Arama sonuçları: *

1. Oturan BoĞa YTB

PC açılınca şifre ekranı geliyor

Arkadaşlar merhaba. Sisteme format atmadan önce, geri yükleme yapmak istemiştim. Fakat kullanıcı şifresi istiyordu, bios ekraninda şifre ile alakalı bir bölüm gördüm o olabileceğini düşündüm ve şifre oluşturdum. Daha sonra o olmadığını anladım. Ek'te bulunan resim PC açılınca ekrana çıkıyor...
  2. Oturan BoĞa YTB

Görüntü yok.. yareimci olabilir misiniz.

Nasıl olacak
  3. Oturan BoĞa YTB

Devam edince resimdeki hata geliyor 1613577073 Paradoxa girdi sistem aynı yeedeyiz sürekli
  4. Oturan BoĞa YTB

Yeni aldığım Ekran Kartına dvi aparat deneken bir kaç defa PC kapatıp yeniden açtım. Daha sonrasında durum bu.
  5. Oturan BoĞa YTB

Sadece resim ve video için telefon önerisi

https://www.incehesap.com/samsung-galaxy-m31-2020-128gb-mavi-cep-telefonu-fiyati-47584/?gclid=Cj0KCQiA1KiBBhCcARIsAPWqoSqURleEwDRWV8W5B7C3_Uyo8jC31WEE9scP-qoQ7M95myjVb-JvFjkaAqvYEALw_wcB 9 ay önce 1990 tl aldım, Güncel fiyatı biraz artmış ama mükemmel bir telefon. özelliklerini gözden...
  6. Oturan BoĞa YTB

Oyunlarda kullanılacak havalı cool nickler

İNCİNMİSSİN
  7. Oturan BoĞa YTB

Yeni ekran kartı aldım, görüntü yok...

Sistemi komple bozmayalım sonra :) çalışmıyor diye parçalamayayım 1613414497 Bunu deneyeceğim hemen şimdi.. güzel fikir. İnşallah işe yarar 1613414865 akıl, akıldan üstündür. Aparatın bozuk oldugunu an itibari ile anladım... Teşekkürler.
  8. Oturan BoĞa YTB

malesef şuan için yok. ama kartı taktıgımda kart fanları calısıyor. anlamadıgım icin ugrasmak istemedim. bozuk olma ihtimalini düşündüm ve bu sebeple ödemesi bile havuzda duruyor iptal etsem mi ?
  9. Oturan BoĞa YTB

monitorumde hdmi cıkısı bulunmadıgı icin, vgd dönüştürücü kullanıyorum acaba bu aparatta bir sıkıntı olabilir mi ? elimde kullanmadıgım 3 adet (512,1 ve 2gb) ekran kartlarım mecvut onları denedim görüntü geliyor ama bundan alamadım.
  10. Oturan BoĞa YTB

Güç girişi yok bu kartta. herşeyi doğru yaptım ve defalarca yaptım ama başaramadım.
  11. Oturan BoĞa YTB

Arkadaslar herkese merhaba. Cerebrus 1050 Ti Aldım bağlantısını yapıyorum fakat görüntü gelmiyor ekrana. ne yaptıysam olmadı. yardımcı olabilecek yetenekli, güçlü, tuttugunu koparan arkadaslar dönüş yaparsa sevinirim.. bu arada idareten kullandıgım gt640 1 Gb catır catır calısıyor, yenisini mi...
Top Bottom