Arama sonuçları: *

1. Warstron

herkese merhaba yenı topladıgım sistemim sizce nasıl

hocam genelde warband valorant LOL R6 hoi4 civilization 4 metin2 1725603723 hocam valo cs apex LOL hoı4 r6 civilzation6 warband nostalji oyunları 1725603819 monıtor 5k ekran kartı 1.3k anakart 1.6k işlemci powersuply ram önceki kasadan
  2. Warstron

herkese merhaba yenı topladıgım sistemim sizce nasıl

MSI A320M-A PRO AM4 DDR4 3200 GIGABYTE GTX 1050 TI 4 GB AMD RYZEN 5 3600 CORE KINGSTON 1X 8GB RAM 3200 MHZ 450W POWER SUPLY MONSTER ARYOND 240HZ 27 İNÇ MONITOR
  3. Warstron

Yardım arkadaşlar riot client acamıyorum nasıl acabılırım sorun yaratıyor

arkdaşlar herkese merhaba riot client acamıyorum oyun oynayamıyorum hıcbır sekılde acılmıyor sıl yukle de yaptım olmuyor fikirlerinizi paylaşırsanız sevınırım
  4. Warstron

Yardım turknet hat değerlerim nasıl kablo yenileyeyim mi?

0850 288 80 80 ara turknetın musterı hızmetlerı kablolarda sorun olabılır
  5. Warstron

Yardım Bluetooth kulaklık fitness için...

Hiçbiri alabilirsen jbl bluetoothlu alabılırısn kes lan boş yapma dersen 1. alabılırsın
  6. Warstron

YENİ PC'nin oyunlarda saçma takılma sorununu 8 aydır kimse çözemedi

Dostum merhaba konuya bir göz attım ve sisteme bakarak söyleyebilirim ki işlemcin ekran kartıyla uyuşmuyor yanı ekran kartın darboğaz yapıyor bundan dolayı amd ryzen 5 5500 almanı veya amd ryzen 7 alabılırsın
  7. Warstron

Oyunlar İşlemciyi mi Ekran Kartını mı Kullanır?

arkadaşlar bu zamanda gtx altında ekran kartı hiçbir iş yapamaz ha lol gibi optimizesi çok iyi oyunlar için bişey diyemem ama valorant %30 işlemci ister kalanı ekran kartınadır ekran kartları oyunu işler yutar çözer ve bunu ne kadar hızlı ve iyi yaparsa o kadar verim alırsın
  8. Warstron

17000 TL'ye Üniversite İçi Laptop Önerisi

erdem abi bence 16-17 k para vermek bi laptop almak saçma bence casper nırvana x500 al işini görür ama arada oyun oynucam dersen msi bravo 15 almaktan kaçınma
  9. Warstron

Klavye mouse ve kulaklık önerisi bütçe 1500tl

kanka sana ciddi söylüyorum 230 tl ye bunu al ( asys tuf gamıng m3 mouse) gamebooster gk69 klavye alıp kalan tum parayı kulaklıga bas
  10. Warstron

Yardım Arkadaşlar merhaba lol de sorun yaşıyorum

arkadaşlar merhaba dun lolu taptaze mıs gıbı oynarken bugun bu hatayı yıyorum
  11. Warstron

gt 730 2 gb ekran kartım var, değiştirmek istiyorum

valla ekran kartı ve monıtor yenılemek zorundayım kı 60 hz 100 fps valorant da diamond eloda çok zor oluyor ne önerirsiniz içimden gtx 950 geçiyor
  12. Warstron

sende haklısın teşşekürler
  13. Warstron

pek güvenemiyrum üstünde m her şey yapılmış olabılır normalde risk alırım ama 2. el ekran kartı sıkıntı
  14. Warstron

araştırıcağım , Teşşekürler
  15. Warstron

Arkadaşlar herkese merhaba ekran kartım gt 730 2 gb işlemci amd ryzen 5 3600 6 core ram 8 gb fakat ekran kartı artık bıktırdı yanı kurtulmak ıstıyorum onerebılıcıgenız bır kart varsa fiyat ve performansı ideal ise almayı düşünürüm saygılar / anakart PRIME- B450M-K
  16. Warstron

LoL Launcher Siyah Ekran Sorunu

evet bro başka hesapa girebiliyorum
  17. Warstron

olmadı hocam 1645643528 olmadı ya
  18. Warstron

yapmazmıyım yaptım gene düzelmedi
  19. Warstron

clientden giriyorum kanka ben
  20. Warstron

tabiiki 1645642204 kankam hala olmadı ve başka hesapa girdim onda oldu ve başka hesapa girince şu oyun açılınca altda simge var ya o var ama bu hesabımda girdiğimde beyaz kağıt var 1645642335 olmadı kanka ya
Top Bottom