Arama sonuçları: *

1. D

144Hz için hangi HDMI kablosunu almalıyım

teşekkür ederim
  2. D

144Hz için hangi HDMI kablosunu almalıyım

1080p Full HD 144Hz bir monitörüm var ve ekran kartımda displayport girişi yok 144Hz almak için hangi hdmi kablosunu almalıyım
  3. D

Windows 10 pc için ekran görüntüsü alma programı

link atıcaktım ama atılmıyor
  4. D

GT 730 İle 120-144 Hz Alabilir miyim?

Ve çözünüylük kac olmalıdır ?
  5. D

ZULA CS.GO SADECE
  6. D

Monitörüm asus 144 hz 1msdir ama ekran kartım gt730 2gbdir islemcim i5 457 Dir 6gb ram 450 power vardır 144 veya 120 hz alabilirmiyim almam için ne yapmam gerek hdm girşiri mevcuttur ekran kartında bi bilgilendirme yaparsanız sevinirim Ayriyetten HDM çıkışlı dp girişli kablo alıyorum fark...
  7. D

GT 730 2 GB Kaç TL Eder?

GT 730 2GB
  8. D

AMD A6-9225 İşemcimi değiştirmek istiyorum

Amd A6-9225 işlemcim var laptobumda ve ben onu değiştirmek istiyorum ama hangi soketi desteklediğini bilmiyorum anakartım lnvbn 121612
  9. D

cs go düşük fps sorunu

tekrar yap yaptıysanda xboxı kapat bi arada 60a sabitlemişti xboxın tamamen nasıl kapatılacağı youtubda var ordan bak onun yardımı olur belki
  10. D

laptopumu satıp masaüstü almalımıyım

teşekkür ederim hocam
  11. D

laptopumu satıp masaüstü almalımıyım

Lenovo ideapad s145-15ast İşlemci:Amd A6-9225 Radeon R4 2.60GHZ Ram:4gb 2666mhz Ssd: James Donkey 240gb bu rami 8yapıp kullanabilirim şuan csgoda 30fps veriyo ort. ben lisedeyim bilişim bölümü okuyorum okulda işime yarar diye düşünüyorum ama fps için değiştirmelimiyim masaüstüyle
  12. D

cs go düşük fps sorunu

1-windows güncellemesi 2-bilgisayarıma sağ tıkla yönete bas ordan aygıt yöneticine gelip görüntü bağdaştırıcısından kullandığım ekran kartını güncelle ekran kartına sağ tıklayıp sürücüyü güncelle yap
  13. D

cs go düşük fps sorunu

güncellemelerini yap aygıt yöneticisinden ekran kartı driverini güncelle bende de oluyodu
  14. D

Laptop donanım yükseltmesi

Teşekkür edeim hocam
  15. D

reis peki bunun monitörü nerede zaten sadece 2si 1k
  16. D

full set pcler var ama onlarda 10senelik fln oluyo bu fiyatta 1500 civarında
  17. D

onboard bi laptopum var csgoda 30fps alıyorum hdd vardı ssd yaptım ama fpste bi değişme olmadı 4ram var bunu 8yaparsam fpsim yükselirmi. birde bunun yerine 2.el masaüstü sistem almayı düşünüyorum ama eski sistemler şuanki laptobumun özellikleri amd a6 radeon r4 işlemci 4gb 2666mhz ram 240gb...
  18. D

oyun oynarken 100 derece oluyor cpu

eğer ilk denemense çok dikkatli ol ben 3-4 sene önce kendim yapmaya çalıştım tüp şeklinde bi termal macun aldım basıncı ayarlayamadım bu yüzden anakarta kadar döküldü ve anakartım yandı bu konuda baya dikkat etmelisin
  19. D

Karın kası nasıl yaparım

peki nelerle yapılır "karın kası"
  20. D

Karın kası nasıl yaparım

nasıl olur mesela hani ben kaç senedir bunlarla yaptığım için merak ettim bilmediğim bişey mi var diye
Geri