Arama sonuçları: *

1. V

Yardım Fazla Usb Takınca Bilgisayarım Donuyor

Sorun hâlâ devam ediyor
  2. V

2 3 defa format attım
  3. V

Merhabalar İncehesap üzerinden hazır sistem aldım ryzen 5 5600 rtx 4060 ti sistemimde a520 asus prime anakart gamepower ravadin 550w psu lu kasa var sistemde ki sorunum şu usb aygıtlar değişik çalsiiyor bilgisayar ilk açıldığında mouse çok geç geliyor çok fazla usb aygıt taktıgimda ise mouse...
  4. V

İncehesap hazır sistem

işlemci macununu yeniledim sorun ortadan kalktı gibi şuan 2 denememi yapıyorum
  5. V

İncehesap hazır sistem

selamın aleyküm arkdaşlar ince hesaptan sistem aldım bugün elime ulaştı fakat bir sorunum var oyunda fps degerlerim düşük olmasa dahi oyunda mouse agırlaşıyor mneden olur ilk başta olmuyor oynayınca bu şekilde donmalar oluyor
  6. V

Instagram İnstagram Şifremi Değiştirmeme Rağmen Giriş Yapamıyorum Geri Atıyor.

selamın aleyküm kardeşler kız arkadaşım instagram hesabının kullanıcı adını değiştirdi sonra instagram kullanılamaz hale geldi şifreyi değiştiriyoruz şifre yanlış demiyor bilgisayardan giriş yapınca girer gibi olup atıyor telefonda giriş yap diyorum hiçbirşey olmuyor bir bilgisi olan varmı...
  7. V

Android Hayalet ekran Evofone garantisi birebir degisim

Teşekkür ederim bilgi için inşallah olumlu sonuçlanırda hakem heyeti ile 3 4 ay beklemem
  8. V

2 defa panel degisiti bir kere yazilim atıldı panelin değistigine eminim 4.gönderimi bugün yaptım ve birebir degişim veya para iadesi talebi oluşturulmasını istedim olumlu sonuçlanmazsa hakem heyetine başvurucam
  9. V

Arkadaşlar hayalet ekran sorununun panel 2 defa degişmesine rağmen gitmemesi neden dolayı olur. Bide evofone garantisinden arızanın giderilememesi durumunda değişim veya iade yapan varsa süreç nasil oldu anlatabilir mi ?
Top Bottom