Arama sonuçları: *

1. M

Radeon ReLive ile kayıt alma

Tamamdır dostum teşekkür ederim araştırmaya devam edeceğim ben :))
  2. M

Radeon ReLive ile kayıt alma

Dostlar Radeon programıyla oyun içi veya masaüstünden video kaydını başarıyla alıyorum, kaydetmek istediğim yere de kaydediliyor lakin video türü mp4 olmasına rağmen hiçbir programla açamadım. Windowsun kendi Filmler ve Tv programıyla açtığım zaman ise 0xc10100be adlı hatayı veriyor. İnternette...
  3. M

Gtx 750ti İçin Psu Önerisi

750ti ile 760 arasında 100 tl farka değecek bir performans farkı var mı peki ? Ayrıca 750ti için alacağım 400w lık bir psu 760ı da besler mi ?
  4. M

teşekkür ederim araştıracağım 1613554153 550 gibi bi fiyata anlaştık letgodaki satıcı ile lakin ben yine de daha ucuza alabilir miyim diye aliexpressi araştırıyorum
  5. M

Yurtdışı Siparişleri(Aliexpress)

Teşekkür ederim
  6. M

ortalama 500 tl fiyatlı bir gtx 750ti için ne kadar vergi gelir tahminen? Ayrıca bu gümrük vergilerini kapıda ödüyoruz değil mi ?
  7. M

Peki teşekkür ederim :)
  8. M

Peki psu yu da ikinci el almamda bir sıkıntı var mıdır? Sıfır mı almam gerek illa. Psu yu ikinci el alırsam letgo ya da küçük esnaflardan düşünüyorum.
  9. M

Yine sıfır ürün alamıyorum bütçeden dolayı. Ikıncı el de olur max 300 tl civarında.
  10. M

Merhaba Arkadaşlar Daha önce hiç aliexpressten alışveriş yapmamış biri olarak güvenilir mi, nelere dikkat etmeliyim, süreç nasıl işliyor? Beni biraz bilgilendirirseniz sevinirim. Normalde huyum değildir yurtdışı siparişleri lakin Türkiye'deki ikinci el piyasası buna beni zorluyor. Şimdiden...
  11. M

Arkadaşlar merbaha, Letgodan bulduğum bir tek fanlı gtx 750ti veya aliexpressten alacağım gtx 750ti için kaç watt psu gereklidir? Fazlasında gözüm yok sadece sistemimi karşılaşın yeterli ;) Sistem; i5 3470 3.2 ghz işlemci H61 Anakart 4 gb 1333 mhz ram gtx 750ti
Geri