Arama sonuçları: *

1. Zextrex

Kali Linux wifi adaptör sorunu

arkadaşlar sanal makine adaptörü görüyor ancak ağları görmüyor ne denesem olmuyorayarlarım şu şekilde: adaptörü sanal makineye bağlayınca isminde "Lan" olan kayboluyor çıkarınca geri geliyor iki "Realtek"i de denedim iş yapmadı usb olarak da ekledim: port değiştirmeyi de denedim 3ü de iş...
  2. Zextrex

COD:Warzone 2 Oyun Açılırken Crash

bende de kurulu zaten ama COD'un sitesinde son sürüm yerine başka bi sürümü kurmamı istiyor ekran kartı için bende onu kurdum son sürümde de aynı hatayı veriyor zaten
  3. Zextrex

COD:Warzone 2 Oyun Açılırken Crash

Oyunu yeni yükledim daha önceden açılıyordu ancak şuan açılmıyor her şeyi denedim sürücüleri güncelledim antivürüsü kapattım tüm programları kapatıp denedim birkaç ayar yaptım (uygulama özellikleri kısmında) vs. ama hiç biri işe yaramadı youtube da ki hiçbir video işe yaramıyor oyunu açılırken...
  4. Zextrex

Discord botu kodlyorum ancak hata alıyorum

1647675118 kodumu kontrol ettim son yaptığım değişikliklere baktım ancak bir sorun göremedim =/ 1647675510 ahhh çözdüm dostum teşekkürler
  5. Zextrex

Discord botu kodlyorum ancak hata alıyorum

Kodumda bir sorun olmadığına eminim kodu çalıştırdığım anda bu yazıyor ve kod duruyor nedeni nedir?
  6. Zextrex

OBS mikrofon kötü ses sorunu

Merhaba arkadaşlar ben obs'den yayın açmak istiyorum ancak sesim discord'da arkadaşımla konuşurken ona çok güzzel girmesine rağmen yayına kötü gidiyor. Her şeyi denedim filtre ekledim youtube daki gördüğüm ayarları denedim ancak sesim yayına boğuk ve dipsesli geliyor arkadaşımda benimki gibi bir...
  7. Zextrex

Kullanilabilir ram miktarı sorunu

bunu yapmayı daha önce denedim ama fanlarım hızlanıyor ve hala 6 gb olarak gösteriyor 1613542126 bu şekilde sanki ekran tazeleme hızım düşüyor gibi yani önce ekranın üst sonra altı yüjleniyor gibi hissttiriyor
  8. Zextrex

leptop ısınma sorununu nasıl çözerim

bilgisayarın içini temizle tozlanmuşsa çok ısınır
  9. Zextrex

bunu nasıl önleyebilirim? 1613541377 bunu nasıl engelliyebilirim?
  10. Zextrex

komple görev yoneticisi ss'i: 1613540470 1. ekran kartı gtx 1650 işlemci ekran kartı vega 8 hd graphics
  11. Zextrex

amd ryzen 5 3550h 1613540209 izin fotoğrafının ne olduğunu söylerseniz yapabilirim
  12. Zextrex

Normalde 8 GB ram'im var ama sadece 6 GB'ını kullanabiliyorum bütün foeumlara baktım tüm yöntemleri denedim olmadı. Bios güncellemek, msconfig'den yapmak, Bios menüsünden yapmak vs hiç biri olmadı. Yardım edebilecek olan varsa sevinirim.
Top Bottom