Arama sonuçları: *

1. A

Yardım S25+, iPhone 15, Xiaomi 15 arasında kaldım

16 pro max aldım bana da sürpriz oldu
  2. A

Yardım Telefon için yardım !

16 pro max aldım arkadaşlar bana da sürpriz oldu biraz teşekkürler
  3. A

Yardım Telefon için yardım !

merhabalar telefon alacağım fakat arada kaldım biraz, sizce iPhone 15 pro mu yoksa s25+ mı almalıyım ? belki bi ihtimal 16 pro ya zorlayabilirim gibi ama pek sanmıyorum
  4. A

Yardım İphone 15 Pro vs Samsung S25+ vs Xiaomi 15

Öncelikle herkese merhabalar, telefon alacağım fakat arada kaldım iphone 15 pro, s25+ ve xiaomi 15 arasında sizce hangisini tercih etmeliyim ?
  5. A

kamera olarak kapışır mı sizce s25 veyahut xiaomi 15 serisi ile
  6. A

ya bana kalırsa da öyle ama xiaomi de ısınma sorunu var malesef oyunlarda bile mesela 42 derecenin üstüne çıktığında otomatikmen 60 hz düşürüyor ekranı sonra performans modu açıyorsun falan fistan soğutucu olmadan 51 52 dereceleri gördüm ben 10T de onda da Snapdragon 865 vardı o yüzden biraz...
  7. A

xiaomi 15 i çok öneriyorlar bir çok testte de samsung s 25 ten daha iyi çıkıyor test sonuçlarında, neden önermiyorsunuz ? ve sizce 2. el ip 15 pro sıkıntılı olur mu 1752281903 kullandığım telefon mi 10t 144 hz ekrandan 60 hz ekrana düşmek istemiyorum bu da dün akşam bataryası şişti şarjdayken...
  8. A

öncelikle herkese iyi forumlar, telefon almayı düşünüyorum, düşündüklerim arasında iPhone 15, s25+ ve Xiaomi 15 arasında kaldım sizce en mantıklı hangisi ?
  9. A

Yardım Xiaomi 15 vs Samsung S25

çok kararsız kaldım bataryası daha küçük ama kameraları hemen hemen aynı pek bir fark yok arada kaldım
  10. A

Yardım Xiaomi 15 vs Samsung S25

merhabalar, telefon almayı düşünüyorum fakat kararsızım ikisi de çok iyi cihazlar kamera farkları da hemen hemen aynı, işlemci de aynı işlemci sizce hangisini almalıyım S25 mi yoksa Xiaomi 15 mi
  11. A

Öneri Telefon soğutucu öneri

soğutucu almadıysan eğer ben zoinco ice turbo siparişi verdim gelince denedikten sonra bilgi verebilirim istersen
  12. A

Yardım Mi 10t için telefon soğutucusu

o da sıkıntılı gibi biraz ya, sence hangi soğutucuyu almalıyım
  13. A

Yardım Mi 10t için telefon soğutucusu

merhabalar, telefon için soğutucu alacağım ve 2 model arasında kaldım. zoinco iceage ve Memo dl05. sizce hangi model almalıyım ?
  14. A

Yardım Telefon için soğutucu önerisi

Merhabalar, telefon modelim mi 10t pubg oynarken performans modunda 52 53 dereceleri görüyor, bildiğiniz ve önerebileceğiniz telefon için soğutucu modelleri var mıdır ? şuanlık planımda Memo dl05 , 06 ve 16 serisi var. Zoinco ya da baktım fakat yorumları o kadar iyi değil.
  15. A

Yardım araba için midrange önerisi

Cumartesi günü arabaya midrange alacağım sizde cadence R1 854m mi daha iyi massive m8j mi çoğu kişi cadence öneriyor ama massive önerenler de var kararsız kaldım
  16. A

Yardım Xiaomi Mi 10T Önerisi

aynen öyle ya daha mantıklı geldi bana o araştırdım 1 2 hafta boyunca büyük ihtimalle de onu alacağım teşekkürler yine de :)
  17. A

evet 3. parti yazılım olarak geçiyor hâlâ ve öyle de devam edecek ban yemeyen olmuştur ama illa denk gelir o yüzden riske de atmak istemiyorum. kendiliğinden 90 veren cihaz daha mantıklı benim için
  18. A

ama s20 fe 90 fps seçeneği bile vermiyor, pubg mobile gibi.
  19. A

bilemedim ama aklıma xiaomi yattı ya
  20. A

SD865 var ayriyetten de 144hz deneyimlemek iyi olur gibi geldi iphone alsam oyun amacıyla aldığım için pil seviyesi normalden çabuk düşer diye düşünüyorum
Geri