Arama sonuçları: *

1. H

No Signal Hatası Alıyorum

Hayır deneyim
  2. H

Hocam hdmı seciyorum fakat aynı sorun devam ediyor onunla bir alakası olacağını sanmıyorum ya
  3. H

Arkadaşlar merhaba Entering The Power Sawing mode shorty bir haftadir k afayı yicem bu sorun ile karşılaşıyorum cozemedim lütfen yardımcı olur musunuz Abdullah abi sana zahmet bı bakar mısın Monitörum LG 22MK400 Ekran kartım rx 550 4 GB ama pin girişi yok ekran kartında direk anakarta takılıp...
  4. H

Rx 570 driver sorunu

Hocam kart çalışıyor fanlar dönüyor görüntü bağdaştırıcı sında gozukuyor yansa orda gözükmez
  5. H

Rx 570 driver sorunu

R5 3600x Asus rog strix rx 570 MSI b450 a pro Max 2x8 wiper 16 GB ram 480 SSD rampage kasa rampage 600 w 80 PSU
  6. H

Rx 570 driver sorunu

AMD nin orjinal sitesinden rx 570 i seçtim işte yükledim yükleme tamamlandı yeniden başlat diyor başlatıyorum ama yok gene aynı görmüyor aynı sorun devam ediyor.
  7. H

Rx 570 driver sorunu

Asus rog strix rx 570 ekran kartım var görüntü bağdaştırıcı sında gozukuyor fakat driver güncelleyip ekran kartıni aktif hale getiremiyorum Microsoft temel görüntü sürücüsune bağlı diyor nasıl çözerim lütfen yardımcı olur musunuz
Top Bottom