Arama sonuçları: *

1. H

Yardım Apple earpods kulaklık seri numara

Earpods kulaklığın seri numarasını nereden sorgulayabilirim internette bulunan apple’ın sitesinde denedim olmadı, apple desteğe bağlanmaya çalıştığımda earpods ile ilgili bir şey çıkmıyor yardımcı olabilecek var mı ?
  2. H

GOD OF WAR geforce now kütüphanemden kalktı

Oyunun kaldırılacağını bende biliyorum fakat daha önce oynamama rağmen neden kaldırıldı onu çözemiyorum çoğu arkadaşımın kütüphanesinde hâlâ duruyor
  3. H

GOD OF WAR geforce now kütüphanemden kalktı

Daha önceden geforce now üzerinden gof of war oynamama rağmen geforce now kütüphanemden oyun kaldırıldı bununla ilgili [email protected] adresine mail attım bana önce sorun düzeltildi tekrar kontrol eder misiniz dediler fakat yine düzelmemişti ardından 10 gün maillerime cevap vermediler...
  4. H

Steam Laptoplarda ekran kartını kullanmaya başladı

Steam bugün gelen günceleme ile bilgisayarımda geforce 940mx ekran kartımı kullanmaya başladı sizdede öyle mi ?
  5. H

Çözüldü✓ Boot Menude USB Gözükmüyor

Başka bir cihazdada denedik çalışıyor, eski hddyi geri taktığımızdada görüyor sorun yeni ssdyi takınca görmemesi
  6. H

Çözüldü✓ Boot Menude USB Gözükmüyor

Arkadaşımın bilgisayarına(laptop) yeni ssd aldık windows yüklemeye çalışıyoruz fakat boot menude usb gözükmüyor nasıl düzeltebiliriz? Eski hddyi takıp denediğimizde usb gözüküyor fakat ssdyi takınca gözükmüyor
  7. H

1660Ti-i5 10400F Fps Problemi

CS:GO 120-60 fps arası
  8. H

1660Ti-i5 10400F Fps Problemi

Arkadaşımın bilgisayarında fps problemi ve ani fps düşüşleri yaşıyor.Eski bilgisayarından daha düşük fpsler alıyor. GPU : 1660 ti CPU : İ5 10400f Ram : 2x8 Ram Yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum.
  9. H

1000 TL Anakart Tavsiyesi Verebilir misiniz

arkadaşım için bakıyorum şuan ki anakartı h510ma ramleri 3600mhz destekliyor fakat max 2666mhz kullanabiliyor.
  10. H

asus önerebilirme şansınız varmı
  11. H

işlemci i5 10400f
  12. H

işlemci i5 10400f
  13. H

3600 mhz ram destekleyen(OC olmadan) anakart önerebilir misiniz.
  14. H

J6 PLUS Bazı Uygulamalarda "Cihazınız Bu sürümle uyumlu değil"

Bazı oyunlarda ve uygulamalarda sistem gereksinimlerini karşılamasına rağmen Cihazınız Bu Sürümle Uyumlu Değil hatası alıyorum. Ve telefon ilk sıfırladığım zamanda bile arayüzde ve çoğu uygulamada çok yavaş çalışıyor internetten biraz araştırdım rom atarak telefonun performansını arttırıp çoğu...
  15. H

samsung j6+ tft mobil yüklenmeme sorunu

J6+ Telefonuma tft mobil yüklemeye çalışıyorum fakat cihazınız bu sürümle uyumlu değil hatası alıyorum. İnternetten sistem gereksinimlerime baktım her şeyi destekliyor gibi duruyor bu sorunu çözmemim bir yöntemi var mı veya yüklemem için ne yapmam gerekiyor
Geri