Arama sonuçları: *

1. N

[ÇÖZÜLDÜ] Office 2016 Word Harflerin Yarım Gözükmesi

Üst menüde "Satır ve Paragraf Aralığı" diye bir seçenek var oradaki seçeneklerden birini seçerek yapabilirsiniz. Bendeki sıkıntı buymuş ama o ayarı değiştirdiğimi hiç hatırlamıyorum. İlk üst bilgi-alt bilgiden kaynaklanıyor diye düşünmüştüm ama satır aralığını değiştirince bende sorun çözüldü...
  2. N

MSİ K9N NEO V2 Anakart İçin Alınabilecek En İyi Ekran Kartı Nedir

5450'nin PCIe 2.1 önerdiğiniz kartınki 3.0 bir sıkıntı çıkmaz değil mi?
  3. N

MSİ K9N NEO V2 Anakart İçin Alınabilecek En İyi Ekran Kartı Nedir

Bilgisayarımda MSI K9N NEO V2 anakart var. İşlemci olarak AMD Athlon 64 x2 var. Ekran kartı olaraksa Asus AMD Radeon HD 5450 var. Anakartıma uygun bundan daha iyi bir ekran kartı var mı?
  4. N

Gamenote H2029U Kulaklık Nasıldır?

Game Garaj Pollux 3T-10 GTX 1650 sistemin yanında indirimli satılıyor. Ama Youtube'da güzel bir inceleme bulamadım. O yüzden burda sormaya karar verdim.
  5. N

Gamenote H2029U Kulaklık Nasıldır?

Gamenote H2029U mikrofonlu kulaklık nasıldır? Yani mikrofon kalitesi, ses kalitesi almaya değer mi? Bundle ve normalı arasındaki fark nedir? Pollux 3T-10 GTX 1650 sistemde bundle diyor ancak sitenin kendi içinde aradığımda bundle diye bir şey yok. Link...
  6. N

Öneri Hangi SATA SSD Fiyatına Göre Daha İyidir? (SSD'ler Ankette)

Sistem Game Garaj'ın sunduğu hazır bir sistem ondan sormuştum.
  7. N

SATA SSD veri bağlantısı sistem ile beraber gönderilir mi?
  8. N

Game Garaj Pollux 3T-10 sistemini bazı parçalarını değştirerek almak istiyorum. SSD tarafında Crucial BX500'ü beğenmiştim ancak sağlığı hızlı düşme, sıcak çalışması gibi nedenlerin konularda çoğu kişinin bahsetmesinden dolayı vazgeçtim. Vazgeçince de hangi SSD'yi seçeceğimi bilemedim. Sistemi...
  9. N

Almayı Düşündüğüm Sistem İçin Uzman Görüşü,

Sistemi zorlayacak oyunlar oynamıyacağım o kadar. Ondan benim için pek önemli sayılmaz fiyatlar düşük olsaydı alırdım ama aradaki fiyat farkı çok ondan şimdilik onu almamayı düşünüyorum. YouTube' dan incelemesine baktım özelleştirilmemiş haliyle de çoğu oyunda 60 FPS alıyor. Ama bazı oyunlarda...
  10. N

GTX 1660 ve GTX 1660 Super ekran kartlarının YouTube' dan oyun testlerine baktım. 10-12 FPS' lik bir fark var. Bence aradaki 10-12 FPS aradaki fiyat farkına değmez. GDDR5 ve GDDR6 bellek arasındaki performans karşılaştırmasına da baktım ama aralarında 2-6 FPS olduğunu gördüm. Siteden 1660'lara...
  11. N

Önceden hiç internetten alışveriş yapmadım o yüzden güvenli siteleri pek bilmiyorum. Önerebileceğiniz bir site var mı? 1613161717 ModArt PC kanalından incelemesini izlemiştim, öyle bir sorundan bahsedilmemiş.
  12. N

Sistemi inceledim ve beğendim. Ama 3 tane sorunum var: Crucial Ballistix 8gb 3200MHz RAM MSI B460M PRO anakartının desteklenen RAM'ler kısmında gözükmüyor. Sıkıntı çıkarır mı? 1660 Super ile normal 1660 arasında o fiyata değecek performans farkı var mı? 3000MHz ile 3200MHz arasında kayda...
  13. N

Vatan Bilgisayar' daki güncel fiyatlarını yazdım. İlginiz için teşekkürler. 1613148824 Bildiğim kadarıyla İntel 10. nesil işlemcilerde PCIe 4.0 desteği yok ondan İntel işlemcileri pek araştırmadım ama şimdi göz atarım.
  14. N

AMD Ryzen 3 3300X 1.157 TL Gigabyte B550M S2H (rev. 1.0) 819 TL Sapphire Radeon™ RX 5500 XT Pulse GDDR6 4 GB 128Bit. 2.410 TL Kingston 8 GB HyperX Fury Black DDR4 3200MHz CL16 1.35v (2x) (Tanesi 373 TL, iki tanesi 746 TL) 970 EVO NVMe M.2 SSD 500GB 727 TL Corsair Carbide Spec Delta (PSU'suz) 180...
Top Bottom