musunuz peki? ben yayın falan açmak istiyorum nasıl bir performans sağlar sizce? 1620134203 siz memnun musunuz peki? ben yayın falan açmak istiyorum nasıl bir performans sağlar sizce?
Geri