Arama sonuçları: *

• Users: RELAX
  • Order by date
  1. RELAX

HUAWEİ BAND 8 - 500 TL

Çizik vs falan yoksa hayırlı olsun
  2. RELAX

HUAWEİ BAND 8 - 500 TL

İlk başta stok durumu az yapıp sonra teshir yaptılar simdide yok mu diyorlar cidden vatan çalışanları kendi alıyor bu tarz ürünleri
  3. RELAX

HUAWEİ BAND 8 - 500 TL

Siyah hepsi 1736184527 Alabilen ürün hakkında bilgi verebilir mi çizik vs falan var mı
  4. RELAX

HUAWEİ BAND 8 - 500 TL

Ankara vatan pc telefonlara bakmiyor çok kötü bayi. Ürünleri sonradan guncelliyorlar bide çok ilgisiz bir yer
  5. RELAX

HUAWEİ BAND 8 - 500 TL

Normal fiyatı 1200-1300 TL civarlarında normalde 1 adet teşhir olmayan ürün vardı, sipariş etmeye çalıştığımda müşteri hizmetleri mağazaya soralım edelim diye oyalayıp teşhir olarak değiştirdiler. O yüzden pek önermiyorum vatan pc ama genede alacak olan varsa fiyat olarak iyi. Elden alırsanız...
  6. RELAX

Samsung A24 mü Iphone 11 mi

samsung daha güncel 120hz. ip11 eskidi artık
  7. RELAX

Mi band 9 vs Redmi Watch 5 Active

hocam yanlış yere açmışım silemedim
  8. RELAX

yanlış yere açtım ya sıcak fırsatlara açmışım :(
  9. RELAX

Sesli görüşme ve daha büyük ekran olduğu için 5 active modeli düşünüyorum fakat Mi Band 9'un otomatik parlaklık ayarı , 1200 nit parlaklığı , sağlık takibi açısından daha iyi gibi gözüküyor. Siz hangisini tavsiye edersiniz ?
  10. RELAX

Ps4 pro verilip series s alınır mı??

bence edilmez
  11. RELAX

🔥İndirim 🔥🔥 BINANCE TR İlk Alım Satım İşlemine 20USD Hediye 🔥🔥

bu şimdi banka hesabımıza çebiliyoruz demi parayı yoksa kupon olarak mı geliyor ?
  12. RELAX

Yardım Acer Nitro 16 mı Gigabyte Aorus 16X mi?

çok pahalı bide n11 mümkünse elektronik ürün alma iade olayı sıkıntı
  13. RELAX

.

askerde bu kamerasız internetli tuşlu telefonlar sıkıntı çıkarıyor mu
  14. RELAX

Lumberjack mi? Polo mu? Puma mı?

skechers alabilirsen o daha iyi ama onlarda 2k başlıyor. Bunlar arasından şekil olarak us polo daha güzel gözüküyor
  15. RELAX

Xiaomi 14T 256 vs S23 Fe 128

s24fe
  16. RELAX

Yardım Sesli dil çevirici almak mantıklı mı ?

nasıl bir ürün link atar mısın
  17. RELAX

Mi note 13 pro+ 5g alınır mı?

pttavm :D
  18. RELAX

❌İndirim Bitti! Honor 200 Pro 27.549 TL 🔥🔥🔥

android piyasası bitik hocam zaten samsung gene elden çıkarma şeyin var. Bu markaların alıcısı çok nadir bulunur 1733520203 Şuan bende samsung var cidden ilerde 60hz rağmen ayfon düşünüyom en azından sattın mı aldığın fiyata verirsin. S24 ultra bile alsan 2 yıla değeri çok düşcek
  19. RELAX

❌İndirim Bitti! Honor 200 Pro 27.549 TL 🔥🔥🔥

s24fe alırım 7 yıl güncelleme veriyor honor 3 yıl sonra biter 2 yıla da bu modeli unutulur. Değeri hızlıca düşüyor zaten piyasasıda yok honorun
  20. RELAX

🔥İndirim Redmi Watch 5 Active Siyah Trendyol 999Tl Nays ile 900

apple hariç diğer markalar dolar harici gidiyorlar resmen yeni model çıkmaya yakın değeri azalıyor o yüzden erkenden alayım kar ederim mantığı yok malesef
Top Bottom