Arama sonuçları: *

1. Ragnar Adamdır

Iphone 16 pm mi s24 ultra mı almalıyım

Hocam özel bi nedeni yok eline alıp kullandığında anlayacaksın zaten yapıştır geç
  2. Ragnar Adamdır

Windows performans skorlarında ekran kartı puanı düşük

<SystemScore>8.1</SystemScore> <MemoryScore>9.5</MemoryScore> <CpuScore>9.5</CpuScore> <CPUSubAggScore>9</CPUSubAggScore> <VideoEncodeScore>9.9</VideoEncodeScore> <GraphicsScore>8.1</GraphicsScore> <Dx9SubScore>9.9</Dx9SubScore> <Dx10SubScore>9.9</Dx10SubScore> <GamingScore>9.9</GamingScore>...
  3. Ragnar Adamdır

27 k laptop önerisi oyun için

https://www.hepsiburada.com/acer-nitro-5-an515-58-intel-core-i7-12650h-16gb-1tb-ssd-rtx4050-freedos-15-6-tasinabilir-gaming-bilgisayar-nh-qlzey-00b-p-HBCV00005CBXZ7 Hocam siz biraz daha para koyabilirseniz bu cihaz sepet indirimine ve peşin fiyatına taksitlerle geliyor sık sık biraz kovalayın...
  4. Ragnar Adamdır

24999 TL Samsung Odyssey Neo G8 34 0.1 ms FreeSync Curved

İş güçleri toparlayınca almak için aklımın bi köşesinde yatıyor bu cihaz bakalım nasip olurmu
  5. Ragnar Adamdır

🔥İndirim İphone 16 Pro Max 99,999₺🔥16 Pro 82.999₺

Etkileşim almak için başarılı bi konu açılmış. (!)
  6. Ragnar Adamdır

İNDİRİMDE OLAN BU AYAKKABIYI ALINIR MI ?

Güzel indirim hocam üzmez alın geçin
  7. Ragnar Adamdır

Sahibinden param güvende dolandırılma ihtimali

Satıcı olmak sıkıntı evet ben bi satış yapmayı düşünüyordum param güvende ile yani sattığım kişi içinden parça alsa yada makineyi ağır şartlar altında denese geri yollasa kısaca makinem hasarlı yada eksik parça olarak dönerse ne yapabiliyoruz o zaman net bilgisi olan varmı
  8. Ragnar Adamdır

2 Güneşli Gezegen !🪐 🪐

Tek güneşle Muğla'da yaşam mücadelesi verirken, ikinci bir güneşle neler yaşayacağımı tahmin etmek istemiyorum. 1720602585 Ama güzel güneşli bir kış günü idare edecek bir sıcak olduğunu varsayarsak muazzam bir gün batımı olurdu diye düşünüyorum.
  9. Ragnar Adamdır

🔥İndirim Anker Soundcore Life Q30 1899TL

Hocam kulak içinde silikonlu tercih etmemek lazım o düşecek gibi oluyor kötü hissi var bence ben airpods 3. nesil kullanıyorum mükemmel oynama yapmıyor tam oturuyor bende o yüzden fitness için şiddetle öneririm
  10. Ragnar Adamdır

Hocam, ben kulaklığı spor yaparken kullandım ve pek kullanışlı bulmadım. Terlediğin zaman zaten sıkıntı bide kulaklık kalın olduğu için ekstra ter yapıyor ve kulağından kayıyor, sabit kalmıyor. Bu yüzden sporda kullanmayı önermem. Ancak, günlük dışarıda yürürken, otururken veya oyun oynarken çok...
  11. Ragnar Adamdır

Ben kış aylarında 2500 e almıştım yav can sıkıcı atmayın böyle indirimler (!)
  12. Ragnar Adamdır

🔵 INTEL İŞLEMCİLER BOZULUYOR 🔵 & 🔴 AMD SEKTÖRÜ ELE ALIYOR 🔴 #Masaüstü İşlemcileri

Onu zaten anladım yolculuk halindeyim kulaklığım yok çok merak ettim ondan dedim hocam daha sonra izlerim ben
  13. Ragnar Adamdır

valorant halen çok toxicmi oynanabilir haldemi

ne parası hocam
  14. Ragnar Adamdır

Okumasam mı üniversite

Kontejanları dolmayan sürekli açık veren bölümleri araştır içine sineni yaz kral
  15. Ragnar Adamdır

valorant halen çok toxicmi oynanabilir haldemi

Toxic insan olmayan oyunmu var valoyu bilmem hiç oynamadım denebilir ama cs de face it ile biraz daha iyi oyun keyfi alabilirsin
  16. Ragnar Adamdır

🔵 INTEL İŞLEMCİLER BOZULUYOR 🔵 & 🔴 AMD SEKTÖRÜ ELE ALIYOR 🔴 #Masaüstü İşlemcileri

Hocam olayı bi özet geçebilirmisin benim sistem 13700hx intel işlemcili daha 4 ay oldu alalı bi sıkıntı görmedim ama yakında görecekmiyim olayı nedir tam olarak.
  17. Ragnar Adamdır

🔥İndirim Yemeksepeti'nde 200₺ ve üzeri siparişlerde 150₺ indirim

Hocam peki hesabımı sildim ama tekrar üye olamıyorum çünkü hesabımdan son 1 yılda sipariş vermiştim bu kodu nasıl kullanacağım ben :D
  18. Ragnar Adamdır

🔥İndirim Yemeksepeti'nde 200₺ ve üzeri siparişlerde 150₺ indirim

üye oldum kodu nerden alabilirim bulamıyorum hocam
  19. Ragnar Adamdır

DÜNYA GENELİNDE MİCROSOFT WİNDOWS MAVİ EKRAN SORUNU

Siber savaş başladı gibi yorumladım sadece 2 büyük ülkede hiç bir sıkıntı gözükmedi şimdiye kadar (!)
Top Bottom