Arama sonuçları: *

1. O

x3440 3,4 ghz gt 730 2gb alınır mı

kral amd kart almaya yanaşmıyorum dediğin karta benzer bi kartım vardı ısınıyor birde cipset arızası çok olıyor
  2. O

x3440 3,4 ghz gt 730 2gb alınır mı

elimde x3440 var 3,4 ghz de çalışıyor 6 gb 1333mhz ram var valoran ve fortnite oynamak istiyorum sizde buna 730 alınır mı ? 2gb olan
  3. O

Ekran Kartı Öneri x3440

gt 730 2 gb nasıl peki 60 fps verirmi valorantta falan
  4. O

Ekran Kartı Öneri x3440

gt 730 2 gb nasıl peki 60 fps verirmi valorantta falan
  5. O

Ekran Kartı Öneri x3440

max 400
  6. O

Ekran Kartı Öneri x3440

Arkadaşlar xeon x3400 işlemcim var 3,4 ghz de 6 gb ram var ben bu sisteme 2 gb valorant ve fortnitede 720p de 60 fps verebilecek ne kart alabilirim birkeç model verirseniz sevinirim çünkü stok bulmak zor veya 2, el temiz bulmak zor oluyor yorum atan herkese teşekkürler
  7. O

Rog Strix İmpact 2 Cızırtı

0 Aldığım Mousede Ufak Bir Cızırtı Sesi Çıkıyor Neden Kaynaklı Olabilir
  8. O

SHARKOON LİT 100 E Arctic Freezer 34

BU SOĞUTUCUNUN YÜKSEKLİĞİ 157 BENİM KASAMIN MAX DEĞERİ 157 BUNU ALSAM SORUN OLURMU TAN ÇAMIM KIZAKLI CAMA SÜRTME YAPARMI SİZCE
  9. O

İnce hesap hasarlı kasa

Şikayet Var'a Yazdım 1 Gün Sonra İnce hesaptan Yetkililer Aramaya Başladı İlla Böyle Yapmak Lazım Demekki :D
  10. O

İnce hesap hasarlı kasa

Arkadaşlar Sağolun Başvurmadan Önce İnce Hesaba Kesinlikle Değişim Veya İade İstediğimi Aksi Taktirde Tüketici Hakem Heyetine Gidip Şikayette Bulunucağımı Yazdım Cevap Bekliyorum Ne Yapacaklar Acaba Uğraşıcam Ben Ona 1300 TL Para Verdim Hakkım Yani
  11. O

Modüler olmayan PSU'ya Sleeve kablo takılır mı?

Ben Sleeve Kabloları Uzatma Olarak Biliyorum Yani Benim Bildiğim Takılır.
  12. O

İnce hesap hasarlı kasa

Temmuz 2020 de ince hesaptan kasa aldım biraz yamuktu fakat sınavlarım olduğundan iadeye yollamadım 1 hafta önce yolladım değişim istiyorum diye yamuk yeri çekiçle düzeltmişler bu seferde arka kapak kısmı aşırı derecede yamulmuş birde benim aldığım model gamepower warcry 650w 6 fanlı kasa bu...
Top Bottom