Arama sonuçları: *

1. E

gta 5 giremiyorum (epic games [oyun yüklü gözüküyor ve de yüklü] )

oyuna bayadır girmiyordum giriyim dedim oyun açılmıyor, bir pencere açılıyor ' Bu uygulamanın uygulamanızda değişiklik yapmasına izin veriyormusunuz ; rockstar games installer ' yazıyor evet diyorum ama , epic games launcher da oyun başlatılıyor diyor sonra bulut eşitleme diyor ve başlat...
  2. E

9. nesil Intel pentium G5420 nasıl bir işlemci (nedir ne değildir?)

tm ozmn teşekkürler yinede
  3. E

knk laptop için bakıyom ama
  4. E

monitör almıcam 6000 lira bütçem 1616878742 geçen biyere bakmıştık adam çok temiz gtx 1650 olan bir laptop gösterdi 5300 lira dedi alıcaktım ama hdd yeri yokmuş malesef ssd si de düşüktü 1616878802...
  5. E

ben 2. el laptop almayı düşünüyorum ve bir laptopta bu işlemciyi gördüm biraz araştırdım çok bişey bulamadım nasıl bir işlemci ne nasıl bilmiyorum bana yardım edermisiniz
  6. E

gaming pc de sadece ssd yetermi yoksa hdd te alıyımmı

oynıcam oyunların toplamı 300 gb'ı aşmaz 1607347383 tm saolun ssd alıyım ben en iyisi
  7. E

aktif olarak en fazla 6 oyun oynarım heralde hiç bir fikrim yok 1607346770 oyunlar için hdd yada ssd alıcam ama işletim sistemi içinmi ne de gerekiyomuş galiba onun içinde ayrıca bişi alıcakmıyım
  8. E

ben pc toplucam yakında ve sadece ssd yetermi bilemedim ve çok anlamıyorum bu konularda o yüzden sizin tavsiyenizi merak ediyorum mesela 480 gb ssd alsam yetermi hem windows fln için hem de oyunlar için
  9. E

intel i3 9100F gaming için nasıl sizce

he tm çok sağol 1607253052 he bu arada aşırı kötü değil bence ya yani en azından bana göre iyi fps ler olm ben 100 fps üstü oynamadım benim için çok iyi ama yinede daha iyi oynamak için hangi işlemci önerirsiniz
  10. E

pardon seçilmiştir yazmıyor yerini aldı yazıyor 1607252785 ndn ki bildiğim kadarıyla normalde benchmarka bakıyolar
  11. E

https://cpu.userbenchmark.com/Compare/Intel-Core-i3-9100F-vs-AMD-Ryzen-5-2600/4054vs3955 bu testi yapıyorum ama intel tarafında 10100 seçilmiştir amd de de ryzen 5 3600 seçilmiştir yazıyo bişi anlamadım 1607252186 ben bişi bilmiyom nerdeyse bu konularda ama test yaptırdığımda geçmişti intel...
  12. E

10100f e bakabiliriim, geçen baktığımda çoğunu geçmişti ama büyük ihtimalle iyi bakmadım şimdi yine test yapıcam
  13. E

ben sistem topluyorum intel i3 9100F almayı düşünüyorum benchmark ta baya karşılaştırdım ve çoğu ryzen 5 ten iyi çıktı ( gözden kaçırdıgım bişi olabilir) fiyat olarakta en fazla 1300 TL sınırım var sizce ne almalıyım gaming için ( çok iyi bişeye gerek yok )
  14. E

Amazon'dan sistem topladım

Aarkadaslar amazon dan sistem topladim ama bu sitemi siparis edersem gumrukten fln vergi keserlermi
  15. E

en fazla 3500 tl tutacak sekilde sistem tavsiyesi

Ben kendimce en fazla 3500 tl lik sistem olusturdum amazon'da ama bu fiyat araligina gore iyi mi? sizce soylermisiniz bide bu fiyat araliginda sistem onerirmisiniz Toplama pc TOTAL : $480 Intel Core i3-9100F Desktop Processor 4 Core Up to 4.2 GHz Without Processor Graphics LGA1151 300 Series...
  16. E

Bilgisayar toplayamayanlar için bilgisayar toplama similatörü

Ben pc toplama simulatorunden yaptim (yuksridaki uygulama degil) daha ucuza ve kaliteli yaptim yani bana yetiyor ama olusturdugum sistem amazonda satilan parçalardan ve toplam 480$ etti ama eger siparis edersem bunlari gumrukten gecerken para fln kesilirmi
Top Bottom