Arama sonuçları: *

1. A

Sizce Ankara'da yaşayan bir lise öğrencisi ayda kaç tl harçlık almalı?

Evet efendim , soru yukarıda. Sizce Ankara'da yaşayan bir lise öğrencisi yalnız keyfi harcamalar ve ufak birikimler için ayda kaç tl harçlık almalıdır? Ailenin maddi durumundan bağımsız olarak soruyorum.
  2. A

❌İndirim Bitti! StellSeries Arctis Nova Pro Wireless Xbox Sepette 10.529 TL!! (App'a özel)

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_steelseries-arctis-nova-pro-wireless-xbox-edition-bluetooth-kulak-ustu-kulaklik-beyaz-1240209.html 16-17 bin bantlarında geziyordu. Güzel bir kulaklığa benziyor , ben bugün sipariş ettim. High-end bir kulaklık.
  3. A

80.000 TL Bütçeyle PC Toplama Yardımı

Öğretmen de oluyor abi tanıdık varsa veya bana 20K at ben monitörü yollayayım. 2500 de harçlık parası .d
  4. A

30 Bin TL Bütçe ile 4K Oled Monitör Tavsiyesi

Selamlar , 2 senedir kullandığım 2K 165 hz bir monitörüm mevcut. Bunun yanına 3A kalitede oyunları daha iyi görsellikle oynamak ve film izlemek için yüksek kalitede 4K Oled bir monitör arıyorum. Halihazırda bir oyuncu monitörüm olduğundan alacağım monitörün hz değeri pek önemli değil. Mümkünse...
  5. A

4K Monitör Tavisyesi

Öğrenci indirimini nasıl sağlıyoruz hocam?
  6. A

4K Monitör Tavisyesi

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-dell-g2724d-27-1-ms-qhd-pivot-oyuncu-u-fiyati,256371102.html
  7. A

4K Monitör Tavisyesi

Selamlar , 2K bir monitöre ve 4070 Tİ ekran kartı olan bir sisteme sahibim. 3A oyunlarda daha iyi görüntü almak ve film izlemek için görüntü kalitesi iyi olan , aynı zamanda uygun fiyatlı bir monitör arıyorum. Tazeleme hızı 75 hz kadar olsa yeterli. Gecikme süresi önemli değil. Verdiği...
  8. A

🔥İndirim 🔥BlackShark V2X 1997TL🔥

Prosu ile arasinda çok fark var mi?
  9. A

Yeni pc diziyorum ekran kartinda kararsız kaldim

Hocam bu bütçe ile RTX 5070 Ti bile yakalayabilirsiniz. Beklemenizi öneririm kesinllikle. Şubat'ın 20'sinde çıkacak kart. Martın başlarında da Türkiye'ye gelir tahminimce.
  10. A

9000 TL bütçe ile hangi kulaklığı almalıyım?

Selamlar aklımda bir kaç model var: SteelSeries Arctis Nova Pro: https://www.vatanbilgisayar.com/steelseries-arctis-nova-pro-x-wireless-mikrofonlu-oyuncu-kulakligi-siyah.html Razer BlackShark V2 Pro 2023 Kablosuz ...
  11. A

Hangi Oyuncu Koltuğunu Tercih Etmeliyim?

Cevap veren arkadaşlara teşekkürler. İki markanın da koltuklarına bakacağım.
  12. A

Hangi Oyuncu Koltuğunu Tercih Etmeliyim?

İyi günler , neredeyse 6 senedir xdrive 15'li deri oyuncu koltuğunu kullanıyorum. Genel olarak memnun olsam da çok terleme yapıyor ve fazlasıyla eskidi. Yeni alacağım koltuğun kumaş olması birincil tercihim. Bunun dışında ise piyasa hakkında pek bir bilgim olmadığından marka tercihim yok...
  13. A

RTX 4070 Tİ Toplama Sistem Önerisi

R5 7600X yeterli gelmez mi hocam?
  14. A

RTX 4070 Tİ Toplama Sistem Önerisi

Merhabalar , yaklaşık 1 aylık bir süreç içerisinde 45.000 TL bütçe ile oyun amacıyla bir sistem toplamayı düşünüyorum. Ana amacım oyun olsa dahi yan işler olarak Adobe Photossop ve Unreal Engine 5 programlarıyla da uğraşacağım. Sistemin DDR5 ve olabildiğince RGB'li donanımları sahip olması benim...
  15. A

Pc Öneri̇si̇ Bütçe 30k

Hocam sistemi hangi çözünürlük için topluyorsunuz? Amacınız oyun mu iş mi ? Sisteme sonradan upgrade yapacak mısınız ? Biraz daha detaylı bilgi verin lütfen.
  16. A

R7 7700 + RTX 4070 Tİ Sisteme Anakart Önerisi

Merhabalar , yakın zamanda 2K oyunculuk için orta-üst düzey bir sistem toplamayı düşünüyorum. Lakin anakart konusu hakkında pek fikir sahibi değilim. B-650 serisinin fiyatları uygun gözüküyor lakin bir sıkıntı çıkartır mı bilemiyorum. Alacağım anakartın Wİ-Fİ olması şart. R7 7700 işlemci...
  17. A

RTX 4090 + R9 5950X ( Overclock ) Darboğazı Çözermi ?

Hocam eğer yeni alacaksanız ve bu kadar bütçeniz varsa R9 7900X yahut 7950X almanızı öneririm. Bütçeniz yetmiyorsa R7 7700X alın. Eski nesile yönelmenizi tavsiye etmem.
  18. A

1440P İçin RTX 4080 Alınır Mı ?

Hocam R7 7700X ile R5 7600X arasındaki fark 2.000 TL iken 4K monitör ile 2K monitör arasındaki fark 6-7 Bin TL
  19. A

1440P İçin RTX 4080 Alınır Mı ?

Merhaba, yakın zamanda 2K oyunculuk için bir sistem toplamayı düşünüyorum. 4070 Ti'lik DDR5 sistem maliyeti 45k iken RTX 4080 DDR5 sistem maliyeti 53K. 4080 normalde 4K için uygun bir kart biliyorum lakin 4K monitör de bütçemi aşıyor. Acaba 2K 165 Hz monitör için 4080 bütçeyi boşa zorlamak mı...
  20. A

R7 7700X + RTX 4080 2K'de Darboğaz yapar mı ?

Merhabalar , soru yukarıdadır. Eğer yapacak derseniz , farklı bir işlemci de önerebilirsiniz. Şimdiden teşekkürler.
Geri