Arama sonuçları: *

1. O

Harddiskte bir şeyi açınca hata vermesi

merhaba şu aralar hdd den hangi oyuna girecek olsam dosyalarını görmüyor ve disk çıkıp takılmış gibi oluyor dosyalar önüme geliyor apex den aldıgım hata bu dead by daylight da böyle diğer oyunlarda girip atıyor oto hata da vermiyor dün harddiskten hiçbir şey çıkmıyordu fotograflarımı...
  2. O

işlemcim boşta 75 derece

Thermal Grizzly - Kryonaut Termal Macun
  3. O

işlemcim boşta 75 derece

termal macunu değiştirmedim gelmesini bekliyorum bugun gelcek 1692959201 montaj aldıgım yerin montaji ile aynı termal macunu beklyiom degistircem
  4. O

işlemcim boşta 75 derece

boşta 75 valo da 95 üstü amazondan termal macun aldım yeni yaklaşık 2 yıldır değiştirmedim ondan olabilir mi yoksa farklı bi sorunu mu vardır ? 1692959126 işlemci r5 2600 DarkFlash Darkvoid RGB Rainbow 125mm CPU Soğutucu
  5. O

2. monitörü nası çalıştırırım

ekran kartım 1650s ve dişi çıkışları hdmi, dvi , dp var 2. monitörüm vga çıkışlı amazondan dp çevirici aldım takıyorum sinyal verilmiyor birde anakartta vga çıkışı var onu kullanabilirmiyim ? 1650s biostarb450mh r5 2600
  6. O

2 farklı mhz ve cl ram sahibiyim nasıl çalıştırabilirim

son zamanda klavye alıcaktım ramde lazımdı pc den fazla anlamayan birisiyim kendi ramime bakmadan almışım. kendi ramim cl15 3000mhz circual ballistix 8gb ddr4 yeni adlığım ram cl16 3200mhz xpg gammix ben bunları nasıl çalıştırırım (öğretici video gibi,yani overclock yapılcaksa...
  7. O

Corsair Katar Pro kendi kendine gitti

arkadaşlar sorun çözüldü https://drive.google.com/file/d/1PUgogIesO5Qsvg0BfNk5kDOTsvsBXA7d/view bunu indirin mouse/flash bellekdeki dosyayı silip bunu atın sonra çıkarıp takın sorun bitti
  8. O

Corsair katar pro satın aldım siyah mouse padmi beyaz mousepadmi daha iyi olur?

knk oluyor ama normalde güncellemem yoktu çıkınca güncelliyim dedim
  9. O

istemiyordu dpi ımı arttırıcaktım güncellemesi varmış yapayım dedim fare gitti usb out sesi geldi ledi gitti fare komple gitti biraz baktım ipsflash isimli flash bellek olmuş
  10. O

kanka bildiğin flash bellek olmuş içinde dosya var txt ve başka bir arkadaşında başına gelmiş az önce gördüm sakın güncelleme fareni sadece renk değiştir dpi ayarla ama sakın updateleme
  11. O

knk keşke corsair almasaydın aynı mouse u aldım icue den güncelledim ve mouse flash bellek oldu buraya yazdım kimse çözemedi garanti vercem üşendim yeni bir tane fare alıcam sakın fareyi icue den güncelleştirme
  12. O

tamam 1613855395 yine olmadı garantiye vereceğim
  13. O

hayır. 1613853387 başka cihazdada
  14. O

he birde bilgisayar takınca LPC1XXX IFLASH olarak tanımlıyor modem, harddisk gibi görüntüsü var 1613853133 çok kısıtlıyım bilgisayar konusunda
  15. O

corsair katar pro için driver indirdim ve bana farenin güncellemesi geldiğini söyledi uygulamada ve güncellemeden sonra farenin ne ışığı var nede işlevi garantisi vardı heralde çözümü varmıdır artık driverda tanımıyor çöp oldu gibi ?
Top Bottom