Arama sonuçları: *

1. C

Arkadaşlar yeni ekran kartı ve psu aldım

hocam öyle diyorsunda benimki 6 w kullanıyor bu adamınki 30 şuanda bi araştırdım diğer arkadaşların dediklerinden yola çıkarak. büyük ihtimalle etkisi oluyor ama bilemiyorum sizin dediginizde doğru olabilir.
  2. C

aga şimdi tamam çalıştırıyorda sınırlıyor gibi bi ihtimal olamazmı ?
  3. C

Yani şimdi sonuç ne bide şöyle amd paneline girince oyundaykende,boştaykende hep 5-6 watt dan yükselmiyor. 1620741650 Harbi hepinizde çok yardımcı oldunuz bu konuda teşekkür ediyorum. <3
  4. C

aga vallahi yardımcı olursanız çok sevinirim cidden ne yapacagımı şaşırdım okadar video izledim elimdeki sistemle uyumlu olduklarına dair ama performansı çok kötü. umarım psudandır çünkü başka bi etken yok işlemci ram vb.
  5. C

250 w olan bu hocam
  6. C

Zaten psu sıkıntı normalde 500 w aldım yepyeni 0 arızalı çıktı 250 w kullanıyorum ama etki eder mi? oyunlara diye soruyorum
  7. C

Rx550 ekran kartı aldım 500 w sorunlu çıktı şuanda eski sistemdeki 250 w

Rx550 ekran kartı aldım 500 w sorunlu çıktı şuanda eski sistemdeki 250 w psu yu kullanıyorum ve valorantta bile 30 40 fps arası alıyorum cidden çok şaşkınım işlemcim amd phenom iix4 955 sadece %7 darboğaz yapıyor amd uygulamasına bakarken gözüme w kullanımı takıldı fotoğrafını koyacagım 5-6 w...
  8. C

hocam şöyle bir şey farkettim şimdi ss ini atıcam 5-6 w kullanıyor ekran kartı ondanmı acaba ?
  9. C

Eski sistemime yeni ekran kartı ve 500 w psu aldım aldığım psu sorunlu arızalı çıktı ondan dolayı psu yu garantiye gönderdim onu gönderene kadar ekran kartını taktım ve şuanki psum 250 w psunun düşük olması performansı etkilermi normaline göre çok ama çok fark var performansı fps değeri çok...
  10. C

Rx550'yi Taktım Ve Csgoda her şey düşük 40 fps aldım cidden çok şaşkınım

Arkadaşlar Rx550 yi taktım Csgoya girdim izledigim çoğu videoda 100 200 fps alırken bu kartla kendim 40 fps alıyorum ve donuyor işlemcim Amd Phenom İİ x4 955 ve her gpu düzeyine baktıgımda 214 mhz gösteriyor normalde 1000 mhz yi felan görmesi gerekiyor neden böyle ? Acaba bi bilgisayarcıya felan...
  11. C

Arkadaşlar Eski Sistemime Ekran Kartını Taktım Oyunu Açtım 1 le 0 fps alıyorum

eski ekran kartım gt 9500 işlemcim amd phenom ii xx4 955 yeni ekran kartım rx 550 Lütfen Yardımcı olun şuanda ilk defa taktım ve böyle.
  12. C

Beyler ben yeni ekran kartı aldım eskisiyle değiştim

Beyler ben yeni ekran kartı aldım eskisiyle değiştirdim her şey çalışıyor vga girişini felanda taktım ama açılmıyor driver i öncedenmi kurmam lazım??
  13. C

300 w gereksinimli sisteme 250W Taksam Ne olur?

300 w gereksinimli sisteme 250 w takıp düşük ayarlarda oynasam sistemde ne tür sıkıntılar olur
  14. C

Psu da 2 adet farklı disk kablosu vardı

Ssd yle hdd ayrı kablolarımı oluyor acaba ilk defa görüyorum böyle bişeyi taktım hdd ye kabloyu duman çıktı bildigim kadarıyla öyle bi ayrım yok diye biliyorum
  15. C

Trendyoldan PSU aldım fakat daha ilk takıp denememde dumanlar çıktı

Daha ilk takmamdan psu nun kablosu yandı hdd ye takma kablosu yandı ben bunu sipariş edip alalı toplam 3 gün geçti bunu geri iade edebilirmiyim edemezmiyim ve ya rampagenin servisinemi vermeliyim araştırdım fakat geri iade konusunda herkes farklı birşeyler diyor yardımcı olursanız çok iyi olur
  16. C

Psunun hdd kablosunu hdd de taktım ve algılamadı sonra tekrar denedim

Aga bilemiyorum şimdi +80 dir vb güvendik aldık tam tüm parçalar hazır derken böyle bi sorunla karşılaştım anlamıyorum hani iyi bir şey çıksın diye sırf +80 damgası var diye 150 tllik şeye 350 tl verdim öneriliyor diye. 1620417737 Ya zaten hdd yi ssd yapacaktım psu hala çalışıyor normal bir...
  17. C

Ya şimdi psu yu hdd ye bağlama girişine taktım psu kablosunu monteledim felan sonra psu yu başlatınca birden duman çıktı ve şimdi fotoğrafta gösterdiğim kısım yandı kablolarında ufak bi kısmı plastik olduğu için buruştu yani onuda etkiledi biraz.
  18. C

Ve hdd nin ucundaki sarı şeyler yandı psu nun küçük geçiş kablosu Buruştu. su vb her hangi bir temasıda olmadı daha bugün aldım 80+ plus 500 w rampage psu cidden ağlıyacağım nedir bu ya.
Geri