Arama sonuçları: *

1. M

bilgisarım asla kapanmıyor

yaklaşık 2 ay önce bir bilgisayar topladım fakat bilgisayarım ne yaptıysam kapanmıyor sürekli kasanın üzerinden kapatmak zorunda kalıyorum lütfen yardım etmenizi bekliyorum. ciddi anlamda kafayı yemek üzereyim yeniden başlat çalışmıyor bilgisayarı kapat diyorsun kasa sürekli çalışır vaziyette...
  2. M

Bilgisayarımı Kapatamıyorum Kasa Çalışmaya Devam Ediyor

valla düzelecek gibi durmuyor çözümü yok mu onuda anlamış değilim arafta kaldım gerçekten
  3. M

fan ekran kartı cpu soğutu her şey çalışıyor 1613589738 1613589756
  4. M

krks.mustafa57 instagram adresim buraya yazabilirsen video atabilirim buraya nasıl yükleyeceğimi bilmiyorum. 1613588421 denedim ama yine olmadı
  5. M

krks.mustafa57 instagram adresim buraya yazabilirsen video atabilirim buraya nasıl yükleyeceğimi bilmiyorum.
  6. M

en sonunda onu yapacağım 1613586274 bunuda denedim 1613586585 anarkatı iki kere söküp taktım herşeyi videolara bakarak kafayı yemek üzereyim 25 bin lira para harcadım sistemi kuracam die elle kapatıyoruz )))))))
  7. M

ramlari çıkarıp denedim fakat yinede olmadı kasa tamamen çalışıyor 1613586185 denedim denedim ama yinede olmuyor
  8. M

herkese merhaba 2 hafta önce bir pc topladım fakat bilgisayarım kapanmıyor internet yapılan çoğu şeyi denedim fakat çözüm bulamadım.bilgisayarımı kapat dediğim zaman sadece ekran kapanıyor kasa sürekli çalışıyor lütfen yardım ederseniz çok sevinirim.
Top Bottom