Arama sonuçları: *

1. T

Öneri Msı Ventus 3x 4060 Ti 16 Gb Ekran Kartı Tavsiye

Benim karım olur kendisi biraderim. Senin yorumunu gördüğümden geldim. 1778619655 4060'ı karıma alacağım. Şuanlık onda 5600x kalacak. Ondan dolayı fazla darboğaza girmesini istemiyorum işlemcinin. Kendime zaten halihazırda 5070S 12gb yada ti 16gb alacağım. Ondan dolayı 4060 ti 5600x ile uyumlu...
  2. T

Öneri Msı Ventus 3x 4060 Ti 16 Gb Ekran Kartı Tavsiye

Senden tavsiye isteniyor, düşüncen değil. Düşünceni sunduysan geri kalanı seni alakadar etmez. Başka düşüncelerini kendine sakla kardeşim. Konu dışında muhabbetler yapmayın. 1778610124 Amd kartları bir süre sonrasında driver sıkıntısı çıkarıp duruyor. Ondan dolayı Nvidia almak istiyoruz...
  3. T

Öneri R5 5600x ile en uyumlu nvidia ekran kartı önerisi

9060xt ve 5070 12gb civarlarını kontrol edeceğim ozaman şimdilik. 2k monitörmü almak yoksa ramlerimi yükseltmek daha mantıklı olacaktır? 1778266176 Çok fazla kayıp olacağını bende düşünmüyorum. Fakat yinede sizlere sormak istedim. Şuanlık 5070 12gb civarlarına yada 4070 süper bakacağım...
  4. T

İleriki zamanda pcyi Karıma vereceğim. Ondan dolayı satmayı düşünmüyorum. Ama ileride ddr5 geçişi yapacağım.
  5. T

Fps Drop olmaz derseniz benim için sıkıntı olmaz ileriki vakitte işlemciyide yükseltmeyi düşünüyorum.
  6. T

Peki 1080p de darboğaz yapacak oluyorsa. F/P olarak 1440p ekran önerebilir misiniz?.
  7. T

3.5k ya ekran kartı bulabilsem keşke kankam :) 35k
  8. T

Merhabalar. Bilgisayarımda R5 5600x İşlemci mevcut. Eski bir ekran kartı olan rx570 8gb ekran kartını kullanıyorum. Artık bana yetmiyor. Yükseltmek istiyorum fakat darboğaz yaşamak istemiyorum. Sizce benim için en iyi nvidia performansını hangi karttan alabilirim.
  9. T

Oyuncu Koltuğu Önerisi

Beni uzun süre götürecek oyuncu koltuğuna ihtiyacım var. Şuanlık tercihim hawk. Bütcem 10k civarı. Ne önerirsiniz. Tavsiye ve kullananlardan feedback talep ediyorum 🤣
  10. T

XBOX PC SÜRÜMÜNDE OYUNA GİRERKEN OTURUM AÇILIYOR'DA KALIYOR.

Arkadaşlar herkese selamlar. FM23 oynamak için gamepass aldım. Fakat oyunu indirip açmaya çalıştığımda oyunun açılmadığını farkettim. Sorun ise oturum açılıyor bölümünde takılı kalıyor olması. Sorunu bilen varmı. Nasıl çözebilirim.
  11. T

Çözüldü✓ Amd software: Adrenalin Edition programını yüklemede sıkıntı çekme.

Herkese selamlar. İyi günler dilerim. Ben yakın zamanda karspersky uygulamasını yükledim. Yükledikten sonra hiç Amd Software: Adrenalin Edition uygulamasını açmadım. Bugün Hwmonitörde ekran kartımın sıcaklık değerlerini göremedim. Acaba amd software ile alakalı bir sorunmu var diye açayım dedim...
  12. T

❌İndirim Bitti! Corsair MP400 4 TB M.2 SSD

CORSAIR 4TB Force MP400 NVMe M.2 SSD (3480MB Okuma / 3000MB Yazma) markalı m2 ssd normalde akakçe üzerinden kontrol edildiğinde en düşük 10k civarında iken. İtopya üzerinde 5.000tl üzerinden fiyatlandırılmış. Bakıp almak isteyen olursa şöyle linkleyeyim...
  13. T

Yardım Gıbır net e hiç biryerden ulaşılmıyor internet koptu?

Firmayı kapatıp gittilermi adamlar. Nereye kayboldular bunlar yahu.
  14. T

Yardım Gıbır net e hiç biryerden ulaşılmıyor internet koptu?

Öncelikle merhabalar. Gıbırnet e geçiş yaptım 1 hafta daha oldu olmadı. 15 dakika önce internet bağlantım koptu. Ne telefonlarına nede uygulamasına erişebiliyorum. Aynı sorunu yaşayan varmı?
  15. T

Dsl ısığı yanıyor fakat internet ışığı yanmıyor.

Tekrardan merhabalar yardımlarınız için teşekkürler farklı bir modem denediğimde internet alabildim. Modemi resetledim ama komple internet koptu. Garantiye göndereceğim bakalım.
  16. T

Bi kere gelip banada aynısinı dediler ama kafama takılan konu şu daha yeni aldığım bir modemim böyle bir sorunu çıkması normalmi ben buna birde 900 lira para verdim. Önceki tt modemimdede aynı sorunu yaşamıştım ama nasıl oluyorsa yakınım modemi denemek için aldığinda internet alabildi modemden.
  17. T

Yaklaşık 4 ay önce bir önceki modemimin teknik servis tarafından bozuk olduğu kanaatine varıldığında bende yeni modem almıştım markasıda zyxel t50b idi. İlk başta güzel güzel ilerliyorduk fakat son 1.5 2 aydır yaklasık 1 gün açik durduğunda download hızımın 1 lere kadar düşmeye başladı. Bu...
  18. T

Yardım Ekran kartım çalışmıyor

Herkese merhabalar. Mutlu haftasonlari dilerim. Ben win11 güncellemesi yaptım. Ve yaptıktan sonra 2. Ekranıma görüntü gelmedi. 2. Ekrana bağlı olan kabloyu çıkarttım taktım açılmadı. Birçokkez denedim açılmadı. Ekran kartı driver güncellemesinden olabilir dedim, güncelledim fakat yine 2. Ekran...
  19. T

Asus rog strix rx570 8gb ekran kartı Max Mh yapabilmek için ayar.

Merhabalar arkadaşlar elimde rx570 8gb ekran kartı var ekran kartını yormayacak şekilde mining ayarı bilen varmı yardımcı olabilirmisiniz. Şimdiden teşekkür ederim.
  20. T

Windows Değişik Güncelleme

Normalde sizde bilirsiniz mavi ekran içinde güncelleniyor yazardı. Kapatırkende yapardı yeniden başlatırkende. Ama bu zorunlu olarak yeniden başlatmada istiyor. Bide bu giriş ekranında yapıyor. 1617208255 Ne bileyim 2 Seneye yakındır kullanıyorum ilk kez bu tarz gördüm. Şimdi buna döndü bakalim...
Geri