merhaba şu aralar hdd den hangi oyuna girecek olsam dosyalarını görmüyor ve disk çıkıp takılmış gibi oluyor dosyalar önüme geliyor apex den aldıgım hata bu
dead by daylight da böyle diğer oyunlarda girip atıyor oto hata da vermiyor
dün harddiskten hiçbir şey çıkmıyordu fotograflarımı...
boşta 75 valo da 95 üstü amazondan termal macun aldım yeni yaklaşık 2 yıldır değiştirmedim ondan olabilir mi yoksa farklı bi sorunu mu vardır ?
1692959126
işlemci r5 2600
DarkFlash Darkvoid RGB Rainbow 125mm CPU Soğutucu
son zamanda klavye alıcaktım ramde lazımdı pc den fazla anlamayan birisiyim kendi ramime bakmadan almışım.
kendi ramim cl15 3000mhz circual ballistix 8gb ddr4
yeni adlığım ram cl16 3200mhz xpg gammix ben bunları nasıl çalıştırırım (öğretici video gibi,yani overclock yapılcaksa...
arkadaşlar sorun çözüldü https://drive.google.com/file/d/1PUgogIesO5Qsvg0BfNk5kDOTsvsBXA7d/view bunu indirin mouse/flash bellekdeki dosyayı silip bunu atın sonra çıkarıp takın sorun bitti
istemiyordu dpi ımı arttırıcaktım güncellemesi varmış yapayım dedim fare gitti usb out sesi geldi ledi gitti fare komple gitti biraz baktım ipsflash isimli flash bellek olmuş
kanka bildiğin flash bellek olmuş içinde dosya var txt ve başka bir arkadaşında başına gelmiş az önce gördüm sakın güncelleme
fareni sadece renk değiştir dpi ayarla ama sakın updateleme
knk keşke corsair almasaydın aynı mouse u aldım icue den güncelledim ve mouse flash bellek oldu buraya yazdım kimse çözemedi garanti vercem üşendim yeni bir tane fare alıcam sakın fareyi icue den güncelleştirme
corsair katar pro için driver indirdim ve bana farenin güncellemesi geldiğini söyledi uygulamada ve güncellemeden sonra farenin ne ışığı var nede işlevi garantisi vardı heralde çözümü varmıdır artık driverda tanımıyor çöp oldu gibi ?