Arama sonuçları: *

1. W

Yardım Ryzen 5 5600x RTX3060 12 gb CS2 LAT sorunu

Sadece cs2 de olmuyor tüm pc de bi kasılma var
  2. W

Yardım Ryzen 5 5600x RTX3060 12 gb CS2 LAT sorunu

Herkese iyi forumlar dilerim Ryzen 5 5600x Palit dual RTX 3060 12Gb ekran kartım var RAM 2x8 16gb 3000MHz Format attıktan sonra cs2 oynarken tab tuşuna bastığımda oyun donuyor LAT değeri 80 ms seviyelerine fırlıyor ve oyun donarak açılıyor bütün driverlar güncel Windows 11 kullanıyorum ve...
  3. W

RTX 3060 12gb palit dual ısınma sorunu

Termal pedleri kendim değiştim termal macunu kendim yaptım soğutucu bloğun veya fan çerçevesinin bağlatısıda sağlam fiziksel olarak olmaması gereken bir durum söz konusu ayrıca konuda bahsettiğim msi marka 3060 kartında termal bakımlarını ben yaptım fakat aralarındaki fark uçurum düzeylerde
  4. W

RTX 3060 12gb palit dual ısınma sorunu

RTX3060 12 gb palit dual ekran kartı kullanıyorum battlefield 1 oyununda 80-81 derecede fan hızım 2800 ila 3100 rpm arasında seyrediyor aynı değerler cs2 için de geçerli kendi sistemime arkadaşımın aynı kartın msı olan modelini taktığımda 65 derece 1500 rpm fan hızı alıyorum sorun nedir acaba...
  5. W

Ekran kartı alacağım 1080ti

Ryzen5 2600x işlemci Gigabyte b450m s2h anakart Gskill ripjaws 8x2 16gb ram Rx550 2gb ekran kartı 650watt power supply
  6. W

Ekran kartı alacağım 1080ti

Arkadaşlar merhaba ben GTX1080Tİ Founders editon alıcam 11 gb sizce alınır mı? mevcut kartım RX550 2 GB EVO Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
  7. W

Epic Games Rocket League

Öncelikle merhaba oyunu bu gün epic games ten ücretsiz olarak aldım fakat oyun açılmıyor siyah bir ekran geliyor ve kapanıyor bir bilgisi olan varsa yardım ederse sevinirim şimdiden teşekkürler.
  8. W

Epic games yeniden yükle hatası

Öncelikle merhaba arkadaşım epic games ten r6 siege aldı oyunu yükledi ama oyun yüklü olduğu halde oyunu tekrar yükle yazıyor steam daki gibi appmanifest olmadığı için hatayı bulamadım eğer yaşamış ve çözmüş olanlar bir yardım ederse teşekkür
  9. W

Toplama PC mi Marka PC mi?

tabikide toplama
  10. W

Laptop Overclock Olur mu?

cevaplarınız için teşekkürler dostlar (y)
  11. W

Laptop Overclock Olur mu?

Merhaba arkadaşlar ben bir şey merak ediyorum casper marka bir laptop kullanıyorum içerisinde i5-2410m işlemci var bu işlemciye overclock olurmu bios a baktığımda advandec bölümünde rastlayamadım bilen varsa anlatırsa çok sevinirim anakart pegatron a15
Geri