Arama sonuçları: *

1. B

TFT Mobile google playde yok

10 Hocam
  2. B

Hocam peki işlemcisi Felanmı yetmiyor onu anlayamadım
  3. B

Tıkladım ama cihazınız bu sürümle uyumlu değil diyor.
  4. B

Anemin telefonunda google playde oyun ararken TFT nin mobilinin çıktığını gördüm bende kendi telefonuma yüklemek istedim telefonumu aldım playstoreye girdim fakat TFT Mobile yoktu aslında telefonum çok daha iyi Neden olduğunu anlamadım Annemin Telefonu...
  5. B

acer nitro vg240ybmiix sağ altta menü çıkıp duruyor

monitörü daha yeni aldım monitör genel anlamda iyi fakat sağ alt köşede 10dk da bir veya daha az tam emin değilim bazen 1 saat arayla çıkıyor bi menü çıkıyo Nasıl düzeltirim ?
  6. B

Gt 220 vs hd graphics 2500

Sizlere 2 sorum olucak birincisi i3 3240 ve içindeki hd graphics 2500 mi daha iyi gt 220 mi 2cisi ise gt 220 valorantda directix hatası veriyor işlemcinin içindeki ekran kartı ile kaç fps alabiliriz ? 720 p de
  7. B

Valorant düşük fps sorunu

Evet
  8. B

Şimdi farkettim degişik yazmişım bende 1030 var ama fps 100 civarında youtubeddn gt 730 testine baktığımda 720p low da 200fps veriyordu ama benim gt 1030 lu sistemim 1366×768 de 100fps veriyor
  9. B

Youtubede gt 730 un 720p low ayarlarda 200fps verdiğini görum arada 180 lere düşüyor ama neyse benim sistemim: Gt1030 G4600 8gb ram
  10. B

Ekran kartı fan hızı

tamam sağolun hocam
  11. B

Ekran kartı fan hızı

hocam ekran kartı maks 50 derece
  12. B

Ekran kartı fan hızı

ekran kartım gt 1030 ve sesi biraz rahatsız ediyor msi afterburnerden maksimum 35 e kadar indirebildim daha aşağıya indirmenin bi yolu yokmu arkadaşlar fan ı şuan temizleyemem.
  13. B

Ekran kartı fan sesi

hocam kasanın dışından bakınca pek toz yok gibi gözüküyodu ayrıca öyle işlere girişirsem abim beni yarım saat azarlar o yüzden yapasım yok.
  14. B

Ekran kartı fan sesi

Fan sesi çok fazla geliyor msi afterburner üzerinden maksimum 35 e kadar indirebildim ama hala gereksiz çok ses çıkıyor ekran kartım: MSI GEFORCE GT 1030 AERO ITX
  15. B

Yemek yerken uzaktan telofanla video izlemek yemeğe saygısızlık olurmu ?

Babama karşı çıkıyorum fakat anlamıyor sizce ne yapabilirim saygısızlık olmadigını anlatabilmek için ? 1613937571 Sizi kanıt göstercem bu seferde inanma dolandirici onlar diyecek :D 1613938038 Malesef yine izin vermedi yazili olmayan kurallara bir yenisi eklendi :(
  16. B

Yemek yerken uzaktan telofanla video izlemek yemeğe saygısızlık olurmu ?

Babam yemek yerken video izlememi sevmiyor yemek yerken başka bişey ile ugraşma diyor yemeğe saygı vesaire anlatıp duruyor halbuki telefon sadece masamın yaninda duruyor bu yaptığım şey saygısızlık olurmu ?
  17. B

Gta 5 ekran kartı ve işlemci kullanımı.

İşlemcim: g4600 Ekran kartı: gt 1030 ekran kartı kullanımını nasıl arttırırım ve işlemci kullanımını nasıl düşürürüm monitör 768p
  18. B

200tl kulaklık önerisi.

Önerileriniz için teşekkürler.
  19. B

200tl kulaklık önerisi.

Evet. 1613238129 Önerin için teşekkürler.
Top Bottom