Arama sonuçları: *

1. U

fanları anakarta nasıl bağlarım?

Nasıl öğrenebilirim?
  2. U

fanları anakarta nasıl bağlarım?

Merhabalar, Bilgisayarımda fanlar PSU'ya bağlı olduğundan dolayı kontrol edemiyorum bu yüzden anakarta bağlamak istiyorum. Fan çoklayıcı alacağım fakat hangi kabloyla ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Yardım edebilir misiniz?
  3. U

Fanları anakarta bağlamak istiyorum

Merhabalar, Bilgisayarımda fanlar PSU'ya bağlı olduğundan dolayı kontrol edemiyorum bu yüzden anakarta bağlamak istiyorum. Fakat hangi kablolarla ne yapmam gerektiği hakkında bir bilgim yok. Yardımcı olursanız sevinirim.
  4. U

MSI a320m a pro
  5. U

Teşekkürler
  6. U

Merhabalar, Kasamda toplam 4 fan var. Bunları ana karta bağlamak istiyorum fakat ana kartta sadece sys fan 1 var. Bu sadece 1 fanı kontrol edebileceğim anlamına geliyor yoksa bir çözümü var mı?
  7. U

GameNote H2016D Gaming Kulaklık

GameNote H2016D Gaming Kulaklık almayı düşünüyorum. Tavsiye eder misiniz? Artıları eksileri nelerdir?
  8. U

Bilgisayarım yeni fakat fan sesi rahatsız ediyor.

https://www.vatanbilgisayar.com/rampage-shake-4x120mm-rgb-fanli-600w-80plus-bronze-midt-atx-gaming-kasa.html 1613306317 Fanlardan
  9. U

Denedim fakat sadece 1 fanı görebiliyorum ve o da etki etmedi 1613305777 Kasadan geliyor.
  10. U

Merhabalar , Kısa bir süre önce yeni bir toplama PC aldım. Fakat fanların çalışmasından dolayı çıkan uğultu rahatsız ediyor. Özellikle ders çalışma vb. olaylar sırasında. Bu her PC'de olan ve alışmam gereken bir şey mi yoksa harcama yapmadan azaltmanın bir yolu var mı?
Geri