Arama sonuçları: *

1. Q

internet hızım yavaş yavaş azalıyor

tamam deneyeyim bi olmazsa tekrar gelicem
  2. Q

internet hızım yavaş yavaş azalıyor

merhaba bilgisayarımda opera gx den herhangi bir şey indirmeye çalıştığımda internet hızım 680 KB hız da açılıp yavaş yavaş azalıyor. yani şöyle; 454-337-241-110-64 ve sonra da 1.638 B olup kapatıyo kendini sebebini bilen yazabilir mi acilen bişey indirmem lazım ve indiremiyorum 3 saattir...
  3. Q

Instagram fotoğraf ekleyemiyorum

Sürekli aktif instagram kullanan birisiyim fakat bazı özellikler bende eksik kalıyo, eski hesabımda yazı stilleri değişmemişti, o yüzden hesap değiştirdim, bundaysa hikayeye çoklu fotoğraf ekleme özelliğim yok, sebebini bilen birisi bana yardım edebilir mi, çözsek, çünkü yeni hesap açmak...
  4. Q

Disk yazmaya karşı korumalı

Merhaba usb belleğimin içi çok dolduğu için içinden belgeleri almak istedim fakat başlıktaki hatayı verdi. Çözümünü denedim fakat olmadı sebebi nedir?
  5. Q

LFS serverlere giremiyorum

aaa ooldu teşekkür ederim
  6. Q

LFS serverlere giremiyorum

merhaba lfs indirdim sunucunun ip ve portlarını doğru girmeme rağmen hiç bir şey indirmiyor aksine bağlantı zaman aşımına uğradı diyip bekletiyor. Çözümünü söyler misiniz?? (s2 lisansı açık)
  7. Q

r5 3600 için eski ekran kartları

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-gaming-kasa-ryzen5-3600-msi-1650super-16-gb-3200-ghz-ram-gam-915066746/detay şöyle bi sistem nasıl olur sizce 1620031975 tamamdır teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için
  8. Q

2. elden 1660Super veya 1660 Ti 6GB versiyon tercih etsem nasıl olabilir? 2k ya kadar oyun oynatabilir mi? 1620031544 hayır tamamen sistem için
  9. Q

peki 980 Ti yerine normal versiyonu olan 980 i tercih etsem? Arada hatrı sayılır derecede bi fark var mı? 1620031372 6000-8000 arası bir bütçe
  10. Q

ama 1650s den daha güçlü bir ekran kartı, karşılaştırmalarına bakınca tabii.
  11. Q

Cevapladığın için teşekkür ederim. <3
  12. Q

Merhaba malum ekran kartları fiyatları uçuk. Bende R5 3600'lü bi sistem toplamayı düşünüyorum ama piyasada ekran kartı yok. Sizce bunun için GTX 780,780 Ti veya GTX 980,980 Ti tercih etsem ne gibi şeyler olur? Beklentilerimi karşılar mı?
  13. Q

cs go da aldığım fps düşüyır

CS:GO geçtiğimiz günlerde değişik bir yama getirdi bu yama benim fps mi düşürdü önceden 80-140 arası kasmadan donmadan oynayabilirken şimdiler de maksimum 79 görüyorum. yazdığım fps artırma kodlarını yazdığımda invalid ya da bu kod hile içeriyor gibi hatalar veriyor bana yardım eder misiniz...
  14. Q

windows kendi ayarlarıdnan sıfırlama

merhaba bilgisayarım fazla yavaş açılıyor, fazla yavaş kapanıyor disk alıcak param da yok. Windows un ayarlarından sıfırlarsam eğer windows lisansım gider mi yoksa kalır mı onu merak ettim. Eğer kalırsa hemen sıfırlama çalışmalarına başlayacağım :D (Windows lisansımdan kastım şu ; 'windows u...
  15. Q

cs go da hata alıyorum

tamam deniyim
  16. Q

cs go da hata alıyorum

ya beyler gözünüzü seviyim yardım edin. bilgisayarımda hiç 3. parti bir yazılım yokkk. ama hala cs go hata veriyor. verdiği hata şu CS:GO güvenilir modda başlatılamadı.
  17. Q

cs go 3. parti yazılım hatası alıyorum

Config yüklemiştim fakat bugün sildim ve config sadece fps yükseltme amacıylaydı herhangi bi hile amaçlı değil sorun çıkarır mı
  18. Q

sadece basit eğlence ve ölüm maçı giriyorum
  19. Q

crackli bi program yükledim ama cs go ile gram alakası yok
  20. Q

dün cs go oynarken hiç bir sorunum yoktu fakat bugün bilgisayarı açtığımda cs go ya giriyorum ve sürekli 3. parti yazılım hatası alıyorum çözümleri denedim ama nafile yarımda ihtiyacım var :(
Top Bottom