Arama sonuçları: *

1. S

Yurt Dışı Telefon Önerir Misiniz?

emlakçıyım habire görüşme ve whatsapp kullanımı olacak
  2. S

Yurt Dışı Telefon Önerir Misiniz?

server kayıt durumu nedir ofis telefonu olarak kullanacağım önerir misin samsung s24ultra 1750192676 yada en son imei çakılan telefonlar hangisi kaliteli olan
  3. S

Anında vasıfsız eleman girile bilecek işler

ileri vadede yapılabilecek işlere şimdiden girmen daha iyi olur.Örneğin garsonluk desek maksimum çıkacağın mertebe şef garson olur.Diğer durumda sanayide yada kuaförde bir çırak uzun vadede hem meslek sahibi hem de güzel gelir sağlayan birisi olursun.İlerleyen 10 yıl gibi bir süreçte el...
  4. S

Öneri Borsa için uygulama önerisi

merhaba hocam ben aktif olarak garanti treader kullanıyorum gayet memnunum. 2.madde hariç tüm maddeleri bence garanti karşılıyor.Bildiğim kadarıyla nakit kullanımını sadece QNB ve Midas yapıyordu.Eğer trade yapacaksanız günlük t+2 ye düşmüyor diye biliyorum her bankada.
  5. S

3 bandında araç önerisi

hocam aslında şuraya gelecektim fiyat konusunda yazamadım müsait değildim.Örnekler çok ama klasmanında golf r tam olarak fiyat/performans aracı zamanında 6r ımız olmuştu bu katagoride sadece bu seriye bindim eğer gönlünüzden geçiyorsa arabayada ısındıysanız en iyi seçenek.en azından piyasası var...
  6. S

3 bandında araç önerisi

istek ne hocam performans mı istiyoruz ? 1745918539 rs3-a45s amg-m135i gibi araçlar aynı klasmanda seçim sizde bana bir tık yakın gelen arabada cupra formentor 2.0 tsi 310hp yüksek olmasından kaynaklı göze hoş geliyor
  7. S

Mersin içi tatil önerisi

mojo otel var erdemli ayaşta 1745699973 Otelox Ayaş Beach Bungalov birde buraya bak derim
  8. S

Borsa ve Hisse Senetleri Analiz ve Muhabbet Konusu [2025- %♾️]

Aselsan hükümet değişmedikçe kimseyi içeride bırakmaz diye düşünüyorum bende alan zarar etmez belki az kazandırır.Al-Satçılar her fiyata dikkat etmeli tüm kağıtlarda
  9. S

20k 25k arası 2.el gaming pc

o paraya kasa toplanır hocam sahibindende araştırmaya başla bi şehre göre fiyatlar değişebiliyor
  10. S

Netspeed Geçiş Serüveni

Merhabalar uzun zamandır superonline kullanıyordum aşırı 'fuhuş' fiyatlar nedeniyle iptalini sağladım 35lik paket 550tl ortalama. İnternetten araştırma ve içimin ısındığı netspeed oldu 100/20 lik paket vdsl istedim ilk 4 ay 329 sonra 449 oluyor taahüt yok.Sadece kurulum parası 800tl oda 4x200...
  11. S

NE TARZDA PARFÜMLER KULLANIYORSUNUZ?

yaz için biçilmiş aftan diyebilirim sucul,narenciye temalı amber sayesinde kalıcılığı yakalamış ve alttan odunsu koku alabiliyoruz bu sayede çocuk parfümü olmaktan çıkıp biraz daha ne istediğini bilen kişilere evriliyor parfüm Adana/Mersin bölgesinde satış yapacağım için bu kokuyu kesinlikle...
  12. S

muadillerde başarılı 2-3 firma mevcut adam akıllı.Bazı yerlerde 1 tane çok iyileri geri kalanlar hep vasat oluyor 1744881116 sıcak havalarda vazgeçilmezler arasında,Paradise garden orijinal satın aldım test edip listeme ekleyeceğim 1744881174 stronger with you intensly diye biliyorum kış...
  13. S

koku bir yeren sonra bağımlılık oluyor hocam.en başta kendi kokumuz önemli zaten parfüm o kötü kokuyu kapatıyor
  14. S

bargello çok seviliyordu en son 561 di invictusda 1744879297 şuan yeni aldığım paradise garden var çok güzel sucul ferah incir gibi kokuyor tam genç kokusu öneririm bir farklılık istiyorsan
  15. S

aventus birçok markanın idol parfümü oldu ya klasikleşmiş kokudur artık 1744878623 orijinal kullanmayı iyi bir muadil kullandıktan sonra bıraktım parasına göre haketmiyorlar.Şuan kendim yapmaya başlıyorum artık. 17 yaş yaz ayı için paradise garden,dior sauvage (klasikleşmiş çok kişi...
  16. S

biz sana güzel parfüm verelim insanları çek yanına hocam
  17. S

tuvalet kokulusu vardı en son acayip bir durum aslında insanları sana çekmekten çok ittirmek
  18. S

çeşitlilik arttı şimdilerde ama çoğu kişi aynı kokuları kullanıyor hep 1744877485 ben fartı İngiltere'de var diye biliyorum yanlış değilsem Türkiye'de var mı?
  19. S

isim olarak verecek olsanız kullandığınız parfümü 1744876486 sauvage kesinlikle listemde olacak zaten çok satılan ve sevilen parfüm 1744876513 jagler yılların markası ama çok kullanılmıyor gibi artık 1744876596 burberry güzel tercih yazlık bol narenciyeli benzeri bir parfümü yapacağımdır
  20. S

Merhabalar yakın zamanda butik parfüm üretimi ve yakın çevreme satımını yapmayı düşünüyorum.İster istemez elinde kalmaması için insanlar tarafından sevilen ve kullanılan kokular olmalı diye düşünüyorum bu ürettiklerim parfüm.Sizler hangi kokuları kullanıyorsunuz yaz aylarında.Belki sizlere de...
Geri