Arama sonuçları: *

1. Wøx1N

Tiyatro yapmak için mekan önerisi

Öncelikle merhaba okul için bir performans ödevimiz var ve tiyatro yapıp videoya alacağız. Öyle perdeli bir yer olmak zorunda değil tiyatro diyorum ama siz böyle kısa film gibi düşünün bunun için bir mekana ihtiyacımız var. Açık kapalı mekan önerileri verebilir misiniz?
  2. Wøx1N

Sizce hangi iskambil kağıdını almalıyım?

Merhabalar ben illüzyon ile ilgileniyorum şuana kadar 2-3 senedir Kızılay deste ile yapıyorum bir deste almaya karar verdim sizce Bicycle standart mı tally ho standart mı bee standart mı bee pek istemiyorum ama sizce hangi iskambil kağıdını alayım?
  3. Wøx1N

Bicycle Mı Tally ho mu Bee mi

Merhabalar ben illüzyon ile ilgileniyorum şuana kadar 2-3 senedir Kızılay deste ile yapıyorum bir deste almaya karar verdim sizce Bicycle standart mı tally ho standart mı bee standart mı bee pek istemiyorum ama sizce hangi iskambil kağıdını alayım?
  4. Wøx1N

Yıpranmayan İskambil Destesi Önerisi

aynı sorunu bende yaşıyorum sihirbazlığa ilgim var ama ellerim aşırı derecede terliyor hiperhidroz hastalığım var şuan bende kart arayışındayım kızılay’ın destesinde 2-3 numara yapayım dedim 3-4 tane kart sırılsıklam oldu bulduysan yazarmısın?
  5. Wøx1N

32K HAZIR KASA ÖNERİSİ

32k lık sadece hazır kasa önerir misiniz??
  6. Wøx1N

BİLGİSAYARIMA VİRÜS GİRDİ

Arkadaşlar virüs girmemiş sunucu kendisi açıkladı
  7. Wøx1N

Şuanda müsait değilim
  8. Wøx1N

kaspersky sonucu böyle çıktı ben yarın format atacağım
  9. Wøx1N

1714676556 Hile linki yenilenmiş ama yinede atayım 1714676589 Hilede şu sunucudaki Kiddons modest menü 1714676625 Hocam bakınca yazabilirmisiniz çok merak ediyorum hangisinde
  10. Wøx1N

Hocam hile ve pack i atayım mı ikiside olabilir
  11. Wøx1N

Tamamdır hocam çok sağolun bir daha böyle işlere kalkışmayacağım tekrardan çok teşekkür edeirm 1714675949 Banada bir ders oldu inşallah bilgilerimin çoğu çalınmaz
  12. Wøx1N

180 e 20 hocam internetim 1714675864 Ben yarın format atacağım o zaman sonra tekrardan format atacağım değil mi sonra başka bişey yapmama gerek yok?
  13. Wøx1N

Şimdi görebildim hocam diğer arkadaşların mesajlarının arasında kalmış peki format atmasam dediğim gibi taramada çıkan tehditler silsem olur mu? Çünkü pc de 1tb şey indirili
  14. Wøx1N

Peki tam taramadan çıkan tehditleri silsem format atmama gerek var mıdır? 1714675569 Ya arkadaşlar ders olmuştur yazmak yerine çözüm odaklı şeyler yazarmısınız????
  15. Wøx1N

1 hafta önce indirdim yazdım okuman yazman yok mu 1 haftada yapsam yapardım.
  16. Wøx1N

Dostum indirdim yapmadım sildim sonra yaptım diye bişey yazmadım herkes niye kinlenmiş 1714675292 Yardım için açtım bu konuyu
  17. Wøx1N

Bilmiyorum nereden bakılıyor sonundakini görmedim
  18. Wøx1N

Anlamadım? 1714674828 Neden? Birinin bilgilerinin çalınmasından zevk mi alıyorsun
  19. Wøx1N

Geçenlerde gta 5 hilesi indirmiştim 1 hafta önce falan bugünde fivem için pack arıyordum pack indirdim ve fave arena pvp girdim oynarken bir anda dondu ve şöyle bir şey çıktı sonra yazan sunucuya girdirmeye çalıştı bende girmedim ve bir dosya indirmeye çalıştı Windows defender indirtmedi sonra...
  20. Wøx1N

Öneri Hawk’dan max 6500 TL lik kumaş oyuncu koltuğu önerisi

çok teşekkür ederim
Top Bottom