Arama sonuçları: *

1. A

15k televizyon önerileri

arkadaşlar görüntü ses ve ses kalitesi güzel 8k ile 15k arası akıllı tv önerilerinize ihtiyacım var .
  2. A

Ram mhz konusunda yardım

Drami 2 ile çarpıyor muşuz . Normalde biosdan bakardim laptop olunca macbur cpu z kullandım . Dram frequency 1596 mhz sorun yokmuş yani .
  3. A

Ram mhz konusunda yardım

Arkadaşlar yeni ram taktım bugün bilgisayarıma . 8 gb +8gb yaptım . Ramlar nirmalde 3200mhz cl22 ama cpu z de parantez içinde 1600 yazıyor ve biosda da ram mhz ayarı bulamadım . Msi thin gf63 model .
  4. A

Yazılımsız win etkinleştirme zararlı mıdır ?

Arkadaşlar internette birçok yerde buabileceğimiz yazılımsız win akfifleştirmeler tehlikeli mi ? Bilgisayarı yavaşlatır mı ? Tabi çok bir çözüm yok win fiyatları malum ama bu işlemler de güvenilir mi emin değilim . Bilgisayarı ilk açışta cmdnin kısa kısa 2 defa falan açıp kapandığı oluyor bazen...
  5. A

Yeni ram taktım mavi ekran aldım

Arkadaşlar msi thin gf63 rtx4050 laptop 8gb ramim vardı aynı model ram aldım bugün elime ulaştı . Rami güzelce monte ettim bikgisayari toplayıp denedim mavi ekran verdi. Söküp 1 2 defa daha ayni islemi yaptim ama nafile mavi ekrandan cıkmadı. Sonra eski ram ile bilgisayarı 1 kere açtım kurtarma...
  6. A

Gf 63thin hangi rami almalıyım ?

Arkadaşlar msi gf63 thin 4050 8gb ram ve ben bunu 16 yapacağim. Abdullah abinin videosundaki ran linkine gittiğimde 3200mhz cl22 Samsung M471A1K43EB1-CWE model ram var bu ram 560tl bâşka bir yerde M471a1k43db1-cwe bu model 480 tl bu da 3200mhz cl22 ama birisi eb birisi db sizce hangisini almalıyım.
  7. A

Hangi oyunları önerirsiniz

Arkadaşlar elimde belli bi miktar steam bakiyesi var ve sizden şu oyunu oynamadan olmaz diyeceğiniz oyunlar istiyorum.
  8. A

Yardım Gpu ve Cpu kullanımı oyunlarda düşük kalıyor

Bi tık geç oldu ama cs falan dene. Dediğim gibi valorantta sıkıntı olabilir. Ölün kalım meselesi değilse salla gitsin valoyu
  9. A

Gf63 thin sıcaklık ile alakalı öneri

Arkadaşlar gf63thin 12ve082xtr modeli yani rtx4050 i5 12450h modeli var elimde. Ramini daha yükseltmedim 8gb olarak kullanıyorum. Msi centerda 2 tane mod denedim biri performans biri dengeli modu. Pubgde dengeli modda fps olarak ortalama 5 6 fazla aldım, min fps olarak 7 8 fps yüksek verdi max...
  10. A

Gigabyte ekran kartı aşırı ısınma

Bende 1660s 2 fan modeli vardı , adamlar sadece tek bakır boru koymuş ve ben çok rahat yüzde 80 90 fan devrinde 78 80 arası alıyordum. O kadar garantiye falan gönderdim sorun yok dediler ben de artık kapattım afterburneri oynuyorum eğer mavi ekran gibi bi şeyler alırsam o zaman gider şikayetimi...
  11. A

Ekran kartı kullanımı düşük

Sıcaklıklarda normal ötesi bir durum var mı bu da önemli belki de sistem kendini korumaya alıyordur yuksek sıcaklik gördüğü için .
  12. A

Dliveden Twitche Geçtim Yayınlar Kasmaya Başladı

Kullandığın program da önemli belki ondan kasıyordur (obs studii kullan derim) . Giriş ve çıkış cözünürlüklerine bak derim . Internetinin desteklediği bitte yayın açmanı ve gerekiyorsa 720p 60fps gerekse daha düşük yapmanı tavsiye ederim. Twitchin dlive gibi türkiye sunucusu olmadığı için...
  13. A

Yardım Gpu ve Cpu kullanımı oyunlarda düşük kalıyor

Bence sıkıntı valorantta , bazen işe yarıyor belki sende de yarar , çok tutarlı gelmeyebilir ama bende işe yarıyordu , oyuna girdikten sonra antrenman haritasında grafikleri değiştir 1080 720 falan birkaç ayar değistir en son tekrardan 1080 yap fps farklarına falan bi bak çok iyi bi taktik değil...
  14. A

Harici harddiskimi cihaz görmüyor

Sata kablosunu değistirmeyi denedin mi ? Güç kablosu calısıyor olsa bile sata bozuk olabilir.
  15. A

S23 mü iPhone 13 mü daha mantıklı ?

Bence ne yapacağına bağlı. Eğer oyun oynarim diyorsan bence samsung al şarj konusunda önde. Eğer yok o taraflarda gözüm diyorsan benim için instagrama attığım gönderinin kalitesi önemli ben onunla ilgilenirim diyorsan iphone al. Şarjım olsun günü rahat cıkarayımdiyorsan samsung. Ben apk...
  16. A

Msi yeni aldığım bilgisayar oyunda 90 derece

Ben msi center yükledim dragon center de yükledim ama uyumlu değil hatası verdi ve yüklenmedi
  17. A

Msi yeni aldığım bilgisayar oyunda 90 derece

Abdullah abinin kanalda paylaştıgı msi gt63 thin 12ve 082xtr 45w rtx4050 12450h bilgisayari bugün elime ulaştı . Kurulumu falan yaptım pubg yükledim ve oyunda işlemci 90 derecelerin de üstüne çıktı sizce normal midir ? Değilse ne yapayım
  18. A

900 tl modem tavsiyesi

merhaba ben vdsl2 bir ağ kullanıyorum ve modemi yenilemeyi düşünüyorum. aklımda tenda v12 var ama bazı forumlarda onun yerine keenetic extra dsl alın falan demişler lakin o da bütçemi aşıyor. 900tlden fazla olmayacak şekilde öneri yaparsanız sevinirim .
  19. A

tenda v12 alınır mı - modem tavsiyesi

merhabalar ben 9 yıla yakındır internet sağlayıcımın verdiği zyxzel modemi kullanıyorum. şuanda 48 down 8 up alıyorum ve kablolu dışı bunu anca 23 -27 down olarak görebiliyorum. kaldı ki çekim gücü az gelmeye başladı. kafamda tenda v12 var ,900tl bütçem var. bazı yerlerde onu alma keneetic ultra...
  20. A

monster notebook thermal throttling sorunu

merhaba 2 aylık monster notebookumda birkaç gündür fps drop yiyiyorum. bişeyleri indirmeye bıraktığımda mavi ekran alıyorum . bütün driverlarım güncel ve win 11 kulanıyorum. msi afterburnerden baktığımda forza horizon 4 de cpu 95 dereceleri gördü ve de darboğaz yiyiyorum yer yer. (monster abra...
Top Bottom