Arama sonuçları: *

1. Ragnar Adamdır

Yardım 95.000 TL Bütçeyle Alınabilecek En İyi Gaming Laptop?

https://m.n11.com/urun/game-garaj-slayer-r9t3d-5070ti-c3-r9-9955hx3d-32-gb-2-tb-ssd-rtx5070ti-16-dos-dizustu-bilgisayar-113185759?magaza=garajonline Araştırdığım kadarıyla şu an alabileceğim en iyi cihaz bu gibi görünüyor. n11 indirimleri de başlamışken son bir kez emin olmak istedim. Konuya...
  2. Ragnar Adamdır

Macun değişimi sonrası işlemcide yüksek ısı

biraz bekledikten sonra açıp tekrar bakacağım
  3. Ragnar Adamdır

Macun değişimi sonrası işlemcide yüksek ısı

Selam arkadaşlar iyi forumlar. Termal macun değişimi ve fan temizliği yaptım şuan her işlem tamam laptopu açtım boşta 50-60 arası takılıyor ancak test için rdr2 de 100 dereceyi gördüğü gibi kapattım. Sorum şu başlarda bu yüksek ısı normal mi yoksa montajda hatamı yaptım diye düşünüyorum...
  4. Ragnar Adamdır

Online yaz okulu yapan üniversiteler varmı?

Arkadaşlar yaz okulu yapmam gerekiyor ama en öncelikli hedefim online yapmak. Yazılım ve bilgisayar ile ilgili derslerin olması yetiyor. İnternette biraz araştırdım Anadolu üniversitesi falan çıkıyor ama hiç net bilgi alamadım.
  5. Ragnar Adamdır

Dolandırıcılık girişimi – sahte "Steam destek ekibi" senaryosu

Bu dolandırıcılar artık iyice profesyonelleşmiş. İnsanları kandırmak için her yolu deniyorlar. İyi ki dikkat etmişsin, yoksa çoğu kişi paniğe kapılıp hemen arkadaşlık isteği atardı.
  6. Ragnar Adamdır

Itopya IT-Radeon Sisteme 1 Stok Daha Lütfen

Önümüzdeki 10 gün boyunca farklı farklı sitelerde en cazip kampanyalar olacak diye biliyorum ben, her yıl bu zamanlarda düşüp sonra yaz boyu normal veya yüksek fiyatlarına geri dönüyorlardı sanki.
  7. Ragnar Adamdır

78k ya yenilenmiş Asus Rog Strix G18 rtx4080 alınır mı??

İnanın bu başlıkla çok zor değil hocam ama bunu sizi eleştirmek anlamında demiyorum böyle düşünerek yazmadınız elbette :D (çünkü bende öyle anladım başta bodoslama giriyordum sizin yazınızı okudum :D) 1743983754 Bende o şekil bi giriş yapacaktım dediğim gibi önce okumaya karar verdim :D
  8. Ragnar Adamdır

78k ya yenilenmiş Asus Rog Strix G18 rtx4080 alınır mı??

Hocam yukarda bodoslama girmenize çok güldüm ama konudan bağımsız haklı buluyorum :D
  9. Ragnar Adamdır

🔥İndirim 12100F - Arc 750 15.399₺

Hocam aldım teşekkür ederim şimdi bide uyguna 120hz 144hz monitör çözebilirmiyiz ya uyguna çok iyi olmasına gerek yok kardeşim valorant oynar fifa falan oynar
  10. Ragnar Adamdır

bu bahsettiğiniz 500 tl içinde bi öğrenciye kayıt oluyorumda e devletten öğrenci belgeme ulaştım ancak aşağıda sadece karekod var kayıtda barkod no istiyor bi barkod no suna rastlamadım hocam 1741542510 buldum hocam :D
  11. Ragnar Adamdır

Hocam ben şimdi bunu alsam herşeyi hazır kurulu gidecekmi yoksa ekran kartı ayrımı gidecek anlamadım tam olarak o paketi almama gerek yok o zaman
  12. Ragnar Adamdır

kurulu gitmesi lazım kardeşim kuramaz uzaktan kurulu hizmetinimi seçmem gerekiyor hocam kurulu gitmesi için 200 TL'ye
  13. Ragnar Adamdır

hocam direk yapıştırıyorum ben bunu
  14. Ragnar Adamdır

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Hocam bütçeyi çok aşıyor ya bu fiyata bu parçalar üzmez herhalde valorant , fifa falan takılacak çocuk
  15. Ragnar Adamdır

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

https://www.incehesap.com/gamerbase-tavsiye-sistem-fiyati-50394/ alınır mı? arkadaşlar bütçe buralarda kardeşime bakıyorum konuda açtım burayı fark etmedim
  16. Ragnar Adamdır

19k bütçeye bu sistem alınır mı ?

https://www.incehesap.com/gamerbase-tavsiye-sistem-fiyati-50394/ Arkadaşlar kardeşime alıyorum 2.el yada tek tek toplama gibi bi durum yok ben farklı şehirdeyim bütçe 18-19k gaming gecesinde şöyle bir şey gördüm fiyatına değer mi ne diyorsunuz yada önerdiğiniz başka sistem varmıdır
  17. Ragnar Adamdır

Çözüldü✓ 3D Render ve Üniversite Programları İçin Laptop Önerisi

Aleyküm selam, hayırlı günler. HP Victus 15 modeli vardı ama bağlantısını bulamadım. Ryzen 5 8645HS işlemci ve RTX 4060 ekran kartı olan bir modeldi. Eğer bu fiyat aralığında bulabilirsen, inceleyebilirsin. Performans testlerini izleyerek nasıl bir cihaz olduğunu değerlendirmen de iyi olur.
  18. Ragnar Adamdır

Kablosuz Oyuncu Klavye Önerisi (2025)

ben maksat önermek olsun diye hocam fiyat araştırması yapmadım 8k ya kadar çıkmaktansa buda güzel klavye
  19. Ragnar Adamdır

Kablosuz Oyuncu Klavye Önerisi (2025)

https://www.gaming.gen.tr/urun/584780/akko-mod-007b-he-pc-santorini-hall-effect-manyetik-switch-rgb-kablosuz-mekanik-gaming-klavye/?ref=akakce
  20. Ragnar Adamdır

4 ay da nerdeyse sıfırdan eşit ağırlıkta ilk 150 bin mümkün mü?

Sıkıntı yapma, şimdi başla. Gününü bitirmeye yönelik değil, verimli bir şekilde çalış. Günün sonunda yani 3 ay sonra bence iyi yerlere gelirsin. Dönüp baktığında en azından "Elimden geleni yaptım." diyeceksin, o bile seni rahatlatacak. Ama rica ediyorum, kafayı toparla, programlarını hazırla.
Geri