Arama sonuçları: *

1. Midora

Yardım Sırt Çantası Önerisi Max 2000 Lira

Hocam kendi sitesinde düşüyor mu o civarlara Samsonite?
  2. Midora

Yardım Sırt Çantası Önerisi Max 2000 Lira

Merhaba, Maksimum 2000-2250 liraya kadar dayanıklı bir sırt çantasına ihtiyacım var. Laptop bölmesi olması gerekiyor kesinlikle. 15.6 ya uygun olması yeterli.
  3. Midora

🔥İndirim Sennheiser Momentum True Wireless 4 9999₺!

Sonuna kadar haklısın hocam. Maalesef bizim ülkemizde pahalı olunca all in one beklentisi oluşuyor insanlarda. Ancak o iş öyle olmuyor senin de dediğin gibi. Bunları bilmeden pahalı kulaklıkları alıp sonra değerlendirmelerde 1 yıldız verip yerden yere vuruyorlar konuşamıyoruz vs diye.
  4. Midora

Hocam valla o şartlara göre çok değişkenlik gösteren bir seçim. Şahsen müzik dinlerken ya da bir şey izlerken kafa üstü kulaklık kullanmayı sevmiyorum çünkü yatarken vs sıkıntı oluyor kafa üstü kulaklıklar. Ben sadece oyun oynarken kafa üstü gaming kulaklık kullanıyorum. Samsung telefonla...
  5. Midora

İncele videolarını bakmak lazım. Ama Samsung telefon kullandığım için buds3 pro almaktan yanayım hala. Biraz daha düşerse inş :D
  6. Midora

❌İndirim Bitti! TCL TV ALANA SOUNDBAR 1₺

Hocam 8k lık kaçmış ya ben o kaçmışken bunu almam aynı paraya :D
  7. Midora

❌İndirim Bitti! TCL TV ALANA SOUNDBAR 1₺

Büyük mevzu dönmüş ama kaçırmışız. PÜ!
  8. Midora

Yardım Hyperx Cloud 3 Wireless Ses ve Driver Sorunu

HyperX support ekibinden konuyla alakalı cevap geldi. İleride aynı durumu yaşayıp buna cevap arayacak arkadaşları mail sürecinden kurtarmak adına gelen cevabı bırakıyorum. Dear X, Thank you for contacting HyperX. It is normal that the headset controls the Windows audio level and the volume...
  9. Midora

🔥İndirim Anker 2K 360° Gece Görüşlü IP Kamera 🔥😱794 TL ( DİP FİYAT)

Evin kapısı için almayı düşünüyorum ama binanın içinde güç kablosuna elektriğe bağlaması vs bayaa zor gibi. Duvarı delsem bile kablo uzunluğu yetersiz kalır. Bilemedim.
  10. Midora

🔥İndirim Hepsiburada Satıcılı Kellogs Ürünlerinde %50 İndirim (Son 3 saat)

Nal kadar indirim yazıyor orada di mi? Aynı fiyat mı? Aynı fiyat? İkisi de indirim mi? Evet indirim. Eee daha ne konuşuyorsun?
  11. Midora

Arkadaşım yazmış olmak için mesaj yazmayın. Araştır internetten Kellogs ürünlerini bundan daha ucuz fiyata satan varsa getir koy linki oradan alsınlar. İnsanlar faydalansın diye konu açıyoruz saçma sapan mesajlar atıyorsunuz.
  12. Midora

Valla hocam ben yeni denk geldim. 30 lira hepsipay puanım vardı bayaa uyguna geldi bana.
  13. Midora

Ürün Listesi Şansa denk geldim. Güzel gibi fiyatlar.
  14. Midora

🔥İndirim Xbox Black Friday indirimleri başladı!

Buradan süzebilirsin hocam.
  15. Midora

🔥İndirim CORSAIR HS80 MAX WIRELESS 5.999 TL🔥

Siyah Beyaz Geçenlerde 5200 civarına düşmüştü ama şu an en yakın fiyattan neredeyse 1500 lira daha uygun.
  16. Midora

🔥İndirim Spigen 30W USB-C Mini Adaptör 249 tl 🔥

Keşke kablosu da olsaymış. Kablolar adaptörden pahalı maaşallah.
  17. Midora

Hocam valla mide bulandırıcı bir durum. Bunu da iade ederim eğer düzelmezse bu durum. Ben zaten HyperX e neden bulaştım onu da bilmiyorum. Mis gibi Asus rog delta 2 alacaktım gaming gecesinde indirime girseydi. 1731771971 Şimdi bir mail attım hocam. Çözemezlerse iade eder geçerim hiç uğraşamam...
  18. Midora

Merhaba, Kablolu Hyperx Cloud 3 ü iade edip Wireless olanını aldım. Ancak kulaklıkla alakalı 2 sorunum var. 1- Kablolu versiyonda kulaklık ve Windows sesleri ayrı ayrı kontrol edilebilirken bu kulaklığın ses tekerini yuvarlayınca direkt olarak Windows'un sesini kısıyor ya da artıyor. Kabloluda...
  19. Midora

🔥İndirim 700gr Coco Pops 32₺

Bende 52 lira görünüyor. Bitmiş sanırım.
  20. Midora

Xbox-PS5 -PC Uyumlu Direksiyon Önerisi

Çok teşekkürler hocam cevap için. Ben de uzun bir araştırma yaptım ve senin söylediğine benzer yorumlar gördüm yabancı forumlarda. Gelecekte bu sorunu yaşayacak ve cevap ararken bu konuya denk gelecek arkadaşlar için ben de aşağıya bu sorunun üstesinden gelebilecek daha ucuz yollu bir seçenek...
Top Bottom