Arama sonuçları: *

1. T

XEON X3470 VE ZOTAÇ 1050 Tİ

teşekkürler
  2. T

DÜŞÜK AYARLARDA BAKTIĞIMDA İŞLEMCİ ORTALAMA %30 35 CİVARI KULLANIYOR EKRAN KARTI İSE %37 CİVARI YÜKSEKTETE İŞLEMCİ %40A VARMADI VEYA BN ÖYLE GÖRDÜM EKRAN KARTIDA AYNI ŞEKİL YÜZDE %50 YE FALAN ÇIKTI :/
  3. T

selamun aleyküm cümleten kolay gelsin işlemci aldım aliexpresden geldi şimdi bnde Xeon X3470 işlemci Zotac 1050 ti 4gb ekran kartı var cs go oynarken fps 300 100 arası sürekli oynuyor, bazen aniden düşüyor oyun ayarları her şey düşük 4:3 ekranda 1024-768 oynuyorum 8gb ram var cs go ayarı...
  4. T

EKRAN KARTI KARŞILAŞTIRMA

uğraşmıcağım değiştireceğim yer yakınımda öyle diyim yani sizce hangisi daha iyi olur beni sonradan uğraştırmıyacak olan öyle diym
  5. T

malesef elimdeki imkanlar ve ödeme seçeneği bu ekran kartlarına uyuyor
  6. T

şu şekil zotac gecici ekran kartı yani geri vereceğim ödünç gibi bir şey ama tekrar alacağımda bu 3ü seçenek hangisini almalıyım sizce onun içinsordum
  7. T

elimdeki seçenrk bu ödeme şeklide bnana uyuyor ondan dolayı bu 3 secenek var hangi sini alayım
  8. T

1000 tl
  9. T

bilgim yok elimdeki secenekleri sundum hangis daha iyi diye bilgi almak istiyoruym
  10. T

2.el zaten şuanlık elimde zotac var değiştirebilirim yani sizce hangisi ? bu ekran kartıda olabilir
  11. T

Arkadaşlar sizce hangisi ? msı geforce gaming x 1050 ti 4gb mı yoksa Zotac 1050 ti 4gb oc edition mu
Geri