Arama sonuçları: *

1. M

Intenso SSD nasıldır?

HİGH modeli değilde TOP modelinde dram mevcut nand type da MLC yani bakıldığında dayanıklı bir ssd ye benziyor. İkisinin de kontrolcüleri aynı ve eski sayılır. Sipariş verdim deneyip görelim.
  2. M

Monitörüm Bios Ekranını Göstermiyor

Eğer çözemediyseniz bakalım ben sorunu az önce çözdüm. Fakat öncelikle bir adet tv lazım 1615593241 Aynı monitör var bende de çünkü
  3. M

Hiçbir sorun yokken fps düşmeye başladı.

Hdd kullanıyorum ama hdd sıkıntısız görünüyor. Ekran kartı driverları da güncel anlayamadım bu sıkıntı nedendir?
  4. M

Aksine umdervolt için kullanıyorum. Başka psu ile deneme şansım yok satın almam lazım sorunu tam anlamam lazım
  5. M

Arkadaşlar sistemim; Asus rx570 4gb intel core i5-4590 2*8 ddr3 ram Bugün CS:GO oyununda fps'im 250-300 arası gezinirken 200''ü geçmiyor ve 120'lere düşüyor. Msi afterburner ile kontrol ediyorum hiçbir sıkıntı gözükmüyor. Bilgisayara herhangi bir dosya vs. de yüklemedim donanım ekleme çıkarma...
  6. M

F/P Gaming Mouse Önerisi

İyi akşamlar mesaj tarihlerinden pek bir şey anlayamıyorum ama mouse elinize ulaştı mı diye soracaktım? Ulaştıysa deneyimleyebildiniz mi?
  7. M

İncelememi İstediğiniz Ürünler Neler?

+1 incelemesini çok istiyorum. Büyük indirim vardı 183TL'ye aldım bakalım nasıl bir şey çıkacak pmw3389 nasıl bu kadar ucuz anlayamıyorum.
Top Bottom