hocam o link bana da geldi dediğim gibi ekleyin beni dc den. Konuşalım banada geldi.
1615061676
bakın farklı yazıyor adres. Steamın kendi sitesi olsa steamcommunity yazardı ama sizde yazan steaamcommunnittiyy mış.
hocam millenicom alıyorum büyük ihtimalle.
1614754411
5 Ghz de kullanıyorum hocam kablolu bağlanıyorum. Modem 2 antenli modelini tam bilmiyorum ama Tp link in modeli 2 antenli
Herkese merhaba. Şuan aktif olarak Ttnet(Türknet')'in 35 mbps(aylık 85 TL)internetini kullanıyorum. Fakat çok yavaş. Oyunlarda 80 ping altını hiç görmüyorum. Ve hız testinde ise MAX 20
mbps görüyor. Upload ise 4-6 arası veriyor. Acayip şekilde yavaş. Mesele günde 2-3 tane spike a hucüm...
hocam acil bana dc verin ben biliyorum o linki. ordan size anlatayım. siz bana istek atın kabul ederim hemen. Adım: HAYAT ANLAMSIZ#3436 adım biraz tuhaf kb :)
1614751730
hocam ben size dc adımı atmıştım ordan beni ekleyin size yardımcı olayım. o link bana da geldi. bakın ne oldu görürsünüz...
Bence 1650 Süper. Ama yine de karar sizin. İnternetten bol bol test videoları izleyin , emin olup karar verip sipariş edin. Yoksa iade vs ile uğraşırsınız boşa vaktinizi alır yani. Şimdiden hayırlı olsun.