Arama sonuçları: *

1. L

Ayagim ekran kartina carpti bozmus olabilir miyim

kasa acik ve yerde sert carpmadi cok da
  2. L

Ayagim ekran kartina carpti bozmus olabilir miyim

bilgisayarda takilirken ayagim yanlislikla ekran kartina degdi sonra mavi ekran geldi bilgisayari tekrar acmaya calistigimda ise bilgisayarima acilis ekrani geliyor geldikten sonra uzun bir sure bekletiyor sonra windows guncelleme ekrani geliyor %100 olduktan sonra kapaniyor ve tekrarliyor
  3. L

h410 ankarların yanındaki harfler

Merhaba h410 anakart alacağım fakat anlamadığım bir şey var anakartlar H410M-E H410M-E H410M-A PRO H410M H olarak geçiyor ve fiyat oynuyor arlarındaki farklar nelerdir?
  4. L

GeForce Now Premium Hakkında Sorum Var

öyle yapacağım ben çok önceden biliyor ve kullanıyordum geforce nowu ilk önkayıt yapanlardan biri bendim hatta ama sıralardan çok korkuyorum yayıncılar çok fazla reklamını yaptı ve türkiyede sistem toplamak çok zor olduğundan ilgi büyük olacaktır muhtemelen
  5. L

internet hızıma göre değişen şey görüntü kalitesi ve gecikme olmuyormuydu?
  6. L

geforce nowın bize sunmuş olduğu iki üyelik planı var basic ve premium üyelik fakat premium hakkında anlamadığım birkaç şey var ilk olarak geforce now premium alırsam eğer sıra beklemedenmi oyunlara giriş yapacağım yoksa öncelikli sırammı olacak? ayrıca eğer yinede sıraya giriyorsak globalde...
Top Bottom