Arama sonuçları: *

1. Hakan06

Çift Mönitörde Hz Sorunu

OC yapmıyor merak etmeyin. Bir şeyi etkilemez. Ben de çift monitör kullanıyorum. biri 240 biri 165hz olmak üzere.
  2. Hakan06

Çift Mönitörde Hz Sorunu

Ona yapacak bir şey yok. Ana monitöründeki hız neyse onu baz alıyor. Zaten monitörün 100hz olduğu için orda 160 yazsa da 5000 yazsa da önemli değil. Gene 100hz görüyorsun. Özellikle farkı görmek istiyorsan: www.testufo.com Burda ayrı ayrı karşılaştırabilirsin.
  3. Hakan06

Yardım Toyota Corolla Aracımın Aynası Kırıldı Ne Yapmalıyım?

Fotoğrafı var mı? Daha net bir şey söyleriz ona göre.
  4. Hakan06

Çözüldü✓ İntel arc B580 neden 110w da kalıyor

Max çekeceği güç 190w. Duruma göre artar azalır. Kart ihtiyacı kadar çekiyor.
  5. Hakan06

Samsung S23 sarj soketinin su/yabanci cisim kacirma durumu

Normal elinde tuttuğun mesafeden de çok rahat duyabilirsin zaten. Yine de rahat hissetmiyorsan servise vermekten başka çaren yok.
  6. Hakan06

Telefon çalışırken çok ısınıyor zaten içinde su falan kalamaz. İçim rahat olsun diyorsan pirince yatır beklet. Ses zaten her cihazda geliyor. O tıkırtı sesini düşünme.
  7. Hakan06

Daha önce dikkat etmemişsindir. Kulağına yakınlaştırıp sallarsan ses gelmesi normal. Hemen hemen her telefonda var çünkü. Tıkırtı olmaması anormal olurdu asıl. Kameradaki sensör sallanıyor çünkü doğal olarak.
  8. Hakan06

Toz/su uyarısı nemden falan olmuş olabilir. Şuan sorun yoksa problem olmaz. Eski cihazımda da gelmişti o bildirim öyle kullanmaya devam ettim. Devamında bir sorun oluşmadı.
  9. Hakan06

Hocam kameradan geliyorsa OIS sensörüdür o. Tıkırtıya benzer bir ses ise. Sensörün sallanmasından dolayı oluyor. Sorun yok yani.
  10. Hakan06

THH lehime karar verdi. (Düzenleme: Kazandım ama satıcı kabul etmeden ürünü geri yolladı)

Hayır değişimden gelen ürün duruyor. Ürünü servise vermişler. Servis sorun yok demiş yollamışlar geri. Ben de üniversite için şehirdışına çıktığım için daha da uğraşamadım. 1734107014 Değiştirmişler.
  11. Hakan06

Playstation 5 Pro Soruları

PS5 de gereksiz bana kalırsa . PS4 gibi başarılı ve almak için bir sebep sunan bir konsol nesli olmadı ps5. Spiderman 2 bile hemen pc'ye geldi. PS5 sunduğu şeylere göre çok pahalı bir konsol.
  12. Hakan06

İphone 11 mi iphone 12 mi

Biz gene de söyleyelim almayacaksa gene almaz zaten. Fikir olur en azından.
  13. Hakan06

İphone 11 mi iphone 12 mi

Sevda değil de mantıklı olan bu gibi. 4 yıllık düz iphone 12 yerine s23 daha dolu mantıklı cihaz bence. Elma takıntısı yoksa alınabilir.
  14. Hakan06

[email protected] maili ne kadara gider?

0 tl tam olarak. Değerli olması için hiçbir sebebi yok. Dolandırıcılar için ilgi çekici olabilir belki. Onlar da çok bir şey vermez.
  15. Hakan06

THH lehime karar verdi. (Düzenleme: Kazandım ama satıcı kabul etmeden ürünü geri yolladı)

Yeni gücenlleme. N11 iademi kabul etti ve ürünü satıcıya gönderdim fakat satıcı paramı vermeyip ürünü aynen bana kargoladı şu saniye ile. Yurtiçi kargo sistemi üzerinden iade işlemi başlattım. N11 desteğe durumu anlattım ama yardımcı olamayacaklarını söylediler. Şaka gibiler. :D:D
  16. Hakan06

Yardım Hitman World of Assassination'da RTX açamıyorum

Oyun ayarlarından Directx 11 seçili galiba. Onu directx 12 seçerseniz sorununuz çözülür sanırım.
  17. Hakan06

Evet yaklaşık 4 aylık uzun uğraşlar sonunda THH yolu ile bir sonuca ulaşabildik. Dün n11 tarafından arandım ve ürünü gönderilen kargo kodu ile ücretsiz gönderebileceğimi . İsteğime göre para iadesi ya da değişim alabileceğimi söylediler. Ben para iadesi yolundan gittim. Şuan da ürün satıcıya...
  18. Hakan06

Yardım Dualsense Bluetooth Sorunu

Bağlantıyı kaldırın komple. Ondan sonra share tuşuna basılı tuttuktan sonra ps düğmesine basın. Işık yanıp sönecek yine. O zaman görünmesi lazım bluetooth aygıtlarında.
  19. Hakan06

Önü en açık mühendislik

Öyle diyenlere kulak asma. Kötü bir bölüm kesinlikle değil. Düzgün bir şekilde bitirirsen açıkta kalma ihtimalin %0a yakın.
  20. Hakan06

Macbook air ve Macbook pro arasındaki fark

Okulu bitirmeniz 4-5 sene desek iş hayatına kalmaz o bilgisayar zaten. O kadar uzun ömürlü düşünüyorsanız düşünmeyin bence. Onun yanında mac biraz para tuzağı bence ilk aşamada. İleride meslek hayatında falan tamam ama öğrenciyken önermiyorum. Her uygulama para para para, uygulama destekleri de...
Top Bottom