Arama sonuçları: *

1. Ö

Laptopta Wlan autoconfig yok.

Sorun çözülmedi laptobu servise gönderdim wifi kartının bozulduğunu söylediler. Yinede çaban için teşekkür ederim.
  2. Ö

burada güç seçenekleri gözükmüyor
  3. Ö

yapılandır tam olarak nerde bulamadım
  4. Ö

öyle bir programım yok diye biliyorum virüs programı siler mi? Geri nasıl yükleyebilirim çünkü wifi kaybolup geri geliyor sürekli.
  5. Ö

2 gün önce internet gitmeye ve internet simgesi kaybolmaya başladı. Internette bu sorunun çözümü için hizmetlerden wlan autoconfige girip elle yerine otomatik seçeneğini seçmemiz gerektiği yazıyordu ama ben hizmetlere girdiğim zaman wlan autoconfigi göremiyorum sebebi nedir?
  6. Ö

Laptopum internete bağlanmıyor?

Laptobu açtığım zaman wifi bağlıydı ama bir anda gitti ve wifi ağlarını göremiyorum.Ne yapabilirim?
  7. Ö

Laptop temizliği hakkında

Laptobumun fanlarını temizlemek istiyorum ve daha önce böyle bir işlem yapmadım yani tecrübem yok. İnternetten araştırdığım kadarıyla nadiren de olsa bitlocker kodu sorma durumu varmış ve ben bu kodu bilmiyorum. Bitlocker kodu sorup sormayacağını nasıl öğrenebilirim?
  8. Ö

Max 6k bütçe için kulaklık arıyorum.

Oyuncu kulaklığı aramıyorum günlük kullanım için dışarıda metroda otobüste falan müzik dinlemek için arıyorum.
  9. Ö

Max 6k bütçe için kulaklık arıyorum.

Günlük kullanım için max. 6k fiyattan kulaküstü kulaklık arıyorum. Aklımda Sennheiser 450bt ve anker Q45 var hangisini almalıyım veya başka öneriniz varsa önerirseniz sevinirim.
  10. Ö

CST Studio kullanmayı bilenler varsa bakabilir mi?

CST Studio kullanarak wireless charger yapmak istiyorum ama hangi template i seçeceğimi bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
  11. Ö

HYPERX CLOUD 3 YAPILMASI GEREKEN AYARLAR NEDİR?

Ne demek , sonuçta aynı sorunu yaşıyoruz. Bi çözüm sunabildiysem ne mutlu bana.
  12. Ö

dostum bu uygulamayı indirip bu ayarları yaparmısın şuan sesi %30 da kullanıyorum. 7 günlük ücretsiz denemesi var onu kullandım sanırım uygulamayı satın alacağım mükemmel seviyede sesi arttırdı.
  13. Ö

Ben delta force da denedim güzel gibiydi yer-yön anlaşılması dediğim gibi ben kulaküstü kullanalı baya oldu o yüzden alışması biraz zor gibi ama alışmaya başladım yavaş yavaş. 1737472510 Ses kartı o usb takılı olan kablo galiba 1737472520 Onu bende tam olarak anlamadım
  14. Ö

olabilir buds2 kullanıyordum zamanla alışırım gibi ama mikrofonu test ettim hoşuma gitti oyun içinde biraz kısık gibi hissetiriyor ses ama dediğim gibi zamanla alışırım sanırım
  15. Ö

kulaklığı bugün aldım bu ayarları yaptığım zaman ses seviyesi yükseldi ama sesi %100 de kullanıyorum başka ayarlarda yapmam gerekiyor mu?
  16. Ö

Yardım Bugün kulaklık almayı düşünüyorum hyperx cloud 3 parasını hak eder mi?

4000 TL bütçem var. Hem oyun oynarken kullanacağım hemde müzik dinleyip arkadaşlarımla skype,discord gibi uygulamalarda sohbet edeceğim.Mikrofonu ve oyun performansı bu bütçede daha iyi olan kulaklık yoksa 1 saat içinde alacağım.
  17. Ö

Cloud 3 ile birlikte ses kartı çıkıyor mu kutudan?
  18. Ö

Ayarları yaptıktan sonra ses nasıl oldu hocam bugün aynı kulaklığı almayı düşünüyorum.
  19. Ö

SteelSeries Arctis Nova 1 alınmayacak kadar kötü bir kulaklık mı?

Mikrofonu nasıl acaba? Kulaklık almaktaki en önemli sebeplerimden biri mikrofon.
Geri