Arama sonuçları: *

1. Xavier King

spotify müzik kendiliğinden duruyor

Hayır hiç bir sıkıntısı yok klavye de
  2. Xavier King

spotify müzik kendiliğinden duruyor

arkadaşlar bilgisayar da spotify yüklü ama şarkı açtığım zaman şarkı duruyor çözüm bulamadım bilen varsa yardımcı olabilir mi acaba 10 sn de bir duruyor kafayı yemek üzereyim
  3. Xavier King

Yardım Rampage Majesty kasaya sıvı soğutmaya uyar mı?

Üst kısma sığar ön tarafa koymanı çok tavsiye etmem hava sirkülasyonu azalır üst kısma 2li koyduğun zaman gayet güzel iş yapar
  4. Xavier King

Yardım Rampage Majesty kasaya sıvı soğutmaya uyar mı?

sığar yüksek ihtimal zaten eski soğutucuyu sökeceksin ama egzoz fanına değebilir bi ihtimal onu anlaman için de egzoz fanının üstünde kalan payı ölçmeni tavsiye ederim bi metre yardımı ile 1612957623 kasanın şuan ki fotoğrafını atarsan yardımcı olabilirim
  5. Xavier King

Ryzen 5 2600 işlemci soğutucusu

OC yapmayı düşünmüyorum aslında normal soğutucu almayı planlıyordu bir kaç yere baktım sıvı soğutucu ile arasında çok fark yok o yüzden sıvı soğutma düşünüyorum 1612945180 teşekkür ederim bu 2 seçeneği düşüneceğim
  6. Xavier King

benim olduğum oda 2x2 bir oda o yüzden bilgisayar 2 saat çalışsa bile ısınıyor ister istemez ömrünü kısaltmak istemiyorum
  7. Xavier King

neden peki
  8. Xavier King

500 800 arası
  9. Xavier King

Arkadaşlar Ryzen 5 2600 işlemcim var stok soğutucu kullanıyorum (AM4 soket) bu işlemciye sıvı soğutucu almak istiyorum böyle ışıqlı mışıqlı olacak şekilde bir öneri verirseniz sevinirim.
Geri