Arama sonuçları: *

1. A

WhatsApp Yedeklenmeyen Mesajları Geri Getirme Nasıl Yapılır

Merhabalar, IPhone’de whatsapp yedeklenmeyen mesajları geri getirmenin bir yöntemi var mıdır? Konu çok acil. Şimdiden teşekkür ederim. İyi Forumlar
  2. A

Sizce hangi sıvı soğutma ve neden?

Bro sıvı soğutma aliyim mi veya almiyim mi demedim alıcam ve iki seçenek arasında kaldım. Hangisi daha iyidir bilen dostlarımızdan yardım istedim.
  3. A

Sizce hangi sıvı soğutma ve neden?

R5 5600X işlemcim için bir sıvı soğutma alacağım bu ikisi arasında kaldım. Sizce hangisi ve neden ? https://www.teknobiyotik.com/thermaltake-th240-argb-sync-240mm-intel-amd-uyumlu-240mm-radyatorlu-3x12cm-fanli-sivi-islemci-sogutucu-th-cl-w301-pl12sw-a.html?ref=akakce&v=1.30.4#!prettyPhoto...
  4. A

Prime Gaming Ganimetleri

Cevabın için teşekkür ederim
  5. A

Prime Gaming Ganimetleri

Merhaba arkadaşlar ben Amazon Prime aldım ve biliyorsunuz ki twitch de bazı oyunlar için ganimetler veriyor.Ve şuan da Valorant için bir uğurluk veriyor fakat 22 Şubatta farklı bir valorant içeriği gelicek sanırsam ben şimdi bu uğurluğu alırsam 22 Şubatta da diğer gelecek olan içeriği alabilir...
  6. A

Çözüldü✓ Trenyol Cüzdan İle Ödeme

Teşekkür ederim.
  7. A

Peki ya bi 10tl daha ben yüklesem 20 tl lik bi e-pin alabilir miyim? Yoksa cüzdan kod ile hiçbir e-pin alınamıyor mu?
  8. A

Öncelikle İyi Forumlar Arkadaşlar, Trendyolda telefon numaramı kaydedip 10tl cüzdan kodu kazandım. Bu cüzdan kod ile 10tl değerinde steam cüzdan kod alıcaktım fakat sepete ekleyip ilerlediğimde trendyol cüzdan ile ödeme seçeneği çıkmıyor. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler...
Top Bottom